Horoscopul zilei de sâmbătă, 25 august 2018

BERBEC
Un mare noroc apare în calea ta prin intermediul unei informaţii salvatoare. Nu numai că îţi rezolvă ca prin farmec una din marile tale probleme actuale, dar deschide o perspectivă complet nouă asupra viitorului unor acţiuni care te preocupă. Porneşte pe calea cea nouă fără teamă, optimist şi încrezător în reuşită, pentru că totul va fi ocrotit de undeva de sus de o stea norocoasă ce te va duce repede spre un succes de toată frumuseţea. Dacă îţi era teamă să dai startul unui sens mai îndrăzneţ, fă-o acum! Momentul e favorabil noilor începuturi.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Nu pune la suflet replicile dure pe care ţi le mai aruncă unii în faţă. Ei nu ştiu să se comporte, asta e tot, dar s-ar putea ca mesajul lor să aibă sens şi chiar să-ţi fie de folos, dacă treci peste tonul agresiv cu care ţi se adresează. O discuţie în contradictoriu începută azi, deşi poate atinge şi cote alarmante, se va dovedi a fi scânteia perfectă pentru a lua măsuri mai drastice în viaţa ta: să renunţi la un obicei, să opreşti un drum care nu-şi mai are rostul sau să accepţi din mers o altă opinie decât cea proprie. Chiar dacă ideile pe care le auzi sunt complet diferite de ale tale, nu înseamnă că trebuie să le ignori.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Familia e locul celui mai minunat schimb de emoţii, de vorbe frumoase, de daruri de suflet, de aceea nu vrei nimic altceva decât să-ţi petrecui timpul cu cei dragi ţie. Copiii au atât de multe de oferit cu drăgălăşenia şi veselia lor, şi te dedici şi tu lor cu aceeaşi energie. Poate fi o zi cu multe daruri, la propriu sau la figurat, pentru că închei ziua cu un sentiment de bogăţie, ca şi cum ţi-ai încărcat bateriile pentru o lună de acum înainte. Este exact ce aveai nevoie, pentru că cine te înţelege şi te completează mai bine decât cei de acasă. Sunteţi o forţă împreună şi vă simţiţi nemaipomenit de bine acasă!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Aştepţi de undeva un miracol care să te scoată dintr-o stare de teamă sau de suspiciune, care de fapt nu e o noutate la tine. de multe ori priveşti lucrurile cu o astfel de atitudine, sperând să apară ceva care să-ţi abată gândurile de la temerile proprii. Ai noroc: cineva mai optimist sau mai puternic decât tine apare în calea ta şi reuşeşte să te molipsească şi pe tine de bună dispoziţie, la timp pentru a duce la capăt o acţiune faţă de care aveai iniţial unele motive de îndoială. Recapătă-ţi gândirea pozitivă, face minuni!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Azi eşti în centrul atenţiei unui grup mai amplu de persoane care te laudă sincer pentru un succes pentru care ai muncit serios. Ai ajuns la capătul unui efort şi culegi roadele, dar ar trebui să recunoşti faptul că au participat şi alţii la acest succes. Fără ei nu ar fi mers lucrurile la fel de uşor şi de bine, deci este momentul ideal să scoţi în evidenţă şi contribuţia acestora. Ar fi încântaţi să vadă recunoştinţa ta pentru contribuţia adusă la reuşita ta, deci fii generos în cuvinte de apreciere şi de mulţumire!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Te afli într-un mediu populat, agitat, zgomotos, dar nu te deranjează deloc această animaţie! Chiar aveai nevoie de ceva care să te scoată din rutină sau linişte, pentru că prea nu se mai întâmpla nimic nou în preajma ta. O petrecere ad-hoc, o întâlnire cu prietenii, o activitate colectivă care adună un grup mai numeros alături de tine s-ar potrivi de minune cu atmosfera veselă care se încinge, şi participi cu plăcere. Chiar dacă nu mai eşti tu centrul acestei agitaţii, preferând să rămâi în banca ta, e o bucurie pentru tine să-i observi pe ceilalţi cum se desfăşoară. De regulă eşti mult mai volubil, dar azi taci foarte mult, fără să strici însă energia tonică din preajmă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Aştepţi de undeva scânteia care să-ţi dea impulsul să porneşti o acţiune nouă, de la care ai mari speranţe. Doar de atât mai ai nevoie: de start, pentru a construi apoi totul cu succes, etapă cu etapă. Vestea poate sosi chiar acum, după care lucrurile vor evolua ca la carte, cu şansa de a ajunge la roadele visate mult mai repede decât ai fi sperat, semn că prinzi un vânt bun la pupa care te propulsează direct la ţinta finală. Uneori ai nevoie de atât de puţin pentru a schimba macazul! De o idee, ca atare aici trebuie să depui cele mai mari eforturi: în găsirea soluţiei cele mai bune pentru tine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Nu te aştepta ca lucrurile să meargă atât de uşor, fără să le împingi tu cumva de la spate, ca atare acceptă faptul că e nevoie să pui serios umărul la treabă. Ai putea primi suficiente oferte să fii ajutat, susţinut, completat, şi chiar dacă orgoliul îţi spune să nu primeşti ajutor de la alţii, ar fi bine să-l accepţi. Chiar dacă nu e ceea ce ai fi dorit tu cel mai mult, tot e ceva, deci acceptă sfaturi, idei, chiar şi îndrumare de la cei care vor să ţi se alăture. Poate aveţi un interes comun şi merită să vă puneţi laolaltă energiile pentru a ajunge acolo, deci fii atent la ce au ceilalţi să ofere în această situaţie.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Există o vorbă: dacă tăceai, filosof rămâneai, şi asta ţi se aplică şi ţie astăzi. Deşi ar fi mai bine să te abţii să-ţi dai cu părerea despre o situaţie cu mai multe direcţii de interpretare, nu poţi tăcea şi deschizi gura, dar ce emiţi nu e chiar ceea ce trebuie. Pentru replicile tale, vei fi privit ca un ciudat, ca şi cum n-ar fi nici locul, nici momentul să emiţi opinii, de aceea ar fi bine să te gândeşti de zece ori înainte de a vorbi, ca să nu deranjezi pe cineva cu părerea ta un pic neobişnuită. Poate eşti cu un pas înaintea celor din jur şi eşti mult prea original pentru capacitatea lor de înţelegere, deci mai bine taci, aşteptând alt moment mai adecvat.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Adevărul poate fi întotdeauna privit din două direcţii, căci fiecare susţine, în felul său, că dreptate e la el. Cineva trebuie să intervină în această luptă pentru a restabili echilibrul, ca atare s-ar putea ca tu să fii cel care judecă la rece situaţia şi extrage o concluzie finală. Niciodată nu poţi mulţumi pe toată lumea, deci fii conştient că verdictul tău, deşi va ajuta pe unul, va dezavantaja clar pe altul, iar tu eşti la mijloc ca să primeşti reacţiile lor. Nu contează cine câştigă şi cine pierde în acest conflict, ci doar sentimentul că s-a făcută lumină iar tu ai jucat rolul decisiv într-o situaţie cu două direcţii de interpretare. Tu trebuie să fii împăcat cu alegerea făcută.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Eşti un pic indus în eroare de o situaţie ce pare mult mai frumoasă decât este în realitate şi, dacă nu te trezeşti la timp, ai putea consuma inutil timp preţios. Deschide bine ochii şi trezeşte-te înainte de a fi dus prea departe această iluzie, ca nu cumva să se umfle ca un balon până la maximum! Apar suficiente semnale de alarmă pe parcurs care îţi atrag atenţia să te opreşti din vâslit pentru că te îndrepţi într-o direcţie iluzorie, ambalată într-o strălucire de aur fals. Dacă ai putea schimba imediat macazul spre altceva, nu ar fi chiar o energie risipită, deci caută să te foloseşti de tot ce-ai clădit până aici.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Sunt mulţi care ar vrea să-ţi ţină companie şi să-ţi ridice moralul, dar tu te refugiezi într-o zonă sumbră care nu-ţi face bine. Chiar dacă familia te înconjoară ca în fiecare zi, parcă nu-ţi găseşti locul nici măcar la tine acasă. Planează o tensiune, te simţi singur, părăsit, dat la o parte, dar e o senzaţie greşită. Nimeni nu te-a abandonat, aşa cum ai fi tentat să spui, ci doar o vagă depresie îţi dă târcoale şi te face să te simţi ciudat oriunde te-ai afla. Lasă-i pe cei care ţin la tine să se apropie de tine, deschide-le poarta sufletului, pentru că tu eşti cel care taie orice legătură cu ei. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com