Horoscopul zilei de sâmbătă, 29 iunie 2019

BERBEC
Eşti tentat să spui că nu se întâmplă nimic conform planurilor tale, că tot aştepţi un miracol şi nu mai vine, dar uiţi un element cheie în această ecuaţie: timpul potrivit. Chiar dacă tu cunoşti foarte bine valoarea timpului, de data aceasta te cam grăbeşti şi aştepţi rezultate înainte de momentul cel mai potrivit. Ai încredere că toate sunt atât de bine calculate undeva acolo sus încât ceea ce visezi va veni în calea ta atunci când e benefic pentru tine. Dumnezeu răspunde rugăciunilor tale în două feluri: se aprobă sau… se aprobă, dar nu acum! Ca atare aşteaptă cu încredere deplină că succesul va veni exact când trebuie, nu când vrei tu.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Profită de această zi liniştită pentru a te concentra asupra unei cărţi din care vei afla nişte informaţii extrem de utile şi interesante. Poate cineva ţi-a oferit acest pont, ţi-a spus exact unde să cauţi, deci rupe-te de orice altă activitate pentru a studia, pentru a săpa după acele cunoştinţe de care ai nevoie şi pe care, momentan, nu le deţii. Vei încheia ziua cu sentimentul că te-ai îmbogăţit intelectual sau spiritual, că ai descoperit ceva foarte important ce poate fi aplicat în curând într-un proiect de mare anvergură. Mulţumeşte-i sincer celui care ţi-a oferit sfatul cel bun, pentru că a jucat rol de profesor pentru tine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Nu eşti singur în lupta cu problemele de zi cu zi, fii convins de asta, ci eşti ascultat şi ajutat, chiar dacă ajutorul nu vine în cel mai concret mod. Vei trece cu bine de acest moment pentru că vei primi, pe căi subtile, îndrumările cele mai potrivite, resursele adecvate, auspiciile optime ca totul să se rezolve cu bine. Deşi eşti tentat să numeşti situaţia în care te afli acum ca fiind un ghinion sau o mare încercare, după ce va trece, privind înapoi, îţi vei da seama că nu era deloc aşa de grav pe cât ţi se părea, că în spatele aparenţelor negre se afla şi ceva bun, ce nu vedeai dacă totul mergea bine. Nu-i chiar aşa rău cum crezi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Ai curaj să spui sincer ceea ce vrea inima ta! Începe să scrii chiar şi o banală scrisoare în care să-ţi aşterni singur dorinţele, visele, aşteptările, dar scrie-le cu ton optimist, ca şi cum ele ar fi deja îndeplinite. Ai să vezi ce efecte miraculoase are acest dialog cu sufletul tău, pentru că aşa vei descoperi două lucruri. Unu: că ai putea avea talent la scris şi ar merita valorificat mai departe şi doi: că visele tale au pornit deja pe calea lor spre materializare. Nu aveai curaj să le exprimi iar gestul de a le scrie trasează deja schiţa viitorului edificiul în care vei aşeza, rând pe rând, toate dorinţele împlinite. Deci hai, ia o foaie de hârtie şi scrie!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Abia aştepţi ca planurile care se prefigurează acum la orizont să devină realitate, pentru că sună foarte promiţător. De aceea te implici trup şi suflet, cu pasiune şi cu speranţe mari, convins că totul va ieşi excelent în cele din urmă. Răbdare e, resurse pentru a construi ceea ce visezi ai din belşug, deci e doar o chestiune de timp şi de efort până vei ajunge la capăt. Dacă există ceva de care să te agăţi, care să te motiveze şi să te tragă în sus şi dacă mai e şi ceva de câştigat, nimic nu te va opri şi nu-ţi va tăia avântul, deci profită din plin de ambiţia şi energia pozitivă care te cuprinde. Cât timp interesul rămâne viu şi cheful la cote maxime, rezultatele nu sunt prea departe!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Joci un rol important în mediul în care te afli azi, de parcă tu ai fi capul tuturor acţiunilor, generatorul de idei sau descoperitorul celor mai bune soluţii. Ţi se recunoaşte astfel superioritatea în plan intelectual, pentru că ai acumulat multe informaţii pe care iată, ai acum ocazia de a le arăta şi a le valorifica la maxim. Poţi să fii mândru de tine, şi mai ales să fii mulţumit că lumea ascultă şi urmează sfaturile tale. Eşti cu un pas înaintea celor care te urmează întocmai, pentru că tu ştii exact ce trebuie făcut şi nu vei ezita să-ţi expui punctul de vedere cu argumente raţionale bine susţinute.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
La încărcătura de energie care planează în aer, ar trebui să te ocupi azi de cele mai complicate sau îndrăzneţe proiecte pentru că acum e momentul cel mai bun ca să le dai startul. Eşti bine motivat, determinarea e la cote maxime, ai şi un bagaj de energie fizică supra dimensionat, deci aştepţi doar scânteia care să te trimită în luptă. Aceasta vine de la un colaborator care te stimulează atât de bine cu povestirile sale motivaţionale, încât abia aştepţi să-i dai drumul. Rezultatele vor apărea foarte repede dacă nu reduci ritmul acesta alert cu care ai pornit totul, deci hai, la drum, cu încredere deplină în succesul final!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Cu ajutorul potrivit, toate pot reveni la normal, ca atare cea mai mare atenţie trebuie să o acorzi sfaturilor care vin acum de pretutindeni. Ai destui prieteni buni care pot participa cu ceva la planurile în desfăşurare, dar numai de tine depinde să discerni între tot ce afli în jurul tău. Cineva îţi dă un exemplu de moderaţie, de modestie, de cumpătare şi dacă faci ca el, ai numai de câştigat, ca atare nu face nimic din ceea ce poate da peste cap o stare de lucruri aşezată deja pe un teren stabil.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Ai o oarecare tendinţă spre izolare, o ciudată atracţie spre locuri uitate, departe de lume, sau te retragi din iureşul lumii pentru că ai ceva important de studiat şi te închizi de bună voie în casă. Nu eşti uşor de văzut la ochi, preferând singurătatea. Călătoriile sunt şi ele problematice, apar piedici sau modificări de program care te vor ţine sau chema înapoi acasă. Nu eşti într-o pasă prea bună, cuprins deodată de tot felul de complexe, de angoase, de gânduri, fără a avea încredere în tine de aceea respingi total contactul cu lumea.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Prezenţa ta face extrem de bine unei persoane dragi care nu se simte în apele sale. E mai trist, mai apatic, mai deprimat, dar are mare noroc că îi stai alături, deoarece prin atitudinea ta mai optimistă, mai veselă, îi poţi distrage atenţia de la ceea ce-l apasă. Te joci, apelezi mai des la glume, îi zâmbeşti cald şi asta îl ajută şi pe el să uite de problemele sale. Indiferent de vârsta pe care o ai, îţi aduci aminte să mai fii şi tu copil, ştiind că aşa îi poţi readuce zâmbetul pe buze şi celui trist din faţa ta. Eşti ca o porţie de energie pozitivă pentru cei care au picat pe panta pesimismului, deci foloseşte-te de atuurile tale din plin!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Tocmai pentru că nu apare nimic spectaculos în program, te poţi detaşa şi tu de toate! Îţi poţi permite o zi liberă în toată puterea cuvântului, în care să nu te gândeşti la nimic complicat, în care să faci totul cum îţi vine, fără să te împingă nimic urgent de la spate. Bucură-te de această atmosferă relaxantă şi caldă, probabil banală în fond, dar chiar aveai nevoie de o zi absolut normală. care să nu ceară nimic în plus de la tine. Tocmai prin monotonia pe care ţi-o oferă, ţie îţi convine de minune, deoarece nu trebuie să munceşti. Îţi duci aminte de acele activităţi fireşti de week-end în care nu faci altceva decât să te odihneşti, să leneveşti, să-ţi reîncarci bateriile.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Relaţia care a început nu demult evoluează foarte bine şi o vezi cum creşte sub ochii tăi în cel mai promiţător sens. Vă înţelegeţi de minune, aveţi atâtea vise în comun şi vă puneţi forţele laolaltă pentru a le vedea cât mai repede împlinite. Fie că e o relaţie de dragoste care evoluează de minune, fie că e o relaţie de afaceri care se dezvoltă armonios, ai mari aşteptări de la omul din faţa ta. Ai încredere că îşi doreşte la fel de mult ca voi doi să mergeţi mai departe pe un teren paşnic şi bun, simţind, reciproc, afinitate, atracţie, interes de a fi împreună pentru un scop de care veţi beneficia şi unul şi altul. Te implici total! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com