Johnny Depp nu este o ameninţare pentru căţelul Pistol

Jhonny-Depp

Un judecător i-a refuzat lui Amber Heard solicitarea privind custodia unică asupra căţelului său, Pistol, pe care doreşte să-l „protejeze” de Johnny Depp, conform starpulse.com.

Mai mult decât atât, Amber a susţinut că doreşte ca fostul său soţ, Johnny Depp, să nu se poată apropia la mai mult de 100 de metri de terrierul ei de Yorkshire.

Cei doi aveau doi câini, Pistol şi Boo, iar Amber Heard l-a primit cadou pe Pistol înainte de a se căsători cu Depp, din partea unei prietene. De cealaltă parte, Boo este câinele lui Johnny Depp.

Judecătorul i-a refuzat solicitarea invocând faptul că „nu există motive pentru care Pistol ar trebui să fie protejat de Johnny Depp”. Instanţa a eliberat însă un ordin temporar de restricţie împotriva actorului care trebuie să rămână la cel puţin 100 de metri de fosta sa soţie şi a decis ca apartamentul pe care l-au împărţit din centrul oraşului Los Angeles să rămână,, deocamdată, în folosinţa actriţei.

Johnny Depp şi Amber Heard divorţează după 15 luni de căsnicie, la cererea actriţei care a invocat „diferenţe ireconciliabile”. Amber Heard a făcut, de asemenea, demersuri pentru a obţine o pensie alimentară de la actorul cu 22 de ani mai în vârstă.

Cei doi actori, care nu au copii împreună, s-au aflat în centrul unui scandal care a fascinat Australia mai multe luni de zile, după ce au fost reţinuţi pentru introducerea ilegală a celor doi câini ai cuplului pe teritoriul australian. Heard a fost acuzată ca i-a introdus ilegal pe terrierii Pistol şi Boo în această ţară, în timpul unei vizite întreprinse anul trecut alături de Depp în Queensland, unde actorul filma ultima parte a lungmetrajului „Piraţii din Caraibe”, „Dead men Tell no Tales”.

La acea vreme, Barnaby Joyce, ministrul australian al agriculturii, a ameninţat cu eutanasierea câinilor dacă aceştia nu sunt trimişi înapoi în Statele Unite.

Actriţa de 30 de ani a pledat vinovată luna trecută pentru falsificarea documentelor de transport ale câinilor şi a primit o amendă de 1.000 de dolari australieni (685 euro). (Text: Agerpres, Foto: facebook.com/ Jhonny Depp)