Horoscopul zilei de vineri, 2 martie 2018

BERBEC
Dacă vrei să ai o zi de succes, încearcă să faci echipă cu persoane mai mature, cu mai multă experienţă, de la care ai şi tu încă foarte multe de învăţat. Stai mai mult în compania celor în vârstă, a fraţilor mai mari, a părinţilor, a prietenilor dintr-o generaţie superioară celei din care faci parte, pentru că sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile. Cere-le părerea, pentru că ei văd lucrurile cu totul altfel decât tine, de la nivelul experienţei lor bogate de viaţă şi se arată dispuşi să ţi-o împărtăşească şi ţie, cu drag.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Un hop financiar te obligă să opreşti orice afacere în derulare până la noi ordine. Posibil să resimţi un gol în portofel, peste care vei trece, dar cât timp nu primeşti bani în plus care să acopere lipsa, nu poţi merge mai departe în ce ţi-ai propus. Poate e vorba de o amânare a unei plăţi, de incapacitatea de a-ţi achita o datorie mai veche, de imposibilitatea de a cumpăra acum un obiect pentru care ai făcut deja sacrificii, ca atare e bine să laşi investiţiile pe altădată. Momentan, nu mai sunt posibile şi nici recomandabile, dar în curând se va reechilibra balanţa.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR


GEMENI
Mai ai nişte sarcini de adus la zi şi încerci să te concentrezi asupra proiectului început. Consideri că e prea bun momentul pentru a-l lăsa să treacă fără să mai faci câţiva paşi înainte. Primeşti informaţii folositoare şi auspiciile sunt şi ele de bun augur pentru a depăşi etapa cea mai dificilă, ca atare nu te gândi la nimic altceva pentru că este exact momentul favorabil unei reuşite de proporţii. Depune eforturile care ţi se cer, pentru că merită!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI

RAC
Efortul colectiv la care ţi-ai adus şi tu contribuţia a ajuns într-un punct din care deja se întrevede succesul! Nu uita că nu ai fi ajuns aici fără cei din jurul tău, ca atare cel mai motivant lucru e să vă apreciaţi deschis unii pe alţii, să vă recunoaşteţi fiecare rolul în acest demers care, iată, se apropie de nivelul sperat de toată lumea. Şi tu eşti apreciat pentru ceea ce ai realizat alături de ceilalţi, ca atare nu uita să fii şi tu amabil, generos în cuvinte de laudă, pentru că ele sunt recompensa care vă încântă pe toţi în parte şi vă împing mai departe.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Nu-ţi ies toate planurile aşa cum ai dorit, ci te trezeşti cu o surpriză neplăcută. Apare o situaţie neprevăzută care modifică tot ce ai fi planificat pentru azi, ca atare nu te bucura încă pe deplin că lucrurile mergeau bine, pentru că încă se mai pot ivi situaţii care dau peste cap totul şi îţi strică buna dispoziţie. Poate sănătatea e cea care îţi pregăteşte marea bombă sau vremea te obligă să renunţi la o călătorie, deci ceva nu iese ca la carte.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Au apărut unele animozităţi în mediul în care lucrezi şi, cât timp acestea nu sunt rezolvate, nimic nu va mai merge. Opreşte-te din avânt şi ocupă-te de acele conflicte care planează în aer. Dacă le ignori, ele vor rămâne tot acolo şi într-o zi vor răbufni mult mai intens, cu riscul de a-ţi strica toate planurile. Apar deja semne că nu te mai înţelegi cu unele persoane şi trebuie să stai puţin de vorbă cu acestea, faţă în faţă cu calm, pentru a descoperi ce stă la baza neînţelegerilor voastre.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Ceva nu iese aşa cum ai sperat, dar nu te lăsa copleşit de impasul de moment, căci totul are rezolvare dacă nu te pierzi cu firea şi nu aluneci spre depresie. Poate te trezeşti cu vreo problemă de sănătate peste noapte care îţi strică toate planurile şi în loc să ieşi şi să te simţi bine, eşti consemnat la domiciliu printre medicamente. Poţi da piept şi cu surprize neplăcute, cum ar fi o pană de cauciuc în mijlocul unei călătorii, un musafir nepoftit exact când doreai să pleci de acasă, tot felul de lucruri pe care, oricum le-ai privi, tot ca pe un mic dezastru le resimţi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Ai mintea ageră şi debordezi de spontaneitate şi originalitate, pentru că toate replicile tale uimesc prin rapiditate şi isteţime. De fapt, toată lumea ştie că nimeni nu te întrece în domenii intelectuale, procesele gândirii fiind pentru tine extrem de iuţi şi precise, singurul tău defect fiind un dram de superficialitate care se strecoară în tot ce faci. Dacă ai reuşi să te concentrezi mai mult, ai avea parte de rezultate ireproşabile, or, neglijenţa, spiritul jucăuş şi graba îţi pot crea neplăceri. Nu vei scăpa fără o critică legată de neatenţia cu care tratezi lucrurile importante.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Azi deţii o poziţie superioară în echipa din care faci parte iar cuvântul tău are greutate. Ţi se recunoaşte astfel valoarea iar ceilalţi se supun deciziilor tale fără să comenteze. Tu deţii răspunsul la o problemă care preocupă un grup mai larg de persoane, dar numai tu, dintre toţi, ştii exact încotro trebuie să mergeţi. Dă-le şi lor un sfat, ca un profesor cu experienţă, şi această postură de lider te prinde foarte bine. Eşti cel mai bun dintre toţi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR

CAPRICORN
Munceşti mult, pentru că vrei să-ţi faci dreptate într-o situaţie în care te simţi defavorizat. Cineva s-a băgat în treburile tale şi a dat peste cap ordinea corectă şi acum baţi pasul pe loc pentru a redresa situaţia cum se cuvine. Nu te lăsa dominat de alţii care îţi flutură prin faţa ochilor legi, documente, rezultate din trecut care ar putea să încline balanţa în favoarea lor, pentru că tu presimţi că, la originea reuşitelor lor, se află o intenţie negativă sau un gest incorect şi nu te laşi până nu le scoţi la lumină.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Ai o mulţime de plăţi curente de adus la zi, dar înainte de a decide cât şi unde dai, mai bine te-ai gândi la datoriile cele mai mari. Ele cer atenţie mai mult ca oricând. Te vei simţi mult mai liber după ce vei şterge de la lista de restanţe o sumă cu multe zerouri. Fă un efort să scapi de o factură care îţi stă pe cap de ceva vreme. Chiar dacă nu e o sumă mare, ai tot amânat-o până când rişti deja să intri pe penalităţi, ca atare fă tot posibilul s-o plăteşti ca să scapi de-o grijă şi să te poţi gândi la alte plăţi viitoare.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Deşi ai pornit ziua cu un sentiment de tristeţe, convins că nu se va întâmpla nimic bun, iată că orizonturile se limpezesc ca prin farmec şi îţi recapeţi optimismul. Niciodată nu trebuie să-ţi torni cenuşă în cap dacă vezi că nu ţi se împlinesc visele, pentru că întotdeauna apar soluţii salvatoare. Chiar dacă nu primeşti exact ceea ce ai sperat, ţi se pot oferi alternative de care merită să profiţi. Nu-l lua pe nu în braţe, spunând întruna nu pot, ci încearcă să vezi şi ceva bun în tot ce se întâmplă. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com