Janet Jackson va deveni mamă la 50 de ani

Janet-Jacskon- Wissam Al Mana

Cântăreaţa americană Janet Jackson, care în urmă cu câteva săptămâni declarase că doreşte „să îşi întemeieze o familie”, este însărcinată cu primul ei copil, la vârsta de 49 de ani, au indicat mai multe mass-media din SUA, preluate de AFP.

Sora mai mică a lui Michael Jackson, care va împlini 50 de ani la 16 mai, şi-a surprins fanii după ce a anunţat la începutul lunii aprilie că îşi suspendă turneul „Unbreakable” pentru a se dedica vieţii de familie, alături de soţul ei Wissam Al Mana — fără a oferi alte detalii.

Două site-uri specializate în viaţa celebrităţilor ET şi E! susţin că vedeta este însărcinată, iar E!News, citând o sursă anonimă, a afirmat că Janet se află în al doilea trimestru de sarcină şi a consultat un specialist în probleme de fertilitate.

Un purtător de cuvânt al lui Janet nu a răspuns la solicitările AFP cu privire la acest subiect. Pe de altă parte, artista a alimentat ea însăşi zvonurile, postând miercuri pe Twitter imagini în care dansa, acompaniate de mesajul #DammnBaby, care ar putea face aluzie la sarcină.

Janet Jackson este extrem de discretă cu privire la viaţa sa privată. Artista nu şi-a făcut publică imediat nici căsătoria din 2012 cu un magnat din Qatar, aminteşte AFP.(Text: Agerpres, Foto: facebook.com/ Janet Jackson)