Horoscopul zilei de miercuri, 10 ianuarie 2018

BERBEC
Ai curaj sa priveşti la tine, cel de ieri, pentru ca acum ai alte resurse la indemana, ai invaţat mult in ultima vreme şi ştii sa rezolvi situaţiile de odinioara cu care te-ai confruntat şi din care, atunci, nu gaseai ieşire. Acum deţii cheia succesului, şi se pare ca, pentru a repara o problema de demult, pentru a inchide un capitol vechi care te irita inca, primul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa-l priveşti cu inţelegere, cu toleranţa, cu blandeţe, fără a-ţi tot gasi defecte şi vini. Ce a fost a fost, ai invaţat din asta, deci trateaza trecutul cu iubire, pentru ca e tot viaţa ta şi aceea!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Nu ajunge doar sa visezi pana departe, sa arunci in Univers dorinţele şi planurile tale şi apoi sa stai pasiv sa se materializeze. De undeva trebuie sa porneşti, şi aceasta e faxa de proiectare a viselor tale, dar, dupa ce le-ai conturat bine in mintea ta, trebuie sa pui mana pe instrumentele potrivite pentru a incepe sa le construieşti, pas cu pas. Asta vei face şi azi: vei lua un vechi vis in mana şi, pentru ca intre timp ai gasit şi resursele de a-l transpune in realitate, vei trece la fapte. Inspriaţia nu sta pe loc, ci fiecare caramida pe care o pui la vechiul plan genereaza alte şi alte idei, deci inainteaza!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR


GEMENI
Daca vezi ca o veche promisiune nu se mai materializeaza, ca se tot amana, ca eşti dus cu vorba, ca, orice ai face, nu mai observi nicio evoluţie, poate ar fi bine chiar sa-ţi iei gandul de la acel plan. E semn ca nimeni nu are interesul sa te ajute, iar tu, singur, momentan, nu poţi trece la etapa urmatoare. Daca nu renunţi definitiv la acel scop, poate ajunge doar sa-l treci, o vreme, pe linie moarta, fara sa te mai ocupi de el, iar intre timp sa-ţi canalizezi energia şi atenţia spre cu totul altceva. Avand la ce sa te gandeşti, nu te va mai stresa atat de tare aşteptarea.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI

RAC
Eşti in plin proces de creaţie a unui mare proiect, de la care ai mari aşteptari, dar ceva se opreşte. Trebuie sa stai pe loc, ceea ce devine frustrant pentru un om inflacarat, dar vocea ta interioara iţi atrage atenţia ca ai scapat ceva din vedere, ca investeşti prea multa energie intr-o diercţie care poate nu e cea mai adecvata ideii tale iniţiale. Chiar ar fi recomandabil sa faci o pauza, sa-ţi iei o vacanţa, la propriu sau la figurat, pentru ca, privind lucrurile dintr-o alta perspectiva, s-ar putea sa iasa la iveala aspecte pe care acum, cuprins de pasiune şi dorinţa, nu le vezi. Linişteşte-te şi se vor vedea!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Eşti tentat sa faci tot felul de comparaţii care, oricum ai aranja lucrurile, ies in defavoarea ta. Cel de alaturi are mai mult succes, e mai frumos, e mai bogat, e mai norocos, dar nu, opreşte-te din atatea analize şi descopera ca nici tu nu eşti cu nimic mai prejos decat cel cu care iţi masori forţele. Legea compensaţiei funcţioneaza perfect, ca atare, cand ceva iţi lispeşte, sigur ai altceva din belşug pe care merita sa-l pui mai mult in valoare. Nu ai bani – ai sanatate, nu ai job – ai iubire, şi tot aşa, ca atare cauta imediat acel detaliu, oricat de mic, ce ar putea pastra proporţiile şi nu ar dezechilibra balanţa.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Eşti intr-o pasa cam pesimista in care, oricum ai privi lucrurile, nu vezi nimic bun in ele. Exagerezi totuşi gravitatea situaţiei, iţi faci prea multe griji pentru… nimic, deci evita sa foloseşti astazi exact acest cuvant: nimic. Ca nimic nu merge, nimic nu-i bun, nimic nu se intampla! Ba da, multe merg bine, mutle se intampla, dar nu le vezi daca te laşi copleşit de noaptea gandirii negative. Stresul şi grijile sunt prea mari şi e firesc sa nu descoperi raza de soare care se iveşte, poate, din alt loc decat cel spre care priveşti tu acum. Nici nu dormi noaptea gandindu-te, dar ce-ar fi sa nu te mai gandeşti la… nimic?
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ


BALANŢĂ
Te-ai detaşat de o situaţie şi descoperi ca nu te mai atrage, nu te mai preocupa, nu mai are aceeaşi insemnatate ca altadata. E ca şi cum ai uitat pe cineva, ai parasit o acţiune, ai inchis un robinet de la care iţi trageai energia candva. Poate nu e timpul pierdut şi se mai poate aprinde o scanteie chiar şi in acel loc ce pare adormit. Lasa-te motivat de cel care apare azi in calea ta şi incearca sa te convinga sa te aprinzi din nou, sa-ţi aduca aminte ce bine ardea focul de pasiune in acel loc ce pare acum parasit. Intoarce-te şi inteţeşte focul, mai pune paie, pentru ca mai e puţin jaratec in cenuşa, nu s-a stins de tot!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Uneori, a fi om matur, a fi adult, nu e cel mai mare atu, pentru ca varsta te face sa priveşti lucrurile doar dintr-o perspectiva grava, cea a problemelor, a responsabilitaţilor, a seriozitaţii vieţii. Or, in situaţia de faţa, nu de griji e nevoie, ci de o uşoara indiferenţa, ca sa nu mai pui totul sub semnul intrebarii, sa nu mai cauţi probleme cu orice preţ. Cu cat eşti mai relaxat, mai distant, chiar mai aerian, vei vedea ca vei gasi mult mai uşor soluţii, deci uita pentru o zi caţi ani ai, cate şcoli ai in spate, cata experienţa ai acumulat in trecut, şi priveşte totul prin ochi de copil, de novice, de incepator, de neştiutor, care abia acum vede ce se petrece.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Ai impartaşit candva un secret unei persoane care nu a ştiut sa fie discret şi se pare ca a impanzit taina peste tot. Nu te speria, chiar daca acum ştie toata lumea ce aveai de gand sa faci, mai bine te-ai apuca de treaba şi ai pune in practica ceea ce era doar un vis. Aşa vei ajunge mai repede la rezultate şi, cand toata lumea va fi aflat care iţi erau planurile secrete, tu deja vei fi terminat totul cu succes şi nu va mai trebui sa ţii secret. Construieşte repede acel vis şi apoi vei putea sa te lauzi cu succesul, nu cu visul, şi aşa nu ai de ce sa te mai temi ca-ţi fura altul ideea.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR

CAPRICORN
Lucrurile s-au schimbat, nu mai merg in direcţia pe care o ştiai şi eşti un pic luat prin surprindere, mai ales daca nu eşti genul de om care adora noutatea. In loc sa stai şi sa te plangi ca nu ştii unde duce noua direcţie, mai bine te-ai avanta spre nou, fara sa te mai gandeşti ce urmeaza. Ia-o ca pe o aventura, spune fie ce-o fi, şi ai sa vezi ca te vei adapta mult mai uşor schimbarii. Da, eşti la inceput şi habar n-ai ce urmeaza, dar, daca tot eşti pe un drum complet nou, lasa-te dus de vantul schimbarii pentru ca vor incepe sa apara curand şi semnele bune.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Te comporţi ca in povestea cu drobul de sare. Ai transformat un banal motiv de stres intr-o obsesie, intr-o problema mult mai grava decat este şi vorbeşti lumii numai despre ea, ca şi cum ar fi cea mai mare povara a momentului. Priveşte-o cu luciditate şi detaşare ca şi cum n-ar fi a ta, ca sa vezi ca exagerezi cu grijile şi temerile tale actuale. Daca nu ai agrava situaţia aşa, acceptand ca ai devenit un pic ipohondru sau schizofrenic – metaforic vorbind – ai vedea ca problema ta are rezolvare, ca ajunge doar s-o analizezi la rece, cu capul limpede, şi ai descoperi ca deţii toate resursele pentru a o depaşi cu succes, ca exista o cale uşoara pentru a trece dincolo de ea.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Ai alaturi de tine o persoana cu un caracter haotic, rebel, necontrolat, mult prea energica i stresant, pentru un om calm ca tine, dar in loc sa te enervezi ca se comporta aşa, ai putea sa te foloseşti de energia sa debordanta. Daca tu nu ai aceeaşi energie, lasa-l pe el sa fie motorul care duce in spate maşinaria pe care tu o conduci, de fapt. El trage, el impinge, el duce greul, caci are energie din belşug, dar direcia tu i-o dai, tu eşti volanul. Punandu-va la un loc, amandoi, resursele cele mai bune, aţi vedea ce bine evolueaza acel plan comun, deci nu-l trata ca pe motivul de stres al zilei, ci ca pe scanteia de care aveai nevoie ca sa aprinda fitilul. De explozia finala veţi beneficia amandoi! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com