Horoscopul zilei de sâmbătă, 3 noiembrie 2018

BERBEC
Ai norocul de a discuta azi cu o persoană inteligentă, care îţi inspiră respect şi încredere. Te poţi baza întru totul pe informaţiile pe care ţi le transmite, pentru că ele vin din experienţa sa bogată din domeniul în care tu încă faci paşi timizi. Îl poţi considera un foarte bun profesor pentru că ai enorm de învăţat de la el. E o şcoală sau o predare de ştafetă, pentru că el îţi încredinţează acum un bagaj de cunoştinţe de care te vei folosi începând de azi. Va veni ziua când şi tu vei transmite mai departe ceea ce primeşti acum, deci deschide-ţi memoria pentru că în curând tot ce afli îşi va demonstra utilitatea.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Dacă vezi că unii, mai nervoşi din fire, comentează sever tot ce spui, nu pune la suflet, ci apelează în continuare la o glumă sau la o ironie, care îi va dezarma imediat. Ba mai mult, stupiditatea unora te determină să fii şi mai acid în umorul tău şi să ataci mai abitir pe cel ce nu ştie de glumă. Nu suporţi să vezi că unii au reacţii absurde la ceea ce ai tu de spus, dar reuşeşti să faci haz de tot ce vezi, găsind în simţul umorului ca mai bună soluţie de a trece peste toate zâmbind.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Atmosfera se destinde şi mai mult în anturajul tău datorită unei surprize plăcute picate ca din senin. Apare o veste excelentă ce te face să te simţi mult mai bine, ca şi cum nu ai mai avea nicio problemă, ceea ce te stimulează să te ocupi doar de lucruri frumoase. Orice activitate usoara ţi se potriveşte de minune pentru o zi când nu se pot întâmpla decât evenimente amuzante. Indiferent de vârsta pe care o ai, te comporţi ca un copil fără nicio problemă şi reuşeşti să-i molipseşti şi pe alţii de veselie.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Nu pune la suflet nici criticile care vin de la ceilalţi, nici ironiile deşănţate cu care te tratează unii azi, pentru că nu au intenţii negative. Aşa sunt unii, mai nervoşi şi îşi eliberează nervii pe oricine, dar noroc că nu se resimte totuşi energie negativă în replicile lor. Clar că sunt glume neadecvate pentru starea în care te afli acum, dar ce-ar fi să le răspunzi cu aceeaşi monedă? Dacă întorci armele către ei şi îi ataci cu aceleaşi ironii, îi vei dezarma mult mai repede decât dacă te-ai înfuria şi ai face-o pe jignitul. Şi tu te poţi folosi de umor cu aceleaşi efecte!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Nu cu nervi şi nici cu ambiţie vei depăşi situaţia în care te afli acum, ci cu enormă toleranţă. Cheamă-i pe cei dragi alături, pentru că prezenţa lor va avea efecte relaxante asupra ta. Ori de câte ori vei ridica tonul, partenerul de viaţă te va trage de mânecă. Dacă vii nervos acasă, copiii te vor înconjura cu iubire şi distracţie şi vei uita motivele de supărare de peste zi. Cel mai bun medicament împotriva tuturor motivelor de stres de pe parcursul zilei se va dovedi a fi familia, ca atare lasă toate grijile la uşă atunci când te întorci acasă şi primeşte leacul lor miraculos!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Este o zi exact pe stilul tău, mai liniştită, organizată, în care toate evoluează într-un ritm mai lent, perfect pentru a nu da nimic peste cap. Totuşi, pentru unii, lentoarea aceasta dă impresia că ai fi şi indiferent sau neatent la tot ce se petrece în jur şi ai putea fi greşit interpretat, ca atare încearcă să dai o altă formă programului zilei, ca să nu lase impresia că ai fi comod din fire. Poţi folosi calmul acesta pentru a te ocupa pe îndelete de o activitate complicată ce necesită o concentrare crescută.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Nu prea ai cu cine colabora eficient, în ciuda dorinţei tale de a construi ceva concret. Când te uiţi în jur, e cam gol sau, chiar dacă te afli în cel mai aglomerat mediu, nu ai parte de tovarăşi prea cooperanţi. Toate propunerile tale rămân fără ecou, nu ating coarda celor care te ascultă, ca atare, dacă vrei o zi de succes, fă pe cont propriu tot ce ţi-ai propus. Nu apela la alţii pentru că unii spun nu din start ori din comoditate, ori din neîncredere (în tine sau în forţele lor), ori dintr-un dezinteres vizibil. Tu, în schimb, ai un interes foarte bine stabilit şi nu pierzi timpul degeaba: te apuci de treabă, în ciuda tuturor afronturilor şi lucrurile chiar evoluează!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Nu te lăsa influenţat de zvonurile negative, de bârfele ironice, de mutrele bosumflate ale celor care nu pot suporta succesul altora, ci aşează-te doar pe tine în prim plan. Meriţi acest succes! Oricum nu poţi mulţumi pe toată lumea pentru că aşa e viaţa: când unul câştigă altul pierde. Azi e momentul tău de glorie şi ar trebui să te gândeşti numai la persoana ta. Nu te lăsa impresionat de lacrimile celor din jur, nici de nemulţumirile invidioase pe care le emit cei care se simt defavorizaţi de reuşita ta. Şi tu ai fost în locul lor altădată, dar iată că roata s-a învârtit şi acum tu eşti cel care se bucură de victorie.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Îndoiala te-a copleşit încât nu mai ai încredere în şansele de reuşită ale unui plan la care ai muncit mult. Dacă nu mai ai speranţe de succes pentru ceea ce făceai, începi, încet-încet, să renunţi la planurile făcute. Poate fi ziua unui abandon, dar, înainte de a spune stop, fă ceva pentru a salva ce se mai poate. Dacă nu vei încerca nimic, vei regreta mai apoi că ai abandonat atât de uşor, poate mai există o soluţie, poate se iveşte de undeva o idee salvatoare, deci merită să mai depui câteva eforturi înainte de a pune punct. Chiar şi după ce se va termina tot, vei rămâne cu ideea că parcă ar mai fi existat totuşi o cale…
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Gândirea pozitivă poate avea efecte excelente, chiar şi atunci când nimeni nu-ţi spune că se poate ajunge la succes, ca atare nu te lăsa influenţat de cei care se mulţumesc cu puţin, ci continuă să speri că se poate şi mai bine. De unde nici nu te aşteptai că mai poate ieşi ceva bun, te trezeşti cu o surpriză de zile mari ce te propulsează direct în vârf. Aveai speranţe mediocre cu privire la şansele de reuşită ale unui proiect, dar iată că veştile care vin astăzi sunt mai bune decât ai fi sperat. Tu eşti responsabil de victorie, nu e o chestiune de noroc, pentru că, deşi totul părea banal, ai sperat mai departe că vei ajunge la apogeu.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Norocul vine şi pleacă, nu stă pe loc; dacă nu eşti pe fază, altul pune mâna pe el înaintea ta! Când apare, nu te aşteaptă să te gândeşti şi nici nu te întreabă dacă eşti pregătit să te foloseşti de el, aşa că şansa care se iveşte azi pe nepusă masă nu-ţi dă şi răgazul să analizezi dacă e bine, dacă merită, dacă e momentul potrivit… Pune mâna imediat pe ocazia excelentă care se iveşte şi ai să vezi tu mai târziu dacă a fost o alegere bună. Acum contează rapiditatea cu care reacţionezi în faţa acelei surprize, care poate fi ca un noroc pentru tine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Te ocupi de un proiect care au consumat mari resurse de timp şi energie, dar a venit vremea unei alegeri. Deși, momentan, eşti un pic cam obosit, și nu prea ai starea potrivită pentru a schimba lucrurile, preferând să le duci mai departe în acelaşi stil, totuși nu poţi continua pe aceeaşi cale ca înainte, ci ar fi nevoie de o atitudine diferită. Nu ai curajul să alegi acum altă cale, dar fii totuşi pregătit pentru o modificare! Chiar dacă o mai amâni, tot va veni ziua în care va trebuie să schimbi direcţia, dar poţi folosi acest răgaz pentru a trece în revistă nivelul la care ai ajuns şi să revizuieşti strategia pentru ceea ce va urma. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com