Horoscopul zilei de vineri, 5 aprilie 2019

BERBEC
Vestea pe care o primeşti azi te pune pe gânduri şi te dezarmează, pentru că sună cu totul altfel decât te aşteptai. Pe moment, ai tendinţa de a aluneca spre depresie şi tristeţe, dar după un scurt răgaz în care treci în revistă cele auzite, îţi readuni forţele şi porneşti pe o altă cale. E mai bine să renunţi acum la un plan care se dovedeşte a fi nerentabil, care nu duce nicăieri, pentru că sigur ai tu şi un plan de rezervă în mânecă. Pune-l imediat în aplicare şi nu insista să mai resuscitezi un plan fără sorţi de izbândă!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Banii trebuie puşi frumos pe căprării pentru a achita toate dările lunii, ba au mai rămas și câteva restanţe. Fii foarte cumpătat când vine vorba de cheltuieli, administrează-ţi bugetul cu grijă, deoarece ai mai multe plăţi de făcut în scurt timp şi dacă dai banii într-o singură direcţie, nu vei mai şti cum să o scoţi la capăt. Prudenţa şi mai ales talentul de administrator al propriilor resurse se vor dovedi a fi cheia acestei probleme, deoarece vei reuşi să ţii totul pe un teren echilibrat, fără a genera alte crize.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Întâlneşti azi o persoană ce va juca un rol cât se poate de concret în planurile care te preocupă. Intervine cu o mână de ajutor, nu doar cu un sfat sau o încurajare. Deţine o soluţie materială la problema ta, deci ascultă-l cu luare aminte. Ai multe de învăţat de la el, deci fă tot posibilul să-i câştigi şi să-i menţii prietenia, pentru că te va salva în cele mai dificile momente. Te vei bucura multă vreme de sfaturile sale de acum, deci ţine-le minte şi foloseşte-le ori de câte ori ai nevoie.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Prezenţa ta e benefică unor persoane care trec prin momente dificile. Tu reuşeşti să le inspiri încredere, siguranţă, de parcă garanţiile pe care le oferi le alungă lor starea de teamă care i-a copleşit. Probabil participi concret la rezolvarea problemelor lor actuale, ceea ce le dă lor curajul de a se lupta în continuare cu piedicile care îi tot ţin pe loc. Cu tine alături, parcă nu mai sunt la fel de neputincioşi, deci oferă-le sfaturi şi susţinere cu toată fiinţa ta, pentru că tu devii punctul lor de sprijin într-o mare de nesiguranţă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Eşti un visător, dar uneori visele tale se mai şi destramă. Priveşti cu ochii tăi cum se modifică proiectul pe care l-ai ridicat din atâtea gânduri bune şi, pe moment, eşti derutat şi trist. Nu te crampona de un eşec trecător, ci concentrează-te imediat asupra unei ieşiri din impas, dar fii totuşi realist când îţi stabileşti noile obiective. A visa doar la lucruri intangibile nu e în avantajul tău, căci astfel vei aduna mereu doar insuccese. Revino cu picioarele pe pământ şi construieşte cu puterile tale!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Dacă primeşti susţinerea potrivită de la cei din jur, eşti capabil de succese de răsunet, deci cel mai greu e să-ţi alegi tovarăşii potriviţi. Eşti în faţa unei provocări interesante cu mari sorţi de izbândă, dar cu atât mai bune vor fi rezultatele cu cât reuşeşti să atragi şi pe alţii alături de tine. Vei aduna un grup mai larg de persoane şi veţi vâsli împreună în acelaşi sens. Ei devin motorul secundar pentru tine, pentru că altfel evoluezi când ştii că ai pe cineva alături care ţine cu tine, te încurajează şi crede în ceea ce doreşti să faci!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Azi ai putea găsi multă înţelegere în lucruri sfinte, ca atare deschide un drum mai larg spre spiritualitate. Dacă simţi nevoia să mergi din nou la biserică sau doar să te rogi acasă în intimitate, efectul este acelaşi şi simţi cum sufletul tău se eliberează de întrebări şi dileme. Discuţia foarte serioasă pe care o ai cu ceilalţi va avea şi asupra lor efect eliberator, pentru că ştii să asculţi şi, mai ales, ştii să dai poveţe înţelepte, desprinse din experienţa ta de viaţă. Eşti un interlocutor de nădejde de la care oricine are ceva de învăţat.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Vrei o schimbare de decor şi discuţi cu ceilalţi membri ai familiei despre ideile tale de renovare sau de împrospătare a spaţiului în care locuiţi, cândva, în perioada următoare. Cu ceva noroc, poate fi vorba chiar de mutare în casă nouă, iar evenimentul vă face pe toţi şi mai fericiţi. Este nevoie de iniţiative curajoase în familie, ceilalţi aşteaptă de la tine cele mai importante verdicte, pentru că, orice ai face, tu eşti liderul tuturor. Depind de alegerile tale şi stau cu sufletul la gură în aşteptarea hotărârii tale finale, deci îţi dai seama ce rol dificil joci!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Starea de confort emoţional care te învăluie e un semn bun, cum că tot ce a fost mai greu în etapa parcursă până acum a trecut şi se reinstalează pacea. Vii acasă, după serviciu, cu un zâmbet pe buze şi cu un chip luminos, ce îi inspiră şi pe cei dragi să se relaxeze şi astfel veţi redresa orice animozitate anterioară. În cazul unui proiect profesional la care ţi-ai adus contribuţia cu mult entuziasm, ajungi acum într-o fază care îţi dă senzaţia că ai făcut ce era mai bine şi eşti aproape de culegerea roadelor. Ţi se citeşte pe chip o stare de linişte şi de bucurie, ca şi cum totul e la locul potrivit în planurile tale.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Ai planificat demult o călătorie şi i-a sosit vremea! Pleci la drum cu bucurie, cu mari speranţe faţă de ceea ce vei găsi la destinaţie, dar deşi este o deplasare organizată până în cele mai mici detalii, nu fi atât de sigur că-ţi vor ieşi ca la carte. Multe surprize se pot ivi pe parcurs, deci n-ar strica să ai un plan de rezervă în minte. Nici nu ştii cum apare o situaţie neprevăzută pe parcurs ce te obligă să faci alegeri complet noi, iar spiritul tău prevăzător îşi va spune cuvântul. Dacă ţi-ai făcut lecţia de acasă, vei schimba uşor macazul din  mers.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Fii mai tolerant cu cei din jurul tău, mai ales cu cei care fac parte dintr-o cu totul altă generaţie decât tine sau formaţi în alt sistem de valori decât tine, pentru că nu puteţi vedea lucrurile la fel. De data aceasta atragi alături de tine oameni conservatori, demodaţi, care o ţin pe a lor, orice le-ai propune. Da, trebuie să-ţi susţii punctul de vedere, dar fă-o cu înţelepciune, flexibilitate, deschidere, ca să nu generezi conflicte inutile. Părerile sunt împărţite, orice ai face, deci ţine cont de varietatea mentalităţilor adunate la un loc.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Priveşte un pic către obârşii, către vremuri de demult sau spre poveştile de viaţă ale rubedeniilor, pentru că poate reveni ceva în actualitate din fostele vremuri, care poate avea acum un mesaj foarte puternic de transmis. O fotografie de dinainte de război, un document găsit prin cutiile din podul bunicilor, o monografie a satului în care au copilărit ai tăi pot oferi acum un punct de plecare spre o poveste nouă. Ia legătura cu rude de la care poate nu mai aveai nicio veste, pentru că există şansa de a primi de la ele informaţii foarte preţioase despre lucruri uitate sau niciodată cunoscute cu privire la originile tale.. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com