Horoscopul zilei de sâmbătă, 23 iunie 2018

BERBEC
Ceva apărut din senin îţi taie tot elanul cu care ai pornit un proiect important. De obicei nu eşti atât de îndrăzneţ şi de pregătit de asemenea confruntare, tocmai de aceea toţi se miră că ai dat startul cu atât avânt. dar care, iată, îţi este acum blocat de un hop pe care nu l-ai prevăzut. Poate e bine să iei o scurtă pauză, ca să treci în revistă resursele de care dispui şi abia după aceea să continui. Acest hop îţi transmite faptul că nu ai analizat corect încotro mergi şi pe ce poţi să te bazezi şi acum ai putea descoperi punctul sensibil.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Ai câştig de cauză într-o confruntare în care alţii apelează des la informaţii greşite sau rău intenţionate. Nimeni nu te poate învinge azi, pentru că simţi de la o poştă minciuna sau ipocrizia, şi ştii să-ţi iei măsuri de precauţie astfel încât să nu te laşi înşelat de nimeni. Ba chiar ai un talent aparte de a scoate la iveală adevărul chiar şi în cele mai obscure situaţii, pentru că presimţi că cineva umblă cu cioara vopsită şi nu te laşi până nu-l demaşti prin orice mijloace. Nu-i merge cu tine şi bine faci că lupţi pentru adevăr până în pânzele albe!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR


GEMENI
Norocul te însoţeşte peste tot încât nici nu-ţi vine a crede ce bine îţi merg toate. De fapt, norocul tău se pare că apare prin oamenii pe care îi întâlneşti, pentru că de fiecare dată dai exact de persoana adecvată pentru problema care te preocupă în acel moment. Baţi la uşa care trebuie, întâlneşti prietenul de care aveai nevoie sau, dacă e vorba de specialişti sau persoane cu anumite funcţii de la care aştepţi rezolvarea unor chestiuni profesionale, îi găseşti în toane bune, disponibili pentru a-ţi oferi exact soluţia optimă. Treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a întâlni persoana-cheie!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI

RAC
Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu gusturile sau preferinţele tale, ci aşteaptă-te şi la comentarii acide la adresa lor. Nu poţi fi mereu pe aceeaşi lungime undă, nici măcar cu cei mai apropiaţi de sufletul tău, deoarece fiecare are alte preocupări. Dacă ţie îţi place o anumită muzică, nu înseamnă că şi cel de lângă tine o va agrea la fel de mult. Tot ce ţine de emoţie, de suflet, de sentimente poate genera azi mari diferende de opinie. Chiar şi în cuplu se ivesc neînţelegeri pe seama celor mai mărunte preferinţe, dar disputele sunt absolut normale, nu le transforma în conflicte majore!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Fă ceva să te debarasezi odată de acea amintire urâtă care îţi tot revine în minte iar şi iar! Nu îţi prieşte, are numai efecte negative asupra ta şi practic te ţine blocat în trecut într-o zonă nefastă. De tine depinde să ştergi acea restanţă, fie că e vorba de o relaţie eşuată pe care trebuie s-o scoţi din viaţa ta, de o eroare de demult care încă îţi strică imaginea sau de un conflict care revine în actualitate din când în când, atât cât să ţi se ridice tensiunea. Cu un efort de voinţă, poţi scăpa de acea ghiulea pe care o tot tragi după tine!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU
FECIOARĂ
Te afli în compania unor persoane cu care, altădată, aveai o relaţie constructivă din care fiecare avea ceva de câştigat, dar azi colaborarea scârţâie. Problema e atitudinea celor pe care-i ai alături, pentru că unii nu au încredere în rezultatele pentru care lucraţi umăr la umăr şi, cu o astfel de atitudine pesimistă, negativistă şi ostilă, cum să apară succesul? Dacă vrei să fie o zi de succes, alege-ţi cu mai multă exigenţă tovarăşii de lucru, pentru că totul va merge ca pe roate alături de oameni la fel de interesaţi, la fel de dornici de coopera şi la fel de deschişi spre provocare. Nu poţi lucra cu cei care se tem chiar şi să încerce.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ

BALANŢĂ
Priveşti spre viitoarele etape ale unui proiect cu o uşoară reţinere, dând dovadă de maximă prudenţă, ceea ce, de obicei, nu prea te caracterizează. E bine să fii atent la fiecare pas pe care îl faci, la fiecare cuvânt pe care îl rosteşti, pentru că orice atitudine impulsivă poate avea efecte asupra planurilor începute. Cu cât evoluezi mai lent şi mai precaut, cu atât cresc şansele ca roadele care ies de aici să fie mai bune, deci ia-o încet, fără să pretinzi rezultate imediate. Altădată te-ai grăbit şi ai scăpat multe din vedere, dar acum arăţi că ţi-ai învăţat lecţia şi faci paşi mici spre scopul tău cel mare!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ


SCORPION
Munceşti mult, dar nu prea dai randament, pentru că ceva îţi lipseşte. Ori nu eşti prea motivat de ceea ce te aşteaptă la final, ori energia ta e pe terminate şi tare ai avea nevoie de o pauză, ori nu ai colaboratori de nădejde care să contribuie eficient la ceea ce aveţi de făcut împreună. Totuşi vei încerca de unul singur să duci mai departe ce ai început, acordând maximă atenţie sarcinilor asumate, dar rezultatele vor fi mult sub aşteptări, având, uneori, impresia că munceşti prea mult pentru ceva ce nu ar merita atâta implicare.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Eşti obosit, de aceea ar trebui s-o laşi mai moale cu eforturile supraomeneşti sau cu excesul de zel. Dacă nu ţii cont de nivelul de energie de care dispui cu adevărat, rişti să strici tot. Cineva te trage de mânecă să nu te mai agiţi atât, să nu faci lucruri peste puterile tale. Dacă nu ţii cont de încercările sale de a te tempera, te vei convinge singur că nu are rost să exagerezi când vor apărea primele greşeli. Nici un abuz nu e bun, ca atare micşorează ritmul în care munceşti, pentru că nu faci altceva decât să te extenuezi şi să rămâi fără energie în cel mai nepotrivit moment. Ce-i prea mult strică!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR

CAPRICORN
Ţi-ai pierdut încrederea în şansele de reuşită ale unei acţiuni şi, cât timp nu apare nimic care să-ţi ridice moralul, stai pe margine fără să mai faci nimic. Dacă te închizi singur într-o carapace sumbră, rişti să ratezi o mulţime de ocazii bune care vor trece pe lângă tine şi pe care nu le vezi din cauza atitudinii negativiste la tot ce ţi se propune. Te-a copleşit pesimismul şi ai tendinţa de a vedea în jur doar ce e mai rău, când, cu siguranţă, trec pe lângă tine suficiente ocazii care te-ar putea scoate din această pasă proastă. Nu-ţi turna cenuşă în cap degeaba şi luptă cu apatia care te încearcă!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN
VĂRSĂTOR
Scoţi prea mult în evidență chestiunile financiare care nu te-au satisfăcut, dar acum nu contează că nu s-au adat banii în cont la nivelul visat, ci că nu eşti chiar atât de sufocat de datorii. Priveşte înapoi cu detaşare şi descoperă că ai adus la zi o mulţime de plăţi apăsătoare şi datorită eforturilor depuse, acum poţi răsufla uşirat. Oricum nu puteai scăpa de toate grijile materiale, dar sigur ai şters câteva puncte sensibile de pe listă, şi acelea merită sărbătorite.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Nu poţi sta să se rezolve problema în care eşti implicat, pentru că nu pasivitatea e soluţia. Ar fi nevoie de un impuls nou, de curajul de a încerca ceva ce nu ai mai făcut niciodată, dar eşti într-o pasă conservatoare care nu te lasă să experimentezi nimic dacă ţi se pare cât de cât riscant. Aştepţi ceva care să te stimuleze, să îţi dea curaj să mergi mai departe, dar deocamdată nimic nou nu apare. Profită de acest repaus pentru a pregăti o strategie care să te ducă la succes, dar nu transforma pauza în motiv de comoditate: fă ceva în timpul acesta! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com