Horoscopul zilei de sâmbătă, 1 decembrie 2018

BERBEC
Ai mers pe o pistă falsă – deşi nu prima oară – şi iar ai greşit. Când te vei învăţa minte să nu mai face asemene erori? Ai stat o vreme captiv într-o mare amăgire care acum îşi arată adevărata faţă. Normal că suferi că nu te-ai trezit la realitate mai devreme, şi ai tendinţa de a trece în revistă şi alte situaţii din trecut în care ai picat în aceeaşi plasă, semn că nu ai învăţat ce trebuia din acele lecţii. Ţi se vor da iar şi iar până când vei înţelege care e adevărata explicaţie a acestor evenimente şi să nu te mai laşi păcălit de aparenţe înşelătoare.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Nu sta acasă într-o astfel de zi, pentru că cele mai bune lucruri se vor petrece în afara propriului cămin. Ia legătura cu cât mai multe persoane, pe orice mijloace accesibile ţie, pentru că veştile vor veni în cantităţi uriaşe, şi dintre ele vei afla şi informaţii de-a dreptul folositoare pentru planurile tale în desfăşurare! Mai mult, azi poţi cunoaşte un om care va juca un rol cheie în multe dintre evenimentele importante din perioada următoare, deci ieşi în lume, discută, dă telefoane, relaţionează, pentru că sună bine!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Când faci un calcul cu ce bani ai mai rămas după ultimele cumpărături, nu-ţi iese o cifră promiţătoare, încât eşti gata să cazi în depresie din cauza banilor. Prefă-te că nu te preocupă acest aspect, lasă datoriile sau bilanţurile pe altădată, şi acum adu-ţi aminte doar de ceea ce ai, nu de ceea ce-ţi lipseşte. Oricum nu vei putea cumpăra vreodată tot ce-ţi doreşte inima, dar tot ai ceva concret în mână care poate compensa ceea ce lipseşte. Legea compensaţiei funcţionează de fiecare dată.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Ceva nu iese aşa cum ai sperat, dar nu te lăsa copleşit de impasul de moment, căci totul are rezolvare dacă nu te pierzi cu firea şi nu aluneci spre depresie. Poate te trezeşti cu vreo problemă de sănătate peste noapte care îţi strică toate planurile şi în loc să ieşi şi să te simţi bine, eşti consemnat la domiciliu printre medicamente. Poţi da piept şi cu surprize neplăcute, cum ar fi o pană de cauciuc în mijlocul unei călătorii, un musafir nepoftit exact când doreai să pleci de acasă, tot felul de lucruri pe care, oricum le-ai privi, tot ca pe un mic dezastru le resimţi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Ai ocazia de a lua legătura cu o mulţime de oameni, chiar şi cu persoane cu care nu ai mai vorbit de ani de zile, deoarece azi sunt favorizate revederile şi împăcările. Adu-ţi aminte de un prieten cu care poate nu te-ai înţeles bine în ultimii ani şi dă-i un semn de viaţă. Nu va putea refuza un telefon cu gânduri bune şi poate fi şansa voastră de a reface relaţia bună de odinioară. Poate fi totodată şi o zi în care se poate încheia o relaţie, fiind nevoit să-ţi iei rămas bun de la cineva care a jucat un rol până acum.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Cu o vorbă bună poţi linişti chiar şi cele mai nervoase furtuni pentru că nimeni nu poate rezista amabilităţii cu care tratezi tu chiar şi cele mai agresive momente. Chiar dacă tu însuţi eşti adeseori ca o furtună, acum uimeşti pe toată lumea cu calmul tău, deoarece reuşeşti să gestionezi orice situaţie neprevăzută cu o atitudine rezervată şi liniştită. Uneori te aprinzi ca o torţă şi rişti să strici tot, dar de data aceasta eşti ca o apă lină de nimeni tulburată.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Eşti foarte preocupat de mersul unui proiect care înaintează lent, dar ai totuşi convingerea că eşti pe calea cea bună. Ai suficientă răbdare până vei ajunge acolo unde ai sperat şi depui toate eforturile necesare pentru a atinge succesul. Şi se cere enorm, şi efort fizic, şi concentrare, şi forţă fizică, pentru că nu e un proiect oarecare ce evoluează de la sine, ci depinde mult de resursele pe care le investeşti în acest sens. Le deţii pe toate în cantităţi suficiente, ca atare doar de tine depinde cât de mult şi de serios te implici în ceea ce ai de făcut.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
La ton ridicat, tu răspunde cu toleranţă, la critici, tu răspunde cu apreciere, la nervi, tu răspunde cu bunătate, pentru că numai aşa poţi contracara atitudinea agresivă din partea celor cu care intri azi în contact. Nu pune la suflet răutăţile lor, ci încearcă să-i înţelegi tu pe ei, să le tolerezi nazurile şi hachiţele inerente într-o perioadă atât de tensionată, deci taci şi suportă, pe cât posibil. Nu turna gaz pe foc la o banală ceartă, pentru că i-ai putea dezarma mult mai uşor cu vorbă dulce şi cu amabilitate, decât dacă ai folosi aceleaşi arme! Zâmbeşte, chiar dacă ceilalţi ţipă: aşa se vor potoli mai repede!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Eşti foarte darnic şi dispus să treci cu vederea probleme din care chiar ai avut de suferit şi bine faci, pentru că aşa te eliberezi de un stres inutil care nu te lasă să evoluezi. Iertarea ta poate fi legată de orice. De exemplu de împrumuturi în bani acordate cuiva, mai demult, încât ai fi în stare chiar să ştergi complet datoria din memorie şi să accepţi faptul că celălalt trece prin momente dificile şi nu are cum să dea înapoi ce i-ai dat. Unii au comis erori faţă de tine, dar ierţi, te eliberezi şi uiţi, fără a duce după tine un balast emoţional negativ care nu mai ajută la nimic.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Nu eşti în cea mai bună pasă emoţională şi ai tendinţa să faci o analiză retrospectivă a tuturor eşecurilor şi nemulţumirilor tale din ultima perioadă. Păcat să te laşi copleşit de slăbiciuni şi propriile îndoieli, când ar fi o mulţime de aspecte mult mai frumoase care merită puse on lumină. Dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că te-ai împotmolit într-un punct inutil, într-un fleac ce nici nu ar merita atâta atenţie, în timp ce trec pe lângă tine numai lucruri pozitive care merită valorificate din plin, lasă gândurile negative la o parte pentru că sigur, undeva lângă ele, sunt şi satisfacţii demne de laudă şi de sărbătoare. Scoate-le pe acestea în evidenţă!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Nu trebuie să faci nimic să câştigi iubirea, ci o meriţi pentru ceea ce eşti, pentru ceea ce oferi, nu pentru ceea ce te străduieşti! Nu ţi se cere nici un efort suplimentar decât acela de a dărui necondiţionat, fără a pretinde ceva în schimb şi fără a căuta motive pentru care iubeşti. A spune că iubeşti pe cineva pentru că… e ca şi cum ai fi plătit pentru asta, deci schimbă-ţi, un pic, atitudinea în faţa iubirii. Nu trebuie să dai ceva ca să primeşti iubirea, ci pur şi simplu să emani căldura, să te laşi învăluit de ea, fără a te gândi la ce va fi.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Învaţă să te iubeşti mai mult pe tine însuţi, fără a-ţi căuta în permanenţă doar lipsurile şi defectele. Acesta eşti tu, acceptă-te ca atare, încercând mereu să devii din ce în ce mai bun. Să te priveşti cu detaşare, ca şi cum nu ar fi vorba de tine, e bine uneori, pentru că aşa te vezi cu obiectivitate şi realism, dar nu înseamnă că trebuie să te judeci atât de aspru. Mai trece-ţi cu vedere micile slăbiciuni, mai repară ce se poate, pe ici, pe colo, dar nu te privi ca şi cum ai fi cel mai mare inamic. Singur îţi faci rău cu aceste procese de conştiinţă mult prea severe! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com