Horoscopul zilei de sâmbătă, 13 aprilie 2019

BERBEC
Răbdarea ta are şi ea o limită, deci nu mai poţi tolera la nesfârşit o situaţie care se tergiversează deja de prea multă vreme. Eşti pregătit să pui capăt aici, chiar dacă nu ai ajuns la rezultatul promis, pentru că începi să observi cu ochii tăi că nu se întrevede nimic clar la orizont. Chiar dacă unii te sfătuiesc să mai aştepţi, pentru că e un proiect care se clădeşte greu, tu eşti gata să pui punctul final, ca să te poţi elibera. Astfel, vei putea trece la altceva nou fără să tot baţi pasul pe loc.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Nu te lăsa atras în discuţii cu tentă religioasă, pentru că, la urma urmei, fiecare crede în cine vrea şi cum ştie el mai bine. Nimeni nu poate să-ţi spună ţie că e bine sau e rău, ce e păcat şi ce nu. Trăieşti printre oameni şi nimeni nu are dreptul să te judece pentru felul cum gândeşti, simţi, te comporţi. Nimeni nu e perfect, nici tu nu eşti, dar ai în schimb dreptul să intri în relaţie cu divinitatea în stilul tău personal. Te rogi cum ştii tu, discuţi cu Dumnezeu cum ştii tu, mergi la biserică dacă şi când vrei tu… Deci ce rost au discuţiile despre credinţă?
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Sfaturile cele mai bune nu vin de la alţii, mai învăţaţi, pentru că şi tu ştii foarte bine ce ai de făcut. Ai suficientă experienţă de viaţă, ai trecut prin destule ca să găseşti în interiorul tău cheia problemei de astăzi. Poate nici nu e prima oară când te confrunţi cu ea, ca atare fă puţină linişte în mintea şi sufletul tău, pentru că ele îţi şoptesc încotro e mai bine să mergi. Intuiţia e cel mai bun prieten, iar de data aceasta îţi oferă soluţii palpabile, nu doar simple avertismente. Închei ziua cu problema rezolvată doar pentru că ai ascultat întocmai ce te ghidează vocea ta interioară.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Dacă ai norocul să vezi azi un petic de cer senin, eşti fericit. Tu eşti meteodependent, astăzi, deci starea ta de bine depinde enorm de vremea frumoasă. Dacă nu ai parte de un pic de soare, eşti şi tu înnourat toată ziua, în schimb dacă soarele străluceşte pe cerul tău, ochii îţi sclipesc şi chipul ţi se luminează ca prin farmec. Parcă ţi-ai încărca bateriile direct de la soare, de aceea e bine să te comporţi ca floarea soarelui azi: unde vezi o rază, te întorci după ea, deci în nici un caz nu trage draperiile să te ascunzi în umbră. Ai nevoie de atingerea caldă a soarelui pentru a râde cu toată inima!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Planul care se naşte acum în mintea ta are mari sorţi de izbândă, totul e să alegi bine momentul pentru a-i da startul. Vei urma paşii fireşti de la început până la final, trecând din reuşită în reuşită, fiecare succes intermediar fiind, de fapt, punctul de plecare a unei etape noi şi mai bune. Eşti mulţumit de ceea ce se prefigurează în faţa ochilor şi faci tot posibilul să ajungi şi mai repede la scopul visat. Evoluţia este rapidă şi promiţătoare, iar reuşitele te motivează să mergi mai departe.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Eşti aproape de un prieten care trece prin momente dificile, mai ales în privinţa banilor, dar noroc că eşti alături de el pentru a-l ajuta să treacă peste acest impas. Eşti omul care ştie ce înseamnă să evaluezi totul prin prisma banilor, de aceea te pui în pielea celuilalt şi îţi dai seama prin ce trece când rezervele sale financiare sunt atât de fragile. Îl ajuţi cum poţi: cu un sprijin moral sau cu unul material, depinde care îţi este ţie la îndemână, pentru că vrei cu adevărat să nu sufere.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Cine apelează azi la părerea ta, o face cu maximă încredere pentru judecata ta limpede şi justă, deci nu trebuie să-i dezamăgeşti. Analizează problema pentru care ţi se cere sfatul cu toată luciditatea, fără a ţine cu niciuna din taberele implicate. Ceilalţi îţi respectă modul clar şi detaşat de a vedea lucrurile, dar mai ales îţi recunosc capacitatea de a înţelege situaţia de pe margine, fără niciun fel de influenţe din afară. Decizia pe care o iei sau verdictul pe care îl oferi va mulţumi pe toată lumea şi se vor supune cu toţii, recunoscându-ţi astfel inteligenţa şi spiritul justiţiar distant şi corect.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Fii sincer cu cel din faţa ta şi vezi-l exact aşa cum este, nu aşa cum ţi-ar plăcea ţie să fie. Nimeni nu-i perfect, ca atare nu pretinde de la companionul tău ceva ce nu poate fi. Priveşte în jurul tău să descoperi că oamenii sunt foarte diverşi şi fiecare e unic în felul său, ca atare nu poţi face comparaţii inutile că dacă tu eşti sau gândeşti într-un fel, tot aşa trebuie să fie şi restul lumii. Acceptă unicitatea oamenilor şi, dacă faci comparaţii, fă-le doar pentru a descoperi ce-i diferenţiază pe ceilalţi de tine şi pe tine de ei, ca să vă folosiţi fiecare propriile atuuri. Fiecare cu modul său de a fi, dar şi cu norocul său!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Cu cât naşti mai multe controverse prin faptele tale, parcă te ambiţionezi şi mai tare, de obicei nu eşti atât de bătăios, dar azi crezi atât de mult în ideile tale încât eşti gata să te lupţi până la capăt pentru ele, în ciuda contradicţiilor care se încing. Lucrezi bine chiar şi sub presiunea criticilor din jur, pentru că eşti convins că până la urmă ţi se va da dreptate şi că se vor convinge şi ceilalţi că părerile tale sunt cele mai bune. Insistă, rămâi ferm pe poziţie şi nu te lăsa doborât de un refuz sau o critică severă, pentru că nu le meriţi.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Te îndoieşti de şansele de succes ale unui proiect la care îţi aduci şi tu contribuţia, şi dacă nimic nu te atrage să-l duci mai departe, e şi normal ca roadele să nu mai apară. E posibil să fi obosit un pic, eşti mai dezinteresat şi plictisit, ca atare poate ar fi bine să iei o scurtă pauză şi să continui după ce îţi mai încarci un pic bateriile. Da, poate acum nimic nu mai evoluează în direcţia dorită, e şi normal să ajungi şi într-o zonă ternă în care nu se mai întâmplă nimic, dar nu abandona încrederea în reuşita finală. Vei ajunge acolo, poate nu azi, nu mâine, dar eşti pe drumul potrivit către un succes deplin. Răbdare deci!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Uneori, cele mai bune soluţii nu vin din direcţia cu care eşti obişnuit, ci din diverse alte unghiuri la care, înainte, nici nu te gândeai ca la o opţiune viabilă. Ca atare nu te încăpăţâna să mergi doar pe calea deja cunoscută, cea pe care ai mers de o sută de ori înainte, ci gândeşte-te la variante ocolitoare, la căi originale, la cărări nebătătorite de nimeni. Ele pot duce mai repede acolo unde sperai. Lasă-ţi imaginaţia să caute alternative şi urmează-le cu mult curaj. Într-o zi nu vor mai fi ciudate, ci la dispoziţia oricui, deci tu te poţi numi acum deschizător de drumuri, pionier temerar în explorarea altor perspective.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Încearcă să fii ceva mai coerent când îţi expui punctul de vedere, pentru că ai în preajma ta oameni care nu înţeleg nimic, Unii cred că iei totul prea în glumă, că nu priveşti cu seriozitate problema. Alţii au impresia că nu eşti precaut şi te arunci aşa, în gol, nebuneşte, fără să te fi informat suficient de bine înainte. Oricât de încrezător ai fi în ideile tale, bazează-te doar pe fapte concrete, pe cifre reale, pe lucruri pe care le cunosc şi le înţeleg şi ceilalţi, ca să nu fii privit ca un ciudat. Originalitatea ideilor tale nu va fi acceptată de oricine, dar măcar le poţi prezenta cu luciditate. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com