Horoscopul zilei de marţi, 25 decembrie 2018

BERBEC
Abţine-te azi de la replici mult prea sincere, pentru că unii te-ar putea interpreta greşit. Poţi îmbrăca adevărul într-un ambalaj mai delicat, mai diplomat, mai amuzant, pentru că replicile fruste, chiar şi dacă spun adevărul gol-goluţ, nu sunt gustate de unii, şi mai ales azi. Va trebui să apelezi, pe ici, pe colo, la câte o minciunică, pentru că – nu uita – există şi minciuni necesare. Mai trebuie să spui cuiva ce tânăr arată, ce bine-i stă rochia cea nouă, deşi lucrurile stau exact pe dos, dar, vrei – nu vrei, trebuie să ocoleşti adevărul doar pentru a face altora pe plac. Nu e minciună, ci doar o amabilitate obligatorie în unele împrejurări. La mulţi ani!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Eşti extrem de generos, nu te-ai uitat la bani nici când ai pregătit totul pentru sărbători, nici când vine vorba de daruri. Dacă vin nepoţii să te colinde, scoţi suta de euro uite-aşa, dar nu exagera totuşi! Poţi dărui şi altceva decât gesturi materiale, pentru că la fel de preţioase sunt orele petrecute acum în familie, cu copiii, cu părinţii, o vorbă bună, o seară romantică, un angajament luat în faţa celui drag, un semn peste ani trimis unui vechi prieten. Împărtăşeşte ceva din prea plinul sufletului, nu al portofelului, pentru că vei primi înzecit înapoi. Dăruieşte iubire, căci dragostea nu costă nimic! La mulţi ani!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Ai ocazia de a vorbi despre tot ce ai trăit pe parcursul anului, pentru că o masă de Crăciun poate fi un moment bun de bilanţ, de poveşti, de istorii personale, despre evenimentele prin care ai trecut pe parcursul anului. Ar fi o lecţie bună pentru alţii, dacă te-ar asculta cu luare aminte, pentru că ai trecut prin multe, ai experimentat multe pe pielea ta, ai învăţat enorm, iar această zi e bună pentru a cântări toate aceste momente, pentru a-şi pune întrebări existenţiale şi a extrage concluzii. Nu te gândi doar la ce ai bun pe masă, ci şi la lecţiile pe care viaţa ţi le-a oferit anul acesta. Poate discutând cu cineva care priveşte lucrurile imparţial, ai putea descoperi lucruri foarte interesante despre tine însuşi. La mulţi ani!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Tăcerea e de aur, spune o zicală, iar azi ai ocazia de a simţi pe pielea ta valoarea acestei zicale. Că vrei sau nu, azi mai mult taci, dar parcă te simţi bine în această ipostază. Poate nu te afli în cel mai sociabil mediu şi simţi că i-ai obosi pe ceilalţi cu poveştile tale şi preferi să vorbeşti… doar întrebat. Sau poate există alţii mult mai vorbăreţi în jur şi tu abia apuci să deschizi gura, dar, dacă totuşi vei avea ocazia să vorbeşti despre tine, ai putea să-i uimeşti pe ceilalţi cu ceea ce spui, de parcă unii îşi pierd timpul cu vorbe aiurea şi banale, când tu, vorbeşti puţin dar ce spui e o comoară! Cine te-ar asculta, dacă te-ar asculta, ar avea numai de învăţat azi, dar vai, alţii te reduc la tăcere, preferând să monopolizeze ei discuţiile cu nimicuri. La mulţi ani!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Cineva are nevoie de sfatul tău, pentru că ştie că tu îl vei înţelege corect. Îşi recunoaşte astfel calitatea de bun ascultător şi just sfătuitor, pentru că i-ai arătat aceeaşi înţelegere şi cu alte ocazii. Te alege drept confident şi îţi place această postură, pentru că ştii să asculţi, ştii să dai sfaturi şi, mai ales, eşti foarte discret şi tot ce îţi împărtăşeşte, rămâne la tine. Nu nu-l judeci, nu-l critici, nu-l priveşti de sus, ci empatizezi cumva cu povestea lui, poate pentru că ai trecut şi tu cândva prin ceva asemănător. Dăruieşte ceva din experienţa ta de viaţă, pentru că i-ar fi de mare ajutor, pentru că nimeni nu-i poate da un sfat bun fără să fi trecut prin aceeaşi situaţie. Tu ai trecut, deci ştii ce spui. La mulţi ani!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Nu te simţi chiar în largul tău peste tot, dar, de dragul familiei, tolerezi situaţia, că doar e zi de sărbătoare. Taci şi suporţi, accepţi condiţii un pic defavorabile doar pentru a nu supăra pe nimeni. Mâncarea nu e chiar atât de bună, atmosfera nu e chiar atât de veselă, glumele unora nu sunt chiar atât de amuzante… dar tu taci şi afişezi o imagine de om mulţumit şi amabil pentru că ştii că asta face plăcere celor care te au alături. Sunt mici sacrificii care se cer făcute pentru a bucura pe alţii, dar uneori te întrebi: oare alţii ar face la fel de dragul tău? De multe ori vei spune da unor invitaţii sau condiţii pe care altădată le-ai fi refuzat, dar azi eşti capabil de multe concesii. La mulţi ani!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
O zi minunată la orizont, e veselie, e distracţie, e gălăgie, şi toate emoţiile sunt la cote maxime. Simţi că trăieşti cu adevărat şi fiecare acţiune la care participi te face să te simţi excelent. E o zi în care poţi spune cu mâna pe inimă că eşti fericit şi simţi şi nevoia să împărtăşeşti fericirea cu cei la care ţii. Râzi, glumeşti, dansezi, cânţi, glumeşti, faci complimente, toate acele manifestări sonore, vizibile, sincere pe care simţi nevoia să le eliberezi atunci când toate merg bine. O veste bună din familie vă adună pe toţi aproape ca să vă bucuraţi laolaltă, deci să nu te mire că, azi, la asa de Crăciun, afli veşti speciale: despre o nuntă, un copil, o mare realizare. La mulţi ani!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Aşa ţi-ar veni să spui cuiva vreo două! Dar încearcă să te priveşti prin ochii celor din jur şi să te pui un pic în pielea celorlalţi ca să-ţi dai seama ce şi-ar dori ei de la tine în această zi. Chiar dacă unii ar merita o muştruluială, chiar dacă limba ta ascuţită se abţine cu greu de la vreo replică răutăcioasă, rezistă acestei ispite şi lasă-i pe alţii să să desfăşoare cum vor, chiar dacă intră în contradicţie cu aşteptările tale. Dacă unii uită de bune maniere şi de amabilitate tocmai azi, nu trebuie să cazi şi tu în aceeaşi capcană şi să fii ca ei. Vezi la ei defectele şi aşa le poţi controla pe ale tale – să bei prea mult, să faci glume nesărate, să pupi pe toată lumea, chestii din acelea care sigur irită pe cineva! – pentru că nu e momentul să fii rău. Știi refrenul: de Crăciun fii mai bun. Cântă-ţi-l în gând toată ziua! La mulţi ani!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Se aranjează în aşa fel lucrurile la masa de Crăciun încât ai, la un moment dat, ocazia să vorbeşti mai mult despre marile tale aspiraţii, despre marile tale vise. E o bucurie să vezi că ceilalţi te aplaudă, te încurajează şi te susţin să mergi mai departe spre îndeplinirea lor. Mai mult, în anturajul tău s-ar putea afla cineva care a avut acelaşi vis, l-a atins cândva şi acum ţi-ar putea împărtăşi ceva din experienţa sa. Urmează-i sfaturile şi exemplul pentru că, dacă lui i-a mers, de ce n-ar merge şi la tine? Sfaturile sale ţi-ar putea alimenta şi mai tare dorinţa de a ajunge acolo cât mai repede, că ai fi în stare să te apuci chiar de azi să îl construieşti. La mulţi ani!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Tu vezi lucrurile diferit, dintr-un alt unghi decât restul lumii, pentru că ştii să asculţi de pe margine, fără prea mult zel, aşa cum fac unii. Tu taci şi analizezi la rece, ca un înţelept care ascultă opiniile tuturor, ca la final să-şi exprime părerea. Aşa vei face şi tu azi: toată lumea vorbeşte, spune, discută, iar tu mai mult taci şi priveşti detaşat de pe margine, convins că, la finalul zilei, va veni momentul tău de glorie în care, în sfârşit, să deschizi gura. Iar când o faci, spui lucruri pertinente, ca un fel de concluzie la tot ce s-a vorbit. Eşti mai zgârcit la vorbe, dar preferi să fii concis şi scurt, decât lung la vorbă şi slobod la gură. La mulţi ani!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Deşi nu e genul tău să stai departe de lume, simţi nevoia, măcar pentru câteva ore, să fii doar tu cu tine însuţi, singur chiar, să te reculegi, să meditezi, să faci ceva doar pentru pacea şi tihna ta interioară. Nu vei rămâne mult timp în această binefăcătoare linişte, pentru că cineva te va atrage într-o activitate suficient de antrenantă pentru a nu te lăsa dă leneveşti sau să dormi prea mult. E contradictorie ziua, pentru că, deşi tu ai dori odihnă, apar mai degrabă ocazii de a face ceva interesant, tonic, afară, la zăpadă. Ți-ar face bine, dar tot vei găsi tu o portiţă de linişte doar pentru inima ta. La mulţi ani!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Se ştie că eşti unul din oamenii face fac cele mai multe sacrificii de dragul altora, şi azi, când ai fi sperat să primeşti şi tu ceva în schimb, faci exact acelaşi lucru: iar concesii, iar sacrificii, iar compromisuri, doar pentru a face altora pe plac. O faci şi de data aceasta, nu te deranjează, dar tot rămâne un mic gol în sufletul tău, pentru că tare ai fi sperat să vină ziua aceea în care să primeşti şi tu ceva pe placul tău, nu doar să dai şi să dai întruna. Vor fi câteva momente pe parcursul zilei când vei accepta condiţii care nu-ţi convin, dar taci şi suporţi pentru că doar tu poţi face asta. Zâmbeşti, deşi nu-ţi vine, dar dacă efortul tău e pentru bucuria altuia, îl faci cu drag. La mulţi ani! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com