Horoscopul zilei de vineri, 22 februarie 2019

BERBEC
Azi ai ocazia să priveşti acelaşi punct din două unghiuri diferite, ceea ce te va ajuta să înţelegi mai bine o situaţie. Practic, asculţi cu luare aminte opinia celui din faţa ta, chiar dacă e tot diferită de a ta, şi îi dai şi lui dreptate, fără a renunţa la propriul punct de vedere. Pune-le echidistant şi corect în balanţă, nu respinge niciuna din variante, pentru că ambele vor conta la un moment dat. E ciudat să spui că în acelaşi loc există şi da şi nu, şi sus şi jos, şi plus şi minus, dar vei descoperi că situaţia în care eşti implicat e bună şi aşa, şi aşa, deci nu respinge părerile diametral opuse. Combină-le cumva!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Chiar dacă ai şi tu orgoliile tale şi nu-ţi place să fii tratat ca şi cum ai fi fragil, sunt momente în care trebuie să accepţi că ai şi tu nevoie de ajutor. E frustrant pentru cineva ca tine să vezi că lumea îţi poartă de grijă, te priveşte cu milă, te alină cu vorbe dulci, dar om eşti şi tu, nu eşti de piatră! Topeşte-ţi inima în faţa lor, acceptă-le gesturile de afecţiune, care sunt foarte sincere, lasă garda jos! Ce-ar fi să le arăţi că eşti şi tu sensibil? Chiar dacă eşti mai raţional din fire, sunt momente în care trebuie să dai platoşa de auto-protecţie jos şi să-ţi arăţi sufletul. Un copil, un animal, o floare, un peisaj nu se poate să nu te mişte!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Nu da vina pe cei dragi pentru nereuşitele tale, pentru că ei au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a te sprijini, dar nu ai ţinut cont de sfaturile lor. Tu eşti singurul responsabil pentru nivelul la care ai ajuns, ca atare nu-i împovăra pe ei cu eşecurile tale. Da, poţi asculta acum ce au de spus, dar nici ei nu ar trebui să te abordeze cu replici de genul ţi-am spus eu, pentru că e prea târziu să-ţi mai facă reproşuri. Stai de vorbă cu ei în cel mai raţional şi lucid mod, pentru că ai putea vedea prin ochii lor o altă viziune asupra problemei în care te afli, poate nu e prea târziu să-i asculţi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Ai mare noroc de prezenţa unui prieten în preajma ta care vine exact cu soluţia de care ai tu nevoie. Ascultă ce are de spus, urmează-i sfaturile şi cere-i ajutorul, pentru că cele mai bune lucruri care se ivesc azi în calea ta au la bază o comunicare sinceră şi deschisă şi capacitatea de a asculta ce are celălalt de spus. Nu deţii tu singur cheia problemei astăzi, de aceea trebuie să stai cu urechile pâlnie la informaţiile transmise de prietenii sau colegii tăi, pentru că ei ştiu mai bine ce trebuie făcut în situaţia de faţă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
A venit vremea să treci la fapte, deci să depăşeşti faza detaliatelor planuri teoretice, a adunării de informaţii, a studiului aprofundat, pentru că acum deţii toate mijloacele concrete de a-ţi pune ideile în aplicare. Toate vor merge ca pe roate pentru că ştii exact pe ce te bazezi, ai informaţiile cele mai eficiente şi poate te bazezi şi pe unele experienţe mai vechi care au dat roade de minune. Nu te crampona de fleacuri, de detalii, de cifre, pentru că sunt hopuri banale într-un proiect măreţ care evoluează excelent. Contează ţinta finală, concentrează-te asupra ei!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Casa e locul cel mai frumos din lume şi tot ce-ţi doreşti e să te întorci acasă după o zi de muncă şi să te bucuri de atmosfera relaxantă, senină, pozitivă de aici. Copiii sunt şi ei prin preajmă şi fac atmosfera şi mai plăcută, iar prezenţa persoanei iubite e un dar divin, pur şi simplu! Priveşti la tot ce înseamnă cercul tău intim, domiciliul, locuinţa, camera ta ca la cel mai minunat lucru din viaţa ta şi îţi dai seama că eşti extrem de ataşat de casa ta, cu tot ce înseamnă ea. Te preocupă mult familia, arborele genealogic, amintirile din trecut, poveştile părinţilor sau bunicilor din alte vremuri, şi discuţi despre toate cu emoţie maximă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Numai de propriile tale acţiuni depinde succesul spre care te îndrepţi, ca atare asumă-ţi complet ceea ce vrei să faci! Dacă tot ai făcut o alegere, fii sigur că e cea mai bună pentru tine în momentul de faţă şi mergi în sensul acela! Fii conştient că aşa cum îţi aşterni aşa vei dormi, deci e numai responsabilitatea ta de la un capăt la altul. Dacă nu ajungi acolo unde ai sperat, nu încerca să dai vina pe alţii, ci totul a depins numai de eforturile proprii. Cu cât porneşti pe acest drum cu mai multă încredere în tine, cu atât şansele de reuşită sunt mai mari. Nu te gândi la piedici, limite sau neputinţă: dacă vrei, poţi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
A venit vremea rezultatelor materiale ale unei acţiuni la care ţi-ai adus contribuţia cu pasiune. Dar pentru că nu ai fost doar tu implicat, ci un întreg grup de persoane, trebuie să vă recunoaşteţi unii altora rolul, pentru că nu s-ar fi ajuns aici dacă nu ar fi participat cu toţii în mod egal. După ce aţi lucrat cot la cot împreună, acum puteţi celebra reuşita tot împreună, împărţind roadele materiale tocmai culese şi de care sunteţi cu toţii mândri. Se resimte un aer ca de sărbătoare în mediul respectiv, pentru că fiecare e încântat de ce a obţinut: şi sentimentul muncii împlinite, şi ceva bani în buzunar!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Nu trebuie să duci după tine, la nesfârşit, dezamăgiri sau amintiri care încă mai dor. E posibil ca cineva să fi greşit enorm faţă de tine cândva şi îi porţi şi astăzi pică, dar numai de tine depinde să închizi acel capitol odată pentru totdeauna. Omul mai şi iartă, mai şi uită, şi acelaşi lucru trebuie să-l faci şi tu acum, pentru că ostilitatea nu face bine nimănui. Amintirile neplăcute pot dispărea dacă şi tu vrei asta, pentru că pot semăna cu nişte obsesii cu care te mai otrăveşti din când în când fără rost. Ce-a fost a fost, gata, treci mai departe, fără să tot aduci la lumină trecutul!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Nu ajunge doar să aştepţi pasiv ca un vis să ţi se împlinească, ci să-ţi creezi o strategie, măcar la nivel teoretic, prin care poţi ajunge mai repede acolo. Ai idei grozave care merită folosite, ai şi relaţii de care te poţi folosi, ai baza acumulată în timp ce îţi oferă informaţia adecvată, deci ajunge doar să sondezi un pic prin bagajul tău de cunoştinţe pentru a găsi calea cea mai potrivită. Vorbeşte cu alţii despre planurile tale, pentru că s-ar putea să găseşti şi alte persoane care vor acelaşi lucru, şi v-aţi putea uni forţele în acelaşi scop. Comunică, ascultă, împărtăşeşte!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Se termină brusc o sursă de venit pe care te-ai bazat o perioadă. Bugetul tău poate suferi un hop abrupt, de parcă ieri aveai suficient cât să te simţi în siguranţă, iar azi te trezeşti în faţa unui portofel gol! Posibil ca la originea acestei situaţii să se afle şi unele decizii greşite pe care le-ai luat de curând cu privire la banii personali, cheltuind în neştire sau pe ceva ce nu s-a dovedit a fi atât de util pe cât credeai. Fii mai drastic în cheltuieli, renunţă la unele cumpărături dacă nu sunt necesare în acest moment, pentru că eşti gata să faci o nouă prostie financiară!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Te faci vinovat de o situaţie din care altul a avut mult de suferit, dar nu ai avut curajul de a-ţi recunoaşte greşeala sau de a o repara cumva. Duci cu tine această pată pe care încerci s-o tot ascunzi, dar, dacă nu se vede, nu înseamnă că nu vor exista momente când ţi se va critica eroarea. Sancţiuni pot apărea şi după atâta vreme de când ai comis greşeala respectivă, pentru că au existat mărturii care pot oricând să scoată la lumină faptele tale. Eşti sfătuit să faci ceva pentru a repara chiar şi acum situaţia, pentru că încă se mai poate face ceva, înainte de a atrage asupra ta o pedeapsă mai severă. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com