Johnny Depp şi Amber Heard divorţează după 15 luni de căsnicie

Johnny-Depp-amber-heard

Johnny Depp şi Amber Heard divorţează după 15 luni de căsnicie, la cererea actriţei care a invocat „diferenţe ireconciliabile”, au anunţat miercuri mai multe publicaţii americane, citate de AFP.

Actriţa americană a intentat divorţ luni la un tribunal din Los Angeles, potrivit documentelor publicate de site-ul dedicat celebrităţilor TMZ. Amber Heard a făcut, de asemenea, demersuri pentru a obţine o pensie alimentară de la actorul cu 22 de ani mai în vârstă.

Solicitarea lui Heard a fost înaintată la două zile după moartea lui Betty Sue Palmer, mama lui Johnny Depp.

Revista People, care a obţinut, la rândul său, o copie a cererii de divorţ, a indicat că actriţa a invocat „diferenţe ireconciliabile”.

Cei doi actori, care nu au copii împreună, s-au aflat în centrul unui scandal care a fascinat Australia mai multe luni de zile, după ce au fost reţinuţi pentru introducerea ilegală a celor doi câini ai cuplului pe teritoriul australian.

Heard a fost acuzată ca i-a introdus ilegal pe terrierii Pistol şi Boo în această ţară, în timpul unei vizite întreprinse anul trecut alături de Depp în Queensland, unde actorul filma ultima parte a lungmetrajului „Piraţii din Caraibe”, „Dead men Tell no Tales”.

La acea vreme, Barnaby Joyce, ministrul australian al agriculturii, a ameninţat cu eutanasierea câinilor dacă aceştia nu sunt trimişi înapoi în Statele Unite.

Actriţa de 30 de ani a pledat vinovată luna trecută pentru falsificarea documentelor de transport ale câinilor şi a primit o amendă de 1.000 de dolari australieni (685 euro). (Text: Agerpres, Foto: independent.co.uk)