Horoscopul zilei de sâmbătă, 27 iulie 2019

BERBEC
Nimeni nu te va întrece azi în claritatea deciziilor, în limpezimea gândurilor, în buna organizare a minţii, deci foloseşte-te de această stare de claritate mentală pentru a face ordine şi în viaţa ta. Vei găsi atât de uşor soluţii, variante, idei, răspunsuri, cum nu reuşeşti întotdeauna. Dacă erai implicat într-o problemă complicată, azi o vei înţelege foarte corect, din cu totul alt unghi de vedere decât anterior, şi vei trasa cea mai benefică şi dreaptă linie directoare spre soluţionarea ei. Poţi folosi această siguranţă în a lua decizii pentru a clarifica situaţii faţă de care aveai rezerve înainte, de care te temeai până mai ieri, dar azi ştii exact ce trebuie făcut pentru a merge mai departe. Intuiţia te îndrumă precis!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Eşti un pic supărat pe corpul tău, pe imaginea ta, pe sănătatea ta, şi eşti gata să te critici cu cele mai dure cuvinte, or nu aceasta e atitudinea potrivită. Priveşte-ţi trupul cu bunătate, cu iubire, cu îngăduinţă, pentru că e locuieşti în el şi merită onorat mai mult. Chiar dacă e doar un înveliş al celui care eşti tu cu adevărat, nu-ţi chinui trupul cu ceea ce nu-ţi face bine, deci începe să lucrezi şi mental, prin a-ţi trimite doar gânduri de iubire faţă de corpul tău, cât şi fizic, prin a renunţa la alimente care nu-ţi priesc, la un regim de viaţă care te oboseşte, la factori externi care te consumă. Auto-sugestia poate da roade excelente dacă o foloseşti constant în beneficiul tău.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Eşti genul de om care spune că orice problemă are rezolvare, şi chiar aşa este. Azi vei descoperi că lucrurile sunt mult mai simple decât credeai sau decât doreau alţii să te facă să crezi, deci nu te împovăra cu griji şi temeri inutile, doar pentru că alţii ţi le aruncă în curte. Simplifică lucrurile cât poţi tu de mult, pentru că sigur au soluţii mult mai accesibile. Spune-ţi în sinea ta că e uşor, că e floare la ureche, zi-le cum vrei tu, şi ai să vezi că scapi de senzaţia de greutate cu care te-au acaparat ceilalţi. Nu ai nevoie de influenţele celor din jur, deci apreciază gravitatea lucrurilor din calea ta conform propriilor tale standarde: ce e greu pentru altul, poate fi banal pentru tine!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Nu te baza pe presupuneri, pentru că ele nu sunt susţinute de nimic concret sau valabil. A-ţi da cu părerea doar pentru că aşa bănuieşti, nu e soluţia optimă în situaţia de faţă. Da, din interiorul tău pot veni acum semnale foarte bune care te pot ajuta să înţelegi o situaţie foarte corect, dar nu te baza pe presupuneri. Gândeşte-te la evenimente din trecut, la experienţele acumulate, la date şi cifre deja memorate, pentru că de acolo, din cele mai adânci unghere ale minţii tale, din inconştient sau subconştient, vin flashuri care te pot ajuta să exprimi adevărul. Nu-ţi începe frazele cu: bănuiesc că… ci doar cu: ştiu că…
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Dacă reuşeşti să închizi definitiv un capitol din trecut, să-l ştergi pur şi simplu din memorie, de vreme ce nu mai are nimic bun de oferit, vei deveni altul! E un moment excelent pentru a o lua de la zero, pentru a încheia un mare capitol şi a porni altul complet nou. Norocul tău constă în ambiţia de a spune stop, dar a te debarasa de trecut nu e deloc uşor, mai ales dacă duci după tine un  noian de amintiri neplăcute. Fă un efort să ierţi, să uiţi, să spui adio acelei stări de lucruri, pentru că în faţa ta se deschide un orizont neexplorat, total diferit, dar spre care nu poţi zbura dacă duci după tine ghiulele grele din alte vremuri.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Ai toate motivele să aştepţi lucruri din ce în ce mai bune în planurile la care munceşti cu drag. Primeşti tot mai multe indicii suplimentare care îţi conferă ţie un sentiment de siguranţă că te apropii repede de acel scop deplin. Nu te culca pe laurii victoriei însă, continuă pe aceeaşi linie şi în acelaşi ritm susţinut, pentru că nu ai ajuns încă la capăt. Eşti într-un punct culminant, aşa e, dar nu trebuie să renunţi la viteza şi entuziasmul cu care ai construit nivelul actual, ci să mai ai un pic de răbdare până la finalul acestuia. Rămâi în priză!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Rupe-te de urgenţă de acel obicei care ştii şi tu că nu-ţi face bine, indiferent ce te ţine legat de o stare de dependenţă nesănătoasă. Că e tutunul, că e netul, că e o iubire periculoasă, toate fac din tine un sclav, iar tu eşti într-o fază a vieţii tale când trebuie să ai curajul să te eliberezi de tot ce te ţine captiv. E greu, dar vei vedea că într-un acces de furie, ai fi în stare să spui stop şi să arunci pe fereastră sursa captivităţii tale. Da, îţi va lipsi enorm, vei intra în sevraj, vei tânji după el o lună, dar dacă reuşeşti, vei descoperi dintr-o dată cât de multe alte opţiuni ai la dispoziţie. Mult mai bune, mai frumoase, mai sănătoase, deci hai, curaj şi eliberează-te!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Numai de propria ta voinţă depinde capacitatea ta de a da afară din calea ta tot ce nu-ţi mai trebuie, nu-ţi face bine, nu e adecvat scopului tău, ca atare fă ordine cât mai repede. Renunţă la amintiri care nu-şi mai rostul, la regrete şi resentimente tardive, la temeri inoculate de alţii, şi ieşi în faţa tuturor curat şi liniştit, pregătit pentru orice nouă provocare. Prea cari după tine un balast emoţional, dar dacă ai reuşi să scapi de el cu mult curaj şi ambiţie, îţi vei lua din nou zborul. Descătuşează-te, debarasează-te, abandonează greutăţile, rupe legăturile care te frânează, eliberează-te!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Sufletul te îndeamnă să te implici într-o direcţie nouă care te atrage, îţi place, sună bine, te inspiră, dar numai de tine depinde ce cale urmezi. Cât timp vei pune suflet şi vei investi pasiune şi energie pozitivă, rezultatele vor fi mult mai uşor accesibile, ca atare lasă raţiunea care te domină de obicei, şi pune doar inima în prim plan. Porneşte  ceva ce îţi place, spune da unei activităţi care îţi mângâie inima, fii alături de cineva drag care are nevoie de tine, deoarece tot ce faci azi din dragoste sinceră şi pură, nu are decât roade excelente. Inclusiv iubirea se poate ivi de undeva, ca o surpriză, descoperind un suflet pereche.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Nu te baza azi pe cine ştie ce presentimente negative care te încearcă, pentru că ele sunt oglinda propriilor tale temeri. Bucură-te de lucrurile bune care ţi se întâmplă, descoperă partea frumoasă a activităţilor de care te ocupi şi nu te crampona în piedici minore. Tu eşti cel care le face să pară mai mari decât sunt în realitate, pentru că le alimentezi cu îndoieli, cu presupuneri, cu impresii amăgitoare, cu emoţii negative ce le fac să sporească fără rost. Acceptă lucrurile aşa cum sunt, fără scenarii fanteziste care strică din efectele realităţii. Vezi motivele de bucurie şi de satisfacţie din tot ce se petrece, nu ceea ce bănuieşti tu că s-ar ascunde în spatele aparenţelor. Dacă nu se ascunde nimic rău?
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Oferă-ţi o zi doar pentru sufletul tău în care să scoţi romantismul la lumină, să te bucuri de tot ce vezi frumos în jur, să îţi arăţi latura sensibilă. Nimic nu pare să-ţi deranjeze calmul, ca atare poţi folosi de minune această atmosferă tihnită pentru a te ocupa de lucrurile care îţi îmbată simţurile. Parfumurile, gusturile rafinate. muzica plăcută în fundal, imaginile superbe, texturile delicate, toate acestea trebuie să facă parte din meniul tău, astăzi, pentru că simţurile tale sunt foarte sensibile la tot ce e mai frumos şi mai bun. Înconjoară-te de flori, de parfumuri florale sau de imagini care îţi amintesc de peisaje colorate, pentru că decorul îţi va schimba major şi tonusul, aducându-ţi zâmbetul pe buze. Redescoperă deliciile vieţii!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Nu te lăsa copleşit de faptul că o anumită dorinţă nu s-a îndeplinit încă! Înseamnă că nu acela era momentul potrivit pentru ca ea să prindă viaţă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să speri în continuare. Du după tine vechile dorinţe, nu le abandona şi nu ţi le şterge din minte, pentru că momentul lor de vârf se apropie. Nu a fost ieri, poate nu e nici azi, dar va fi exact la momentul potrivit pentru tine. Nu ai de unde să ştii tu când îi este sortit visului tău să devină realitate, ca atare tu nu trebuie să stabileşti termene limită sau momente clare, ci doar să-ţi doreşti să se împlinească. Sincronizarea e dictată de undeva de sus, ai încredere în asta! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com