Hoţii au furat bicicleta… interpretului cântecului „La Bicicleta”

Carlos_Vives

Cântăreţul columbian Carlos Vives care interpretează alături de Shakira piesa ‘La Bicicleta’ a fost victima unui furt la domiciliul său dintr-o zonă rezidenţială din nordul capitalei Bogota, relatează EFE.

Ca într-o premoniţie muzicală hoţii i-au luat bicicleta, astfel încât artistul i-a cerut scuze compatrioatei sale Shakira pentru că nu mai are cu ce să o plimbe.

„Iartă-mă, nu mai pot să te plimb cu bicicleta pentru că hoţii tocmai mi-au furat-o, iar la Bogota plouă mult”, i-a scris el pe reţeaua Twitter Shakirei. Piesa ‘La Bicicleta’ a fost bine primită de fanii celor doi artişti, devenind rapid un hit pe plan internaţional.

Într-un video postat pe internet, Carlos Vives face haz de necaz, spunând că ar fi fost mult mai rău dacă hoţii i-ar fi furat bicicleta lui Nairo Quintana sau lui Rigoberto Urán, vedete ale ciclismului columbian.

După incident, Vives, care obişnuieşte să apară în concertele sale urcat pe bicicletă, a devenit noua tendinţă a Twitter.(Text: Agerpres, Foto: facebook.com/Carlos Vives, Video: youtube.com)