Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 mai 2019

BERBEC
Primeşti un verdict destul de sever care nu-ţi permite să duci mai departe ce ai început. Eşti nevoit să-i pui punct aici şi, pe moment, eşti trist pentru că nu e răspunsul pe care-l visai. Unde-i lege nu-i tocmeală, ca atare trebuie să accepţi acest final de drum cu oarecare smerenie, dar nu îl considera o înfrângere, ci o altă lecţie învăţată. Vei şti, altădată, să nu mai faci greşeli şi să urmezi doar căile corecte. Dacă acum se închide un capitol cu un refuz categoric, e semn că trebuie să schimbi imediat macazul, pornind pe calea cea bună.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Nu eşti lăsat să analizezi în linişte o situaţie care se desfăşoară într-un ritm infernal care te irită. Eşti obligat să iei decizii rapide, să găseşti soluţii imediate, or tu ai avea nevoie de puţină detaşare ca să fii sigur că nu ai scăpat nimic din vedere. Nu dai randament dacă eşti presat de termene limită sau de şefi care cer totul gata ieri, dacă s-ar putea, dar trebuie să te organizezi şi să faci puţină ordine în minte ca să faci alegerea optimă. Nu ai încotro, trebuie să fii spontan şi rapid în reacţii, fără să iei vreun răgaz de gândire.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Nervii par să explodeze la tot pasul, dar tu eşti oala sub presiune care dă în clocot! Dacă tuturor te adresezi cu ton ridicat şi nu reuşeşti să te adaptezi la stilul fiecăruia, transformi ziua într-o furtună ce poate degenera uşor în conflicte majore. Chiar dacă toate te irită, chiar dacă eşti nervos la maximum, fă un efort să mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sărite, pentru că nu are rost să le vezi ca pe nişte mai mici sau mai mari catastrofe. Vei vedea că lumea începe să te evite şi chiar să-ţi întoarcă spatele dacă le vorbeşti tuturor cu capsa pusă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
A venit vremea să te întorci un pic înapoi, la o etapă mai veche a unui proiect în desfăşurare pe care nu ai încheiat-o cum trebuie atunci. Acum ai o soluţie eficientă care merită aplicată şi totul va ajunge mai uşor la un nivel care să-ţi inspire încredere. Cândva, nu ştiai ce trebuie făcut, erai complet debusolat, dar între timp ai mai adunat ceva informaţii şi experienţă şi acum ştii ce se cere. Fii pregătit deci să închei acel capitol ce rămăsese în coadă de peşte în trecut, dar vei vedea că a meritat să-l laşi să aştepte, pentru că rezolvarea de acum pare a fi cea mai bună.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Nu te grăbi să cheltuieşti banii pe care i-ai adunat de ceva vreme cu atâtea eforturi într-o direcţie care îţi face azi cu ochiul. Poate cineva încearcă să te atragă într-o afacere sau, dacă ieşi la cumpărături, vezi un obiect pe care ţi-l doreşti atât de mult încât eşti gata să deschizi portofelul pentru a-ţi satisface acea dorinţă. Vei regreta mai târziu graba cu care ai luat aceste decizii financiare, ca atare n-ar fi rău să pleci azi de acasă fără bani în buzunar. Aşa vei evita ispita de a da totul pe cine ştie ce atracţie costisitoare!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Bucură-te de liniştea care se lasă în jurul tău. Dacă e linişte, înseamnă că e bine, ştii cum spune englezul: no news is good news, adică dacă nu apare nimic noi în peisaj e mai degrabă un semn bun, de vreme ce tu eşti obişnuit ca orice veste să nască agitaţie. Nu te deranjează absolut deloc starea de pasivitate, de nemişcare, de calm care se lasă peste toate, pentru că aşa te mai poţi ocupa şi tu de alte lucruri, mult mai frumoase. Dacă la serviciu nu s-a întâmplat nimic deosebit toată săptămâna, e perfect, pentru că eşti liniştit şi relaxat ca să te apleci mai mult asupra relaţiei cu cei dragi. Demult nu ai mai venit atât de proaspăt de la lucru, deci familia te primeşte cu dragă inimă să i te alături în tot felul de activităţi domestice: banale în fond, dar de-a dreptul plăcute.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Eşti îndrumat să mergi pe o cale cu care nu eşti de acord, pentru că pare a fi mult prea îndrăzneaţă pentru un conservator ca tine. Simţi că există prea multe riscuri, că nu eşti pregătit pentru ceva atât de avangardist şi ai prefera să-ţi continui sensul cu care erai obişnuit. Tu nu te adaptezi schimbărilor bruşte, mai ales dacă sunt şi foarte originale sau ciudate. Tu ai prefera un drum pe care merge toată lumea, căi deja bătătorite, metode deja folosite şi verificate, dar de data aceasta va trebui să accepţi şi schimbările cu un oarecare iz revoluţionar. Nu suporţi rebelii, dar azi trebuie să fii unul dintre ei!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Există regulamente mai presus de tine cărora trebuie să te supui orbeşte, altfel vei simţi repercusiunile eventualelor pedepse. Oricât de curat ai fi, oricât de mult te-ai supune, tot se va trezi altul care să-ţi spună ce nu faci bine şi îţi va ţine o predică. Cei mai puternici se vor impune cu spirit autoritar prost înţeles, punând piedici celor care ar dori să facă multe, dar pentru că lor li se pare că tu şi cei ca tine nu le ascultaţi ordinele, o facă pe durii! Azi poţi da piept cu o persoană cu funcţie care îţi va tăia tot elanul către ce doreai să atingi, fluturându-ţi prin faţă legi, regulamente, ordine scrise sau nescrise prin care ţi se interzice să evoluezi cum ai vrea tu.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Eşti mândru de tine, de realizările despre care vorbeşti tuturor celor pe care îi întâlneşti, iar aprecierile sincere pe care le primeşti, te motivează de minune. Meriţi felicitări, deci nu e doar laudă de sine! Când vezi cât de multă lume te aplaudă pentru ceea ce ai realizat, prinzi curaj să ţinteşti şi mai sus, cu şi mai multă încredere în forţele proprii. Ţelul pe care ţi-l propui astăzi, deşi pare îndrăzneţ şi foarte sus, este tangibil pentru unul ca tine tocmai pentru că tot ce ai realizat până acum a demonstrat că eşti capabil de orice, dacă îţi menţii stima de sine la cote maxime.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Luptă cu starea ta de emotivitate ajunsă azi la cote alarmante, care te poate face să aluneci uşor spre manifestări extreme ale emotivităţii: panică, lacrimi, depresie, teamă. Cu un dram de voinţă, poţi depăşi cu brio acest moment de slăbiciune. Se ştie că eşti un om al trăirilor emoţionale, dar de data aceasta trebuie să demonstrezi că din războiul permanent dintre emoţie şi raţiune, tot raţiunea este cea mai tare. Chiar dacă e sufletul tău îşi mai cere încă dreptul la linişte, la tandreţe, la răsfăţ, vei descoperi cât de bine e să laşi creierul să dicteze calea în anumite situaţii.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Fii foarte atent la cel care încearcă azi să ţi se bage pe sub piele, pentru că intenţiile sale nu sunt deloc pozitive şi nicidecum în avantajul tău. Urmăreşte sigur ceva şi profită de vulnerabilitatea ta, dictată de atmosfera de sărbătoare, şi umblă la coarda la sensibilă pentru a obţine un beneficiu de care fii sigur că se va folosi cândva. Masca pe care a pus-o pe figură ascunde un dram de egoism, dar, pentru că e o zi cu conotaţii spirituale, eşti dispus să i le ierţi şi să le treci cu vederea, ca şi cum ai vrea să vezi în jur doar lucruri bune. Nu fi atât de naiv: nu e atât de bun pe cât vrei tu să-l vezi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Nu prea ai cu cine colabora astăzi, pentru că, privind în jurul tău, vezi numai peste colegi ocupaţi, obosiţi, stresaţi, care resping propunerile tale. Decât cu asemenea anturaj dezinteresat, mai bine te-ai descurca de unul singur. Mai mult, la dorinţa ta de acţiune şi de implicare ai parte mai mult de oameni leneşi care preferă să te vadă pe tine cum munceşti, dar să nu crezi că, atunci când vei culege roadele muncii tale, nu se vor înghesui să-şi ceară partea. Fii foarte exigent cu asemenea oameni, nu-i accepta în preajma ta, pentru că nu merită să tragă pe turta lor succesul tău. Nu-l merită! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com