Johnny Depp s-a căsătorit cu actriţa americană Amber Heard

johnny-depp-amber-heard

Starul hollywoodian Johnny Depp, fostul partener al interpretei franceze Vanessa Paradis, s-a căsătorit cu actriţa americană Amber Heard într-o ceremonie civilă desfăşurată în Los Angeles, au indicat ziarele locale, preluate de AFP.

Cuplul, care s-a logodit în 2012, şi-a oficializat legătura cu câteva zile înainte de organizarea unei mari petreceri pe insula privată a actorului din Bahamas, au indicat magazinele People şi US Weekly. Nunta a avut loc în casa lui Depp din cartierul West Hollywood, Los Angeles.

Actorul (51 de ani), câştigător a trei premii Oscar, a început să se întâlnească cu Heard (28 de ani), la scurt timp după ce a cunoscut-o pe platourile de filmare de la „The Rum Diary” în 2011. Actriţa este cunoscută pentru rolurile din „All the Boys Love Mandy Lane” (2006) şi „North Country” (2005).

Potrivit AFP, căsătoria cu Amber este cel de-al doilea mariaj pentru Johnny după cel din 1983 cu actriţa Lori Anne Allison, de care s-a despărţit doi ani mai târziu.

Actorul a mai avut relaţii cu actriţele Jennifer Grey, Sherilyn Fenn şi Wynona Ryder, dar şi cu Vanessa Paradis, cu care a trăit timp de 14 ani, între 1998-2012, şi are doi copii, Lily-Rose şi John Christopher.

Familiile şi prietenii cuplului sunt aşteptaţi în acest weekend (7-8 februarie 2015) pe insula Little Hall Pond Cay, pe care Depp a cumpărat-o în 2004 pentru suma de 3,6 milioane dolari, potrivit cifrelor oferite de revista Forbes. (Text: Agerpres, Foto: usmagazine.com)