Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 iulie 2018

BERBEC
Nu te lăsa influenţat de colegii din jur care au tendinţa de a trata o problemă ca pe o bagatelă, pentru că se va dovedi a fi cu mult mai serioasă decât cred ei. Nu glumi pe seama lucrurilor importante, ci priveşte cu atenţie fiecare detaliu. Dacă ignori cine ştie ce aspect, cu gândul că e nesemnificativ pentru ceea ce faci acum, va veni o zi când exact acel lucru banal va ieşi la lumină şi va cere de la tine un bagaj de experienţe pe care nu l-ai acumulat la vremea potrivită pentru că ai crezut că nu va fi niciodată necesar.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Participi la o întrevedere din care ar putea ieşi mai târziu nişte bani, fiind obligat să-ţi pui în joc toată puterea de convingere pentru a atrage succesul financiar de partea ta. Pot apărea conflicte legate de bani, neînţelegeri şi confruntări aprinse din această cauză, de parcă e timpul să-ţi ceri drepturile în cazul în care cineva uită să te plătească sau să-ţi returneze vreo datorie. Se simte o stare tensionată în jurul bugetului, dar vei face tot posibilul să faci rost de banii necesari, chiar şi cu riscul unor dispute aprinse în care fiecare emite opinii adverse. Nu te lua după nici unul, căci fiecare are modul propriu de a-şi administra şi câştiga banii.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Nu eşti sigur pe forţele tale sau, dacă ai totuşi încredere în forţele proprii, atunci nu ai toate motivele şi condiţiile exterioare pentru a fi convins că te îndrepţi într-o direcţie favorabilă unei evoluţii bune în plan profesional. Ţi-e frică de un eşec, poate pentru că ai mai trăit cândva un moment similar când nu te-ai descurcat prea bine şi de aceea eşti atât de nervos şi capricios, fără a reuşi să îţi menţii dispoziţia de la o oră la alta. Ai frecvente modificări de atitudine, nu eşti consecvent în comportament şi idei şi asta nu te pune într-o lumină bună, ceilalţi neavând încredere în cei care acum spun una, mâine alta. Eşti foarte tăcut, închis, rezervat la serviciu, de aceea comunicarea e defectuoasă, generatoare de mari neînţelegeri între colegi.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Atmosferă se animă în jurul tău pentru că se apropie nişte evenimente care te vor solicita la maximum. Greu ajungi la o înţelegere cu ceilalţi, pentru că aveţi viziuni extrem de diferite, dar important în acest moment e să-ţi urmezi calea aşa cum ai ales, fără să te laşi influenţat de părerile din jurul tău. Unii îţi vor distrage atenţia de la scopul tău, venind numai cu critici şi dispute, dar tu vei reuşi să rămâi concentrat la ţelul cel mare, fără să te laşi învins de atâtea oprelişti. Tu ştii cel mai bine ce ai de făcut şi ce poţi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Nu sta să aştepţi să vină un miracol din cer şi să te scoată din zona tulbure în care te simţi blocat. Soluţiile vin de pretutindeni, dar nu prea vrei tu să le auzi, să le accepţi, să le pui în practică. Hai, capul sus şi priveşte în jurul tău ca să vezi cât de multe ieşiri ai din această debusolare. Un gând luminos îţi trece azi prin minte şi te stimulează să te apuci de treabă. Vei vedea că era exact scânteia de curaj de care aveai nevoie, acel spirit întreprinzător care te trimite într-o direcţie mult mai benefică ţie. Nu te opri după primul pas, alimentează continuu această flacără de energie, pentru că nici nu ai idee ce efecte minunate va avea în cele din urmă. Apucă soluţia cu ambele mâini… şi la lucru!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Te simţi cu un cap deasupra tuturor şi ai un motiv de laudă sau de mândrie, cu privire la persoana ta, ceva ce te propulsează un pic mai sus decât toţi: ori un venit mai mare, ori o poziţie mai înaltă, ori o stăpânire de sine mai bună, şi nu te sfieşti să te foloseşti de acest atu de care beneficiezi doar tu. Tocmai pentru că eşti cu un pic mai altfel decât ceilalţi, te poţi remarca mai uşor prin acest avantaj al tău, fiind şansa ta de afirmare sau de lansare spre o direcţie superioară. Eşti cu ceva mai bun sau mai puternic decât ceilalţi, deci afirmă-te!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Cu regulile stricte nu te poţi pune, deci degeaba insişti tu să schimbi unele lucruri deja încetăţenite, pentru că sunt legi atât de vechi şi atât de bine ancorate în real, încât nimeni nu mai poate interveni asupra lor. Cu încăpăţânarea, conservatorismul şi rigiditatea unora nu te pui, deci tu trebuie să fii cel care se adaptează situaţiei, nu cel care încearcă să modifice nişte tipare. Unii oameni sau unele lucruri nu mai pot fi schimbate, deci acceptă situaţia ca atare, ca pe un fapt definitiv.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Starea ta depinde mult de starea vremii, eşti meteodependent aşadar, pentru că te vei simţi exact aşa cum e cerul. Dacă ai norocul unei zile senine, cu soare strălucitor, vei avea o zi excelentă şi tu, de parcă ţi-ai extrage direct seva din soare. Dar dacă ai ghinionul să se abată nori peste zona ta, fii sigur că vei avea aceeaşi stare cenuşie şi neplăcută toată ziua… Caută pe hartă un loc în care soarele străluceşte şi fugi acolo, la pădure, la mare, la iarbă verde, pentru a-ţi reîncărca bateriile la capacitate maximă într-un decor frumos.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Priveşti lucrurile foarte obiectiv şi ai ocazia să îţi exprimi punctul de vedere în faţa altora care respectă deciziile tale. Poate chiar joci rol de judecător, arbitru sau negociator ad-hoc, pentru că lumea îţi recunoaşte calităţile din aceste domenii şi nu îţi pune la îndoială capacitatea de a analiza lucrurile corect şi de a extrage o concluzie cu care să fie toată lumea de acord. Cine îţi cere azi sfatul sau te roagă să intervii în treburile sale încurcate, are numai de câştigat, pentru că tu înţelegi exact situaţia, perfect pentru a oferi celor debusolaţi o cale dreaptă şi justă! Militezi pentru adevăr şi dreptate şi le scoţi la lumină foarte uşor.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Distrează-te, bucură-te de o zi relaxantă ca cea de azi şi caută compania altor persoane la fel de vesele şi bine dispuse ca şi tine. Poate fi ziua perfectă pentru o escapadă în natură, dacă vremea ţi-o permite sau pentru o petrecere ad-hoc. Te vei coborî un pic la nivelul copiilor tăi, de parcă ai fi unul de-al lor, deoarece ai chef de joacă şi vrei să uiţi de problemele specifice vârstei tale. Merită să profiţi de atmosfera optimistă a acestei zile ca să redescoperi lucruri mărunte şi frumoase ale vieţii, de care nu ai avut timp până acum: muzică, plimbări, lectură, joc.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Eşti supărat de reacţia unora, pentru că tu faci tot posibilul să-i mulţumeşti, iar ei tot rezervaţi şi distanţi rămân. Uneori nici nu merită să te dai peste cap pentru a sări în ajutorul unora, pentru că oricum nu-i vei mulţumi cu nimic şi nici nu ştiu să-şi arate recunoştinţa pentru eforturile depuse de tine. Selectează mai sever cine merită ajutorul şi prietenia ta, pentru că ar fi păcat să consumi inutil timp şi energie pentru nişte profitori care mâine vor uita ce au făcut pentru ei.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Nervii par să explodeze la tot pasul, dar tu eşti oala sub presiune care dă în clocot! Dacă tuturor te adresezi cu ton ridicat şi nu reuşeşti să te adaptezi la stilul fiecăruia, transformi ziua într-o furtună ce poate degenera uşor în conflicte majore. Chiar dacă toate te irită, chiar dacă eşti nervos la maximum, fă un efort să mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sărite, pentru că nu are rost să le vezi ca pe nişte mai mici sau mai mari catastrofe. Vei vedea că lumea începe să te evite şi chiar să-ţi întoarcă spatele dacă le vorbeşti tuturor cu capsa pusă. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com