Horoscopul zilei de miercuri, 23 ianuarie 2019

BERBEC
Este o zi cam agitată în mediul tău familial, de parcă s-ar perinda foarte multă lume cu diverse probleme de rezolvat. Te implici trup şi suflet în tot ce fac cei dragi, de parcă ar fi chiar problemele tale, dorind să le preiei cumva pe umerii tăi, dar încercarea ta de a fi de ajutor nu înseamnă decât aglomerarea propriului tău program de astăzi. Ceilalţi se simt uşuraţi că ai intervenit tu, pe când tu nu-ţi mai vezi capul de treburi din această cauză, dublându-ţi lista de sarcini pentru o zi în care şi tu ai fi avut dreptul la relaxare.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Azi te poţi trezi în faţa unor situaţii neprevăzute care strică complet un plan făcut în cele mai mici detalii. Dacă trebuia să te întâlneşti cu cineva, primeşti un telefon în ultima clipă ce contramandează întâlnirea. Dacă trebuia să pleci într-o călătorie, te trezeşti în faţa unei surprize ce nu te mai lasă să ajungi la destinaţie conform planurilor. Nu primeşti variante de rezervă în schimb, ca atare pare să fie o zi în care nu-ţi prea ies treburile, ci trebuie să renunţi la ceea ce doreai să faci iniţial.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Te îndoieşti de bunele intenţii ale celui care se oferă azi să te ajute într-o problemă pe care nu o poţi gestiona de unul singur, dar nu are rost să-l priveşti cu suspiciune. E posibil ca sprijinul său să fie sincer şi real şi doar tu eşti cel care nu are încredere în oameni, poate pentru că te-ai păcălit altădată cu privire la prietenia altora. Dacă nu accepţi sprijinul său, s-ar putea să pierzi o prietenie frumoasă, poate chiar un ajutor de nădejde pe termen lung, deci nu mai fi atât de indiferent la gesturile de apropiere.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Lumea te ştia om serios, matur, aşezat, rezervat, cumpătat, dar azi te comporţi complet altfel. Uiţi de vârsta pe care o ai sau de responsabilităţile pe care le duci pe umeri şi te porţi ca un copil liber, lipsit de orice griji. Ai şi tu dreptul să te relaxezi şi să te bucuri de viaţă, desigur, dar nu te comporta aşa în situaţii în care superficialitatea pe care o afişezi nu are ce căuta. La serviciu, şefii nu vor aprecia lejeritatea cu care tratezi lucrurile importante şi s-ar putea ca imaginea ta de profesionist de încredere să aibă cumva de suferit. Nu glumi aşa, ca să nu laşi o impresie ciudată în societate.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Finalul la care ai ajuns nu te bucură deloc, pentru că nu este rezultatul pe care l-ai visat. În loc să stai şi să cauţi unde ai greşit şi ce se mai poate salva, te laşi influenţat de anturajul nefast şi aluneci încet spre depresie. Luptă cu această stare, poate mai ai ceva de făcut la proiectul împotmolit, dar, dacă te laşi copleşit de supărarea generală care pluteşte în jur, fii sigur că va fi un eşec categoric. Totul depinde de capacitatea ta de a respinge influenţele negative din jur, deoarece azi ai ghinionul de a atrage alături de tine oameni şi mai trişti, şi mai pesimişti, şi mai împovăraţi de probleme decât tine şi care te pot trage în jos după ei.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Nu nimereşti în cea mai veselă companie iar tristeţea celor din jur te influenţează şi pe tine. Îţi pierzi curajul, energia, cheful, buna dispoziţie când te uiţi la ei cum îşi plâng permanent de milă şi nu găseşti în tine forţa de a-i ridica tu pe ei înapoi la lumină, practic, ei te trag pe tine mai jos, pe panta depresiei şi a pesimismului, încât te alături lor într-un cor al plângerii. Poate ai şi tu motivele tale de nefericire încât e normal să rezonezi mai uşor la problemele altora, decât la bucurie.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Discuţiile cu cei de vârsta ta au un efect mobilizator, pentru că descoperi în jurul tău oameni care gândesc la fel ca tine. Dacă v-aţi uni cu toţii forţele într-o aventură comună, lucrurile ar merge de minune, tocmai pentru că aveţi interese similare şi merită să vâsliţi laolaltă. Eşti un tovarăş excelent de discuţie, mereu pus pe glume, mereu cu o replică potrivită în orice situaţie, iar acest talent în domeniul comunicării te scoate cel mai bine în evidenţă, cu şansa de a-ţi câştiga noi prieteni sau admiratori. Spune ce ai de spus, argumentând logic fiecare idee.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Unii nu-şi dau seama că ai ceva pe suflet şi vor face de multe ori haz de slăbiciunile tale, ceea ce te va răni şi mai mult. Încearcă să te molipseşti un pic de la cei din jurul tău care încearcă să-ţi distragă astfel atenţia de la grijile tale actuale. Puţină veselie nu-ţi strică nici ţie, deci cel mai bine ar fi să faci ca ei, adică haz de necaz, pentru că nu are rost să-ţi împovărezi mintea şi sufletul cu atâtea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideală pentru a le depăşi mai repede, dar ce păcat că azi tu nu prea ai chef de glume.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Ar fi nevoie de un negociator care să intervină în discuţia în contradictoriu în care eşti implicat şi tu. Fiecare tabără îşi susţine punctul de vedere cu vehemenţă, cu argumente forte, şi tocmai datorită acestei încrâncenări, e greu de ajuns la un consens. De aceea se cere intervenţia unei persoane imparţiale din afară care să pună cele tabere la masa tratativelor să le ajute să ajungă mai uşor la o înţelegere. Fii deschis la negocieri, la argumentări, la explicaţii logice care să alunge suspiciunea şi neîncrederea între părţile adverse, pentru că adevărul ar putea fi undeva la mijloc.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Primul pas pentru împlinirea unor dorinţe e să le exprimi clar în cuvinte, nu doar să le ţii pentru tine, ca atare găseşte un mijloc de comunicare între tine şi Univers care te reprezintă cel mai bine. Că simţi nevoia să scrii totul într-un jurnal, că scrii o scrisoare fără o adresă precisă sau vorbeşti cu tine însuţi, efectul este acelaşi, deoarece verbalizarea dorinţelor face ca acestea deja să pornească pe calea lor către materializare. Dacă ai un prieten bun care să te asculte, eşti cu atât mai norocos, pentru că el îţi poate oferi înţelegere şi discreţie.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Se vede că eşti obosit, pentru că practic nu ai chef de nicio activitate care te-ar putea solicita câtuşi de puţin. Ai nevoie de somn, de linişte, de odihnă, vrei să stai pe acasă fără să te bată nimeni la cap, dar crezi că ai parte de aşa ceva? Exact când ţi-e lumea mai dragă, apar tot felul de situaţii zgomotoase şi iritante ce te deconectează de la sursa ta de relaxare. Şi azi mai ai de muncit, şi azi mai ai de depus eforturi pentru diverse activităţi, dar nu crâcneşti. Ţi le asumi cu responsabilitate şi faci tot posibilul să te achiţi cât mai repede de sarcini.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Dacă pleci la drum, nu te aştepta ca toate să-ţi meargă strună, pentru că se vor ivi diverse situaţii neaşteptate care vor strica ceva din plăcerea călătoriei. Ori apar mici conflicte în trafic, ori te trezeşti cu vreo surpriză neplăcută legată de mijloacele de locomoţie pe care le foloseşti, dar unele din aceste situaţii pot fi cumva evitate dacă te-ai informa mai atent înainte de a pleca de acasă sau dacă ai aveam şi un plan de rezervă în cazul în care la destinaţie nu te aşteaptă chiar ceea ce doreai. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com