Horoscopul zilei de miercuri, 26 decembrie 2018

BERBEC
Ştii cum se spune: ce-i prea mult strică! Aşa şi la tine, orice abuz se poate solda cu o stare de disconfort greu de reparat după aceea. Că mănânci sau bei prea mult, că discuţi prea mult fotbal sau politică, că vorbeşti prea tare sau că leneveşti prea mult… toate acestea par să fie prea mult la un moment dat, ori pentru tine, ori pentru alţii. Fă un efort să ţii sub control excesele de orice natură, pentru că nu ai vrea să strici nimănui ziua. Ai putea ieşi epuizat dintr-o zi de sărbătoare tocmai pentru că nu dozezi corect proporţiile, alunecând spre… ori prea-prea, ori foarte-foarte. De moderaţie ai auzit? LA MULȚI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Parcă te-ai conecta direct la sursa ta principală de energie, pentru că tot ce se petrece pe parcursul acestei zile emite căldură, bucurie, lumină, bună dispoziţie. De fapt, sursa de energie pozitivă eşti chiar tu, pentru că, pe oriunde treci, îi faci pe toţi să se simtă bine. Cine te are astăzi în preajmă parcă se simte mai motivat, mai revigorat, mai bogat cu puţin, pentru că tu ai pentru oricine ceva de dăruit: o vorbă bună, o idee inspirată, un compliment care face plăcere, un sfat practic, o mână de ajutor. Să nu te mire, la câte daruri ai tu azi de oferit, că telefoanele sună întruna, şi eşti mereu căutat de cineva. LA MULȚI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Te arunci într-o nouă aventură la primul impuls, fără să gândeşti prea mult. Profiţi de orice ocazie care ţi-ar aduce un plus de adrenalină, deşi o faci un pic riscant, un pic inconştient. De fapt, sufletul tău de adolescent liber e cel care te împinge la astfel de experienţe ciudate. Pentru că, la urma urmei, dacă ai sta pe margine, prudent şi fricos, ai rata o mulţime de lucruri palpitante. Azi ai fi capabil să faci lucruri nemaifăcute, să spui lucruri pe care nu le-ai mai spus, să iei decizii nebuneşti, fără să îţi iei măsuri de precauţie, după principiul: de ce nu? Dar acelea se vor dovedi a fi mult mai bune decât cele îndelung analizate. Aruncă-te spre nou, fără să mai pui atâtea întrebări. Va fi bine! LA MULȚI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Sunt multe subiecte de discuţie, acolo unde mergi, care animă spiritele. În unele locuri în sens constructiv, făcând conversaţia vie şi interesantă, dar în alte locuri pot genera adevărate conflicte, deci ai grijă cum, cui şi despre ce vorbeşti. S-ar putea să ridici tonul cam tare în unele momente şi să strici tuturor cheful de conversaţie, mai ales dacă, la originea aceste patimi, se află principii diametral opuse. Întotdeauna, când se adună mai mulţi în acelaşi loc, se găsesc oameni şi dintr-o tabără şi dintr-alta, de aceea trebuie să alegi cu diplomaţie subiectele de discuţie ca să nu iasă cu scântei. Fii calm şi mai bine nu discuţi despre ceea ce ştii că ar putea genera patimi inutile: muzică, politică, sport… LA MULȚI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
O întâlnire cu cei dragi din familie generează mari emoţii, mai ales dacă ai ocazia să revezi persoane pe care nu le-ai mai văzut demult. Trecutul revine puternic în discuţie de parcă ai vorbi mai mult despre lucruri pe care nimeni nu le-a aflat despre tine din ultimul an, sau scoţi de la naftalină amintiri, poze, poveşti de odinioară care emoţionează pe toată lumea şi mai ales pe tine. Nici nu ştii cum apare şi o lacrimă în colţul ochiului când vorbeşti despre zona ta de baştină, despre bunici, despre părinţi, pentru că eşti încă foarte ataşat de trecut iar aceste discuţii scot la iveală sensibilul din tine. Dacă nu ai făcut asta deja, de sărbători, iei acum legătura cu rudele tale care aşteaptă de la tine o veste, pentru că ceva te cheamă ca un magnet înapoi, la origini. LA MULȚI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Te încearcă o uşoare senzaţie de neîmplinire, de supărare, de parcă ai fi într-un moment în care scoţi la iveală mai degrabă insatisfacţiile din ultimele luni decât motivele de reală bucurie. Eşti un pic deprimat, ai un gol în suflet, şi, deşi nu-ţi place să faci asta, îndrepţi un pic ochii acuzator spre cer pentru că ţi-ai pus mult speranţele în intervenţia divină şi nu s-a soldat cu rezultatele visate. Decât să te superi pe Univers pentru că ceva n-a mers bine în viaţa ta, aici pe pământ, mai bine ai descoperi multele alte motive de bucurie care vin spre tine valuri-valuri. Lasă supărările deoparte, bilanţul făcut acum nu ar fi pe plus, deci nu te supăra pe cineva acolo sus care nu ţi-a dat ce i-ai cerut. Dacă vrei să dai vina pe cineva, supără-te pe Moş Crăciun că nu ţi-a adus darul visat. LA MULȚI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Un mare plan s-a născut în mintea ta şi vrei să-l pui în aplicare de la anul. Vrei să spui şi altora despre marile tale planuri, dar unii s-ar putea să nu le înţeleagă, să nu le accepte, să spună că eşti cam îndrăzneţ, că te aventurezi pe căi riscante şi neumblate, dar tu doreşti prea mult acel lucru ca să renunţi la visul tău. Nu te aştepta ca lumea să te susţină, nu toată lumea înţelege dorinţa ta de aventură care te încearcă acum, ca atare povesteşte cu rezervă despre intenţiile tale de viitor, ca să nu generezi ironii şi chiar piedici din partea celor care te ascultă. E visul tău, mergi pe calea ta, chiar dacă nimeni nu te însoţeşte, chiar dacă e gol în stânga sau în dreapta ta pe acest drum. LA MULȚI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Eşti un perfecţionist prin excelenţă, şi, orice ai face azi, vrei să iasă ireproşabil, dar această mare atenţie la detalii nu face altceva decât să te obosească peste măsură. Nu are rost să faci totul ca după manual, mai lasă lucrurile şi la voia întâmplării. Exagerezi şi cu detaliul, dar şi cu exigenţa, pentru că ai vrea ca şi ceilalţi să privească lucrurile la fel de serios ca şi tine, or, unora nici nu le pasă de acele aspecte minore. Vrei sărbători desăvârşite, şi, din anumite puncte de vedere, chiar vor fi, dar preţul pe care îl vei plăti pentru această tendinţă spre perfecţiune va fi extenuarea ta: fizică, psihică, financiară… Depui prea multă energie în lucruri care poate nici n-ar merita atâta efort. LA MULȚI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Sufletul tău e mare şi se luptă cu orice ocazie cu nedreptatea, şi azi eşti capabil să îmbraci iar armura de erou pentru a sări în ajutorul unor oameni care nu ştiu să se apere singuri. Fie că te apleci asupra unor gesturi caritabile, acţiuni umanitare, gesturi creştineşti, fie că intervii în favoarea unor oropsiţi ai sorţii, o faci cu inima deschisă, necondiţionat, pro bono, fără a aştepta nimic în schimb. Dacă tu deţii instrumentele potrivite pentru a salva pe cineva aflat într.o situaţie delicată sau nefericită, de ce să n-o faci? Mai ales acum, când a fi bun e semn de nobleţe. Dăruieşte ceva din ceea ce ai cu un pic mai mult decât alţii, pentru a le reda speranţa şi lor. LA MULȚI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Te complaci în minunata lene de sărbători şi te simţi grozav! Dacă mai ai ocazia de a atrage în comoditatea ta şi pe cei dragi, cu atât mai bine, pentru că nu ai chef de nimic care te-ar putea solicita câtuşi de puţin. Nu vrei mişcare, nu vrei plimbare, nu vrei musafiri, vrei doar somn de voie, ceva bun pe masă, un pahar cu vin şi pe cel drag aproape iar tu eşti fericit. Te răsfeţi din belşug pentru că ai muncit suficient de mult tot anul ca să-ţi poţi permite acum această detaşare totală de orice efort. Te simţi bine în vacanţă, departe de toate, se citeşte pe faţa ta satisfacţia de a nu face nimic decât… de a te simţi bine. LA MULȚI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Nu trebuie să scoţi în evidenţă doar marile tale succese din ultima perioadă, pentru că, atunci când te vezi cu cei dragi de sărbători, chiar şi cele mai mărunte reuşite merită povestite. Nu trebuie să fii un erou în armură strălucitoare ca să vorbeşti despre tine, te poţi mândri chiar şi cu cele mai mici succese din ultima vreme, pentru că, în fond, viaţa nu e făcută doar din acte de eroism sau momente de apogeu. Sigur ai câteva lucruri mărunte de povestit despre care ceilalţi n-au aflat şi care ar putea avea efect mai grozav decât dacă le-ai spune că… ai ajuns pe Lună! Coboară ştacheta discuţiilor la banalul cotidian, pentru că el face deliciul conversaţiilor tale. LA MULȚI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Te vezi cu persoane de care te leagă amintiri puternice, rudele tale, prieteni din copilărie, colegi de şcoală, şi îţi dai seama că aţi cam pierdut legătura în ultimii ani. Pe unii nu i-ai mai văzut de ani de zile şi se resimte o oarecare răceală, la început, dar peste care veţi trece repede dacă coborâţi din pod sipetul cu amintiri. Descoperi că şi tu ai uitat multe episoade din trecut, că şi ei au cam şters din amintiri, dar de aceea e bună această revedere, pentru a vă reîmprospăta cu toţii memoria şi a face schimb de numere de telefon. E minunat să reînnozi relaţiile de altădată, pe care, din diverse motive, le-ai pierdut. Poate unii au cam uitat de tine, poate te-au exclus fără motiv din cercul lor, dar le poţi aduce aminte de vremurile frumoase de atunci ca să le retrăiţi cumva şi acum. LA MULȚI ANI! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com