Horoscopul zilei de marţi, 3 septembrie 2019

BERBEC
Priveşti spre etapele următoare ale unui proiect cu maxim interes şi entuziasm, pentru că ţi se pare că totul evoluează repede şi bine. Păstrează acest tonus ridicat până la capăt şi profită de toate stimulentele care mai apar pe parcurs. Nimic nu te poate opri din avânt, lucrurile par să se mişte într-un ritm alert care îţi place, deci hai, pedalează mai departe cu toate resursele tale. Veştile care vor sosi de acum încolo au un efect foarte benefic pentru că te duc direct spre scopul tău cel mai înalt. Nimic nu te mai poate întoarce acum din drum, deci tot înainte!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Iubirea nu e întotdeauna locul celor mai frumoase poveşti, ci dimpotrivă, poate fi şi planul celor mai triste evenimente. Pregăteşte-te pentru o surpriză neplăcută ce are la bază relaţia ta de iubire, ori pentru că cel drag trece prin momente dificile şi îţi respinge încercările de a-i fi de ajutor, ori pentru că însăşi relaţia voastră trece azi printr-un moment fragil. La bine şi la greu îşi arată iubirea adevărata valoare, ca atare nu te lăsa intimidat de răceala sau ostilitatea care se resimte între voi, ci luptă cu aceste oprelişti. Dacă ai abandona chiar acum, ai demonstra, de fapt, cât de subţire e iubirea voastră!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Ar fi multe de făcut astăzi, dar nu prea ai chef de nimic. Dacă ar fi să alegi între a merge într-o vizită sau a sta acasă, ai prefera lenea în propriul tău cămin. Totuşi, de dragul familiei, eşti nevoit să renunţi la unele din comodităţile personale pentru a-i însoţi sau a le face lor pe plac. Chiar dacă nu ai starea necesară pentru o plimbare, pentru copii o vei face. Chiar dacă sănătatea îţi joacă feste, de dragul partenerului mergi acolo unde îţi cere el. De fiecare dată faci altceva decât ai dori tu cu adevărat, dar merită efortul.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
N-are rost să stai şi să treci azi în revistă motivele de supărare din ultima vreme, ci dimpotrivă, lasă deoparte toate amintirile urâte şi tristeţea pentru că apar suficiente ocazii de a zâmbi şi a te elibera de toate. Primeşti un cadou pe care nici nu-l aşteptai sau un telefon de la un prieten de la care nu mai aveai veşti. Mai mult, este şi o zi în care pot reveni la normal o serie de probleme mai vechi, pentru că poate fi momentul ideal să te împaci cu cineva cu care nu aveai relaţii prea bune sau să-ţi ceri iertare de la un prieten pe care l-ai jignit.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Rezistă ispitei de a cheltui suma de bani pe care ai reuşit să o aduni cu mari sacrificii. Vei avea nevoie de aceşti bani cu altă ocazie, dar dacă o consumi rapid, vei regreta mai târziu necugetarea de acum. Analizează atent resursele de care dispui, gândeşte-te ce plăţi mai ai de făcut luna asta, adu-ţi aminte de datoriile care aşteaptă la rând, totul înaintea oricărei ispite de a-ţi cumpăra cine ştie ce obiect de care ai impresia, acum, că ai nevoie. După ce-l vei cumpăra, îţi vei da seama că putea să mai aştepte, dar alte obligaţii financiare, mult mai urgente, nu… E vremea altor plăţi, mai puţin plăcute, nu a cumpărăturilor!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Mare atenţie la direcţia către care cineva te îndeamnă să pornești, pentru că, în spatele bunelor sale intenţii, ar putea fi unele semne de egoism. Doar el ar putea avea ceva de câştigat de pe urma deciziei tale de a porni pe acest drum, ca atare gândeşte de zece ori înainte de a spune ceva. Nu e o schimbare care te-ar ajuta pe tine, ci doar pe cel care te poate convinge acum să-i urmezi sfatul. Amână deciziile care implică orice gen de schimbare mică sau mare – de job, de partener, de casă, de domiciliu – pentru că încă nu cunoşti toate datele problemei şi ai putea face acest pas influenţat negativ de un om care nu e chiar aşa cum pare.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ




BALANŢĂ
Stai pe loc, nu insista să te ocupi azi de un proiect dacă vezi că toate merg de-a-ndoaselea. E o senzaţie ciudată de blocaj, simţi că orice ai face, tot nu iese, dar poate îţi vei permite o zi de pauză. Azi oricum nu înaintează nimic, ceea ce devine frustrant pentru o fire activă ca tine, dar un impas poate avea şi o latură pozitivă: aceea că te poţi odihni, fără să mai depui atâtea eforturi. Când vor fi din nou întrunite condiţiile unei evoluţii bune, te vei apuca din nou de treabă, dar azi… mai stai şi tu un pic!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Te laşi complet la dispoziţia unui companion care te îndrumă în direcţia decisă de el. E un semn de imensă încredere din partea ta şi, deşi habar n-ai încotro duce această cale, nu te opui absolut deloc ghidului tău. Vrei să-i demonstrezi cât de mult crezi în sfaturile sale, poate şi pentru că ai mai făcut-o şi altădată şi nu ţi-a trădat încrederea, ca atare abordezi o atitudine supusă, docilă, pasivă, lăsându-l doar pe celălalt să ia decizii şi să traseze direcţia. Vei fi mulţumit de ceea ce te aşteaptă la capătul acestui drum, ca atare nu încerca să-ţi expui punctul de vedere acum. Sfaturile acestui prieten sunt foarte bune!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Prietenii nu răspund întotdeauna prezent aşa cum ai dori tu, dar nu trebuie să le pui la îndoială intenţiile sau sentimentele. Trec şi ei prin propriile momente dificile când nu sunt atenţi la nevoile celor din jur, ca atare, exact acum când ai chemat pe cineva drag alături de tine să te încurajeze, el fuge de tine. Încearcă să fii tu cel care îi stă aproape într-un astfel de moment, deci nu-l considera nici egoist, nici insensibil, ci încearcă să înţelegi tu ce se petrece în inima lui. Poate chiar distanţa la care te ţine e o dovadă de prietenie adevărată, ca să nu te implice şi pe tine în problemele sale. Vrea să le rezolve singur.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Banii iau sensuri foarte constructive, pentru că orice sumă pe care o administrezi, este folosită cu cap, ba chiar poţi obţine şi ceva profit de pe urma lor. Te pricepi la afaceri, la manevrarea sumelor mai mari de bani, şi deciziile cu iz financiar pe care le iei astăzi te satisfac pe deplin. Parcă le aşezi pe toate acolo unde trebuie, fie că e vorba de cheltuieli mari, de investiţii masive sau de primirea anumitor drepturi băneşti. Apreciezi lucrurile clare, bine definite, cifrele exacte şi documentele care însoţesc orice acţiune, iar stabilitatea aceasta materială are şi efecte asupra tonusului tău. Când banii sunt pe teren sigur, şi tu eşti mai sigur pe tine!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Nu te lăsa influenţat negativ de persoanele din jurul tău care nu văd decât piedici la tot pasul. Ei nu au nici atitudinea ta, nici cunoştinţele tale, ca atare nu te compara cu ei. Lasă-i pe aceştia să se vaite cât vor, pentru că tu ai cu totul alte resurse şi o viziune mult mai optimistă asupra lucrurilor. Cât timp tu crezi cu tărie că ceea ce vrei să obţii este palpabil, ce rost să pleci urechea la judecăţi negative? Unii nu ştiu altceva decât să critice şi să pună altora beţe în roate, dar numai de tine depinde să nu te laşi oprit din avânt de astfel de oameni. Tu ai altceva în minte şi doar într-acolo trebuie să-ţi canalizezi gândurile!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Dacă ceva nu a mers bine în ultima vreme, ar trebui să nu mai dai vina pe alţii, ci să te priveşti cu obiectivitate în oglindă, pentru că problema s-ar putea să fie la tine. Cum ai încurcat tu lucrurile, tot aşa poţi să le şi descurci, dar e nevoie de un dram de luciditate din partea ta pentru a vedea lucrurile limpede. Cât timp eşti prins în propriile iţe încâlcite, e greu de crezut că poţi face ordine, de aceea e nevoie de o mai bună organizare, de claritate mentală, de puţină detaşare de atâtea mărunţişuri care nu te lasă să vezi lucrurile corect. Fă curat în mintea şi apoi ia măsurile necesare pentru a îndrepta situaţia. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com