Horoscopul zilei de miercuri, 22 august 2018

BERBEC
Ai nevoie de puţină linişte, pentru că sufletul tău e încărcat de emoţii care nu-ţi fac deloc bine. Detaşează-te de toate, ia-ţi o zi complet liberă şi ocupă-te de ceea ce-ţi bucură inima. Somn, muzică de relaxare, câteva ore de SPA, orice consideri că îţi umple bateriile merită pus azi în capul listei de sarcini, pentru că vor restabili nivelul tău optim de energie. Nu trebuie să faci nimic din ceea ce îţi provoacă stări negative ce teamă, de stres, de oboseală fizică sau psihică, deci adu-ţi aminte, pentru câteva ore, de tot ce doreşte sufletul tău şi oferă-i cu generozitate!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Cineva drag sufletului tău are nevoie de o vorbă bună, de un ajutor salvator, şi îi demonstrezi câte poţi face pentru el dacă ţi-o cere. Eşti alături de el trup şi suflet, îl încurajezi, îi oferi motive de speranţă, încerci să participi efectiv la rezolvarea problemelor sale şi îţi va fi recunoscător pentru binele pe care i-l faci cu dragă inimă! Eşti capabil de adevărate sacrificii pentru cei la care ţii, fiind modul tău de a le întoarce diverse servicii pe care şi ei le-au făcut pentru tine în momente similare.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Ceva îţi spune să nu te implici deocamdată într-o direcţie aflată încă la început. Nu ai toate informaţiile de care ai nevoie, ci acestea ar putea să mai apară pe parcurs. Ar fi bine, aşadar, să mai aştepţi o vreme până se vor clarifica detaliile acoperite, deocamdată, de incertitudine. Şi aşa eşti o fire indecisă, de felul tău, ca atare o astfel de situaţie te încurcă şi mai tare, dar nu trebuie să renunţi, ci doar să mai aştepţi o vreme până se limpezesc orizonturile. Direcţia e bună, doar momentul nu e potrivit!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Deşi erai foarte concentrat la un proiect ce părea să meargă bine, azi apare o altă variantă la fel de tentantă care-ţi dă peste cap toată organizarea iniţială. Eşti foarte derutat, pentru că acum nu mai ştii pe ce cale să mergi, de vreme ce ambele opţiuni merită atenţie. Ar fi perfect dacă ai duce totul la capăt în varianta de pornire, lăsând al doilea plan în aşteptare. Nici nu ştii cum, din ambele idei, se pot naşte succese complet diferite şi separate, de aceea e bine să păstrezi în minte alternativa tocmai apărută ca să o pui în practică altădată.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Eşti decis să pui punct unei stări de lucruri care nu-şi mai are rostul. Poate eşti nevoit să spui adio brusc, fără să mai poţi modifica ceva în ultima clipă, de aceea rămâi cu un sentiment ciudat că poate s-ar mai fi putut face ceva ca să salvezi situaţia. Pregăteşte-te să o iei într-un sens complet nou şi, pentru că de obicei nu eşti atât de sigur pe deciziile tale, e şi normal să fii confuz şi un pic temător cu privire la ce te aşteaptă de acum încolo. Mergi pe calea aleasă, fără să mai priveşti înapoi, fără regrete şi nostalgii inutile.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Eşti pus în faţa unei decizii şi nu ştii cui să dai prioritate: raţiunii sau sentimentelor? Ambele au ceva de spus în problema de faţă, dar se pare că vei asculta doar ce-ţi transmite mintea. Ai de ales între ce a bine să faci, moralmente vorbind, şi ce ţi-ar plăcea ţie să faci. Emoţia trece pe un plan secund, spre regretul tău că trebuie să-ţi sacrifici sau înăbuşi din nou dorinţele cele mai puternice, dar de data aceasta consideri că inima ar putea face o greşeală, spre deosebire de logica şi raţiunea puse în joc ce te vor ajuta să extragi concluzia cea mai înţeleaptă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Unele lucruri ajung la final, într-o zi, şi nu are rost să rămâi ataşat de cele de demult. Lasă trecutul să se ducă, gata, ce a avut de oferit, e deja amintire şi ai folosit cu succes. Acum contează direcţia spre care te îndrepţi, iar viitorul e de-a dreptul promiţător, numai că nu poţi vedea viitorul dacă tu stai încă blocat în trecut. Deschide poarta care face trecerea dintre ce a fost şi ce va fi şi aşteaptă cu încredere ce are viaţa să-ţi ofere de acum înainte. Se apropie evenimente minunate, care au legătură cu tot ce ai trăit până acum, semn că, bune, rele, evenimentele trecute le-au generat pe cele care urmează. Aşteaptă-le cu interes şi optimism!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Principiile tale sunt de neclintit şi crezi în ele până în pânzele albe, încât e normal să fii revoltat să vezi că unii le critică, le pun la îndoială sau nu le respectă. Luptă pentru a te face auzit, pentru că nu sunt decât principii sănătoase şi merită să le scoţi mai mult în lumină. Nu înseamnă că vei face aliaţi sau adepţi, dar măcar îţi urmezi inima şi conştiinţa şi nu te laşi dominat de alţii care nu se folosesc de adevăr şi cinste. Azi ai putea avea câştig de cauză într-o astfel de dispută de idei şi principii, pentru că tu te bazezi numai pe fapte reale, pe bun simţ, pe lege, în timp ce alţii le ocolesc.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Iubeşti frumosul, tot ce provine din şi spre inima ta, şi oferi cantităţi uriaşe de bunătate şi afecţiune celor din jurul tău. La această dorinţă fantastică de a dărui iubire, chiar şi o relaţie nouă e pe cale să se nască acum. O întâlnire cu cineva care te atrage poate evolua foarte repede spre o poveste frumoasă de dragoste, în care investeşti mult, tocmai pentru că vezi că sentimentele sunt reciproce. Dedică-te celor la care ţii cu inima deschisă, convins că şi lor le place ceea ce le dăruieşti, dar că şi ei au multe de oferit înapoi. Iubirea îţi face viaţa mai frumoasă, de aceea o aşezi şi azi pe primul plan.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Azi ai curaj să-ţi transmiţi gândurile în Univers în mai multe direcţii simultan, de parcă ai avea o legătură directă cu cineva acolo sus care îţi ascultă lista de dorinţe. Nu fi modest, cere mai mult, ai curaj să visezi cât mai multe, şi apoi, odată emise aceste planuri spre cer, crede cu tărie în şansele lor de materializare. Deţii toate resursele să le vezi atinse, dar cel mai important instrument e gândirea pozitivă. Chiar dacă mai încearcă unii să-ţi taie elanul, nici nu-i auzi şi spui că visul tău e deja pe cale să se îndeplinească. Şi aşa e, urmează-ţi visele, aşadar!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Bine ai face dacă nu te-ai avânta azi în direcţia care se deschide în faţa ta. E nevoie de multă prudenţă, pentru că se ştie că eşti genul de om care se aprinde repede şi la primul hop, riscă să se împotmolească de tot. Mai aşteaptă o vreme, pentru că momentul nu e tocmai prielnic unei acţiuni de anvergură. Ceva îţi spune că nu  e momentul, ci mai bine ai mai aduna ceva informaţie sau experienţă înainte de a porni spre acest nou sens care ţi se propune. Te vei lăuda cu intuiţia de care ai dat dovadă azi când vor începe să se ivească primele probleme.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Un conflict de păreri poate degenera astăzi într-o dispută aprinsă care poate duce la un final nefericit. Ai grijă la ce spui, la tonul categoric pe care eşti tentat să-l foloseşti, la deciziile tranşante pe care eşti gata să le iei fără să chibzuieşti. Ai putea rupe o relaţie ce mergea bine, ai putea pierde un prieten sau ai putea face un gest riscant pe care nu-l vei mai putea repara după aceea. Atitudinea agresivă nu te reprezintă, tocmai de aceea, cei care te văd astăzi atât de violent, ar putea interpreta greşit nervii tăi, gata să-ţi întoarcă spatele. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com