Horoscopul zilei de vineri, 16 noiembrie 2018

BERBEC
Unele persoane îţi descriu viitorul în culori foarte promiţătoare, dar, deşi eşti vrei să fii şi tu optimist, de data aceasta ai rezerve dacă să-i crezi sau nu. De fapt, aştepţi dovezi mai clare că va fi chiar aşa de bine pe cât promit ei şi stai în expectativă, precaut şi un pic temător, ca nu cumva tot ce spun ei să fie doar un scenariu fantezist dus la extrem. Vei crede totul atunci când se va şi întâmpla, de aceea preferi să aştepţi să vină acel moment şi abia apoi să te entuziasmezi la fel ca ceilalţi.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Te înarmezi cu toată puterea pentru a te avânta într-un proiect nou de anvergură care va necesita resurse imense de energie din partea ta. Le ai la dispoziţie, există ceva ce te motivează îndeajuns de bine ca să te apuci serios de acest plan măreţ. Cât timp ai ceva de câştigat de pe urma acestui demers (autoritate, succes, recunoaştere sau doar un premiu motivant), nimic nu te poate opri din elan. Nu e o noutate la tine o atitudine atât de răzbătătoare şi puternică, pentru că deţii resurse infinite pentru a lupta cu oricine, chiar şi cu cei mult mai puternici decât tine. Cu cât mai dificilă provocarea, cu atât mai mare ţi-e ambiţia!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Dacă faci echipă cu persoanele potrivite, toate vor merge ca unse, deci efortul cel mai mare este în găsirea partenerilor adecvaţi pentru ceea ce ţi-ai propus. Caută în jurul tău oameni care nu-ţi seamănă, care vin cu alte calităţi şi alte resurse în proiectul de care te ocupi. Cheamă alături persoane cu resurse mari de energie sau de răbdare, tovarăşi de lucru dispuşi să pună mâna să construiască ceva concret sau pe alţii care ştiu ce e de făcut la nivel teoretic. Unindu-vă cu toţii forţele, proiectele începute vor merge excelent, pentru că fiecare în parte, separat, nu ar ajunge la aceleaşi rezultate.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Chiar dacă atmosfera devine ceva mai tensionată în jurul tău, nu o privi ca pe un atac la persoană, ci ca pe motivaţia perfectă să te implici trup şi suflet pentru a arăta că eşti bun. Spiritul combativ te cuprinde când îi vezi şi pe alţii că se implică atât de serios, şi reuşeşti să scoţi ce ai mai bun din tine pentru a-şi demonstra supremaţia, valoarea, unicitatea. Dacă reuşeşti să scoţi la lumină, în orice situaţie cu iz agresiv, doar partea pozitivă a lucrurilor, vei putea duce totul cu brio la capăt şi obţine succesul dorit, deci nu te lăsa nicio clipă copleşit de critici, răutăţi, invidii. Zâmbeşte şi treci mai departe!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Cândva ai abandonat un proiect pentru care nu erau întrunite condiţiile unei evoluţii de succes. Acum îţi aduci aminte de ceea ce ai lăsat în urmă şi o iei frumos de la capăt, cu mai mult entuziasm, nici nu-ţi vine a crede cât de bine înaintează toate acum, semn că ai mai acumulat ceva cunoştinţe pe parcurs şi ştii exact ce trebuie făcut. Când vezi că o acţiune stă pe loc şi nimic nou nu se mai întâmplă, e bine s-o laşi o vreme pe linie moartă, în aşteptare, şi să te ocupi de ea după o perioadă de pauză. A doua oară ar putea evolua mult mai bine!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Ai în preajma ta oameni pe care te poţi baza, în care poţi avea încredere, de la care vei primi soluţii practice, idei profitabile, sprijin concret. Nu sunt simple promisiuni, ci aceştia chiar pun umărul la problema care te frământă şi nu te lasă până nu văd că ai depăşit impasul. Rareori poţi avea parte de asemenea sprijin, ca atare profită din plin de generozitatea celor care îţi ţin companie, de experienţa pe care vor să ţi-o împărtăşească, de sfaturile bine documentate pe care le primeşti de la ei. Le vei păstra în memorie şi te vei folosi şi altădată de ele, deci deschide bine urechea şi captează toată informaţia utilă!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Inima te cheamă în altă parte, atras de dor, de iubire, de nostalgii puternice. Poate cineva drag ţie nu poate fi acum lângă tine şi încerci să mai reduci distanţele stând ore în şir la telefon sau trimiţându-i mesaje de afecţiune pe toate căile accesibile. Dacă ai ocazia de a călători, ai şansa de a trece printr-un loc cu o încărcătură emoţională aparte, de parcă tânjeai să ajungi din nou pe acolo sau visai să treci vreodată prin acel spaţiu căruia îi acorzi semnificaţii deosebite. Te vei întoarce acasă fericit pentru că ţi-ai împlinit visul!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Proiectul la care îţi aduci contribuţia de ceva vreme ajunge într-un impas care te obligă să iei o pauză. Profită de acest răgaz, pentru că poate fi de folos pentru a-ţi face ordine prin gânduri şi a găsi alte variante pentru a ajunge la rezultatele dorite. După o perioadă de detaşare binefăcătoare, te întorci la vechile probleme cu multe soluţii noi care vor debloca unele planuri care stagnau de la o vreme. Uneori, o perioadă de pauză poate fi de bun augur pentru a continua după aceea cu alt tonus.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Uneori, cele mai bune schimbări în viaţă le faci la furie, într-un moment de tensiune în relaţia cu cei care nu te înţeleg. Eşti pregătit de o schimbare de atitudine sau de direcţie doar pentru a demonstra cuiva că poţi duce la capăt ce ai promis sau că e bine ce faci, deci fă pasul, dar nu te aştepta şi la felicitări. Din orgoliu, unii nu vor aprecia curajul schimbării la tine, ci vor avea de comentat şi de data aceasta, dar dacă ai luat decizia, ţine-te de ea, în ciuda afronturilor dure. Cât timp tu crezi că e bine ce faci, asta contează. Nu te lăsa oprit din elan de asemenea atacuri!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Decizia pe care o iei azi poate şoca pe multă lume tocmai pentru că schimbă complet lucrurile. Nu eşti atât de ferm de obicei, îţi plac schimbările radicale, dar azi eşti pregătit de o mare răsturnare de situaţie, eşti convins că e obligatorie de aceea eşti gata să dărâmi tot, ca s-o iei mai apoi în cu totul alt sens. Chiar dacă schimbarea te sperie, spui gata, stop, până aici, ca de mâine să refaci totul din temelie. Mulţi se întreabă de unde ai, brusc, atâta curaj, dar când eşti strâns cu uşa descoperi în tine calităţi pe care nici tu nu ştiai că le ai.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Lucruri care nu mai aduceau nimic nou în peisaj par dintr-o dată să dea semne de revigorare, înfloresc sub ochii tăi, renasc speranţa în inima ta şi eşti încântat de perspectivele promiţătoare care se văd la orizont. Depune pasiune chiar şi în cele mai banale lucruri, nu pretinde doar evenimente ieşite din comun, pentru că bucurii poţi primi şi din direcţii complet neaşteptate. Mulţumeşte-te cu mărunţişuri şi acordă-le şi lor atenţie, fără a aştepta doar evenimente sclipitoare. Monotonia poate fi şi ea sursă de fericire!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Nimereşti într-un mediu în care îţi place cum eşti tratat. Simţi în tonul tuturor apreciere, respect, pentru că nimeni nu te judecă aici, nimeni nu-ţi pune etichete nemeritate, ci te vede exact aşa cum eşti tu cu adevărat. Nici tu nu începe să-i cataloghezi pe ceilalţi în  niciun fel, pentru că dialogul se va menţine pe un teren paşnic şi amiabil atât timp cât ştiţi să vă apreciaţi corect unii pe alţii. Lasă bârfa, lasă judecăţile de valoare fără să-l cunoşti pe cel de lângă tine. şi ai să vezi ce relaţie bună ai cu oricine! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com