Horoscopul zilei de miercuri, 20 februarie 2019

BERBEC
Stai, acumulează, învaţă şi va veni şi clipa când tot ce ai acumulat în bagajul tău de cunoştinţe îşi va arăta şi efectele. Va fi un mare salt înainte, dar e bine să nu te hazardezi încă, nu până ce nu atingi nivelul maxim de înţelepciune de care e nevoie în situaţia de faţă. Tu dai dovadă de o răbdare de invidiat: stai ce stai, dar şi când vei da drumul la motor, totul va ţâşni ca din puşcă. Tu eşti adeptul aşteptării momentului potrivit, când tot ce ai acumulat îşi va arăta valoarea. A te implica deja într-o acţiune, fără să deţii toate mijloacele necesare, ar fi risipă de resurse, deci mai stai! Aşteaptă momentul potrivit!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Faci parte dintr-un colectiv un pic dezlânat, în care nu există o organizare foarte precisă şi toată lumea face ce vrea. Această libertate aparentă de mişcare şi de gândire este, în final, benefică, pentru că oferă tuturor celor prezenţi spaţiul şi timpul necesar pentru a gândi în voie. E un fel de brain storming, în care toţi îşi dau cu părerea în libertate deplină. Va veni şi momentul când toate aceste idei disparate vor începe să se lege şi să se îndrepte spre o soluţie eficientă, ca atare alătură-te şi tu acestui colectiv şi lasă imaginaţia să zboare. Nu aţi ajuns încă la capăt, sunteţi încă duşi de curent, dar important e că sunteţi toţi duşi de acelaşi curent!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Nu ţi s-a împlinit un vis şi, în loc să schimbi macazul din mers şi să cauţi altă ţintă, stai şi-ţi lingi rănile, dezamăgit. Nu aceasta e atitudinea potrivită în cazul unui eşec de moment, pentru că ai de învăţat ceva din asta. Edison spunea că miile de teste prin care a trecut înainte de a inventa becul nu au fost eşecuri, ci lecţii acumulate până la soluţia optimă. Aşa şi tu: nu-ţi iese din prima sau din a doua, nu-i nimic: sigur îţi va ieşi într-un final, ca atare nu suferi pentru că azi o uşă e blocată. Mai bate şi mâine încă odată aici până se va deschide!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Deţii energia necesară chiar şi pentru a te vindeca singur, totul e să-ţi priveşti corpul cu o atitudine pozitivă şi autoritară. Caută ceea ce nu-ţi prieşte şi scoate din meniu toate aspectele defavorabile, dar fă-o cu severitate şi, dacă tot ai luat o decizie atât de drastică, ţine-te de ea. Dacă nu respecţi decizia luată, care poate avea efecte fantastice asupra organismului tău, practic încetineşti  procesul vindecării. Ai un exemplu demn de urmat în faţă şi, dacă acesta şi-a recăpătat sănătatea folosind această reţetă, merită să o urmezi şi tu întocmai, fără să te abaţi de la reguli, chiar dacă pot fi dure.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Fii exigent când descoperi ceva ce se abate de la lege sau morală, pentru că, dacă tot treci cu vederea iar şi iar, ceea ce acum e o eroare, mâine ar putea deveni o regulă firească. Priveşti ceva strigător la cer şi nu poţi tolera situaţia, de aceea trebuie să te ridici împotriva acestor nereguli, dar nu e de ajuns doar să strigi sau să te cerţi, ci să faci cunoscută această abatere. Fă public ceea ce auzi acum, spune cu voce tare, fă petiţii publice sau reclamaţii, ca să nu câştige cineva care umblă cu cioara vopsită. Indiferent ce descoperi, e ceva împotriva adevărului şi trebuie să iei atitudine cu curaj. Nu aştepta să se ridice alţii în locul tău!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Eşti captiv în propriile tale frici care nu te lasă să te manifeşti aşa cum ar trebui. Fiindu-ţi permanent teamă de ce o să spună ceilalţi dacă-ţi exprimi punctul de vedere mai liber, nu faci altceva decât să te retragi în umbră şi să laşi pe alţii să te depăşească. Lasă temerile inutile deoparte, eliberează-te de îndoială şi de tendinţa de a te auto-critica de parcă ai fi cel mai mare duşman al tău. Lasă în urmă tot ce te ţine pe loc şi fă un pas în faţă, ca să arăţi ce poţi. Chiar dacă nu eşti perfecţiunea întruchipată, meriţi să atragi atenţia asupra ta pentru că sigur ai tu un as în mânecă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Te simţi blocat într-un punct mort din care nimic nu se mai mişcă şi eşti gata să renunţi, copleşit de pesimism. Adună-ţi forţele şi îndreaptă-ţi privirea şi spre cer, pentru că de acolo va veni şi soluţia adecvată. Totul e să crezi cu tărie că vrei acel ajutor, să îl laşi să se manifeste în viaţa ta şi, dacă vine sub altă formă decât cea pe care ai fi dorit-o tu sau nu coincide cu propriile tale principii, s-o accepţi totuşi. Nu întotdeauna soluţia divină e aceeaşi cu cea umană, deci nu te împotrivi, pentru că sigur e varianta optimă pentru tine în acel moment. Nu te aştepta ca un vis împlinit să arate neapărat aşa cum ţi l-ai imaginat tu.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Ar fi bine să te aşezi doar pe tine azi în prim plan şi să te ocupi mai mult de tine. Ai şi tu nevoie de ocrotire, de îngrijire, de înfrumuseţare, de aceea orice activitate în care acorzi prioritate corpului sau sufletului tău este binevenită. Că mergi la un concert sau citeşti o carte, că te duci la coafor sau la sala de sport, efectele acestor daruri pe care singur ţi le oferi cu îngăduinţă se vor vedea imediat şi se vor traduce prin bună dispoziţie, calm, tonus ridicat şi o stare de confort general de care rareori ai parte. Lasă pe oricine altcineva la o parte şi adu-ţi aminte de propriile tale nevoi şi dorinţe.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Nu privi piedicile care tot apar în cale ca şi cum ar fi afronturi personale, pentru că nu sunt altceva decât probe de încercare din care mai înveţi câte ceva. Dacă toate ar merge ca unse, cum ai afla atâtea lucruri despre tine însuţi (ce poţi face, ce nu poţi face), despre viaţă, despre ceilalţi? Ca atare tratează toate aceste greutăţi ca pe o şansă benefică maturizării tale. Privind înapoi, îţi vei da seama că cele mai bune lucruri în viaţă le-ai învăţat din astfel de situaţii mai dificile, şi nu atunci când le-ai primit pe toate uşor. Deci luptă cu încredere în tine!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
O binemeritată linişte se aşează peste planurile tale, redescoperind calmul, echilibrul, armonia cu ceilalţi sau cu tine însuţi. E un semn că s-au reaşezat toate pe un făgaş normal, stabil şi bun, ce îţi inspiră din nou încredere şi securitate. Primul plan vizat pare să fie cel financiar, unde simţi că s-au mai ridicat nişte piedici, s-au mai redresat unele puncte fragile, deci dacă banul e pe teren sigur, parcă şi psihicul tău se mai linişteşte. Caută în jurul tău acea zonă de echilibru care îţi inspiră, finalmente, o stare de bine şi de confort şi menţine-o cât mai mult.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Lumea nu te înţelege deci să nu te mire că auzi în jurul tău şi judecăţi nemeritate sau incorecte la adresa ta. E pentru că tu eşti cu câţiva paşi înaintea multora iar ei nu pot accepta viziunea ta modernă, avangardistă originală. Mergi pe calea ta, nu te lăsa nici oprit din drum şi nici tras înapoi de cei cu păreri conservatoare. Într-o zi îţi vor da dreptate şi vor gândi ca tine, dar tu deja vei fi atins un nivel net superior lor. Tu trebuie să ai răbdare cu cei demodaţi, învechiţi sau fricoşi să mai încerce şi altceva, pentru că tu eşti liber să urci până unde vrei, dar cât mai sus!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Visezi frumos, dar cum să nu te laşi furat de vise când inima ta e atât de fericită şi de entuziasmată în faţa iubirii. Cineva îţi face promisiuni superbe şi crezi în ele cu tărie. O discuţie cu partenerul de suflet ar avea conotaţii cu totul speciale azi, de parcă v-aţi lua angajamente solide şi credibile unul faţă de altul. Vă declaraţi iubirea veşnică sau luaţi decizii de destin împreună. Semnalele reciproce de iubire sunt la cote maxime şi e o plăcere să fiţi tot timpul alături, aducându-vă amândoi contribuţia la planurile mari şi frumoase de viitor. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com