Horoscopul zilei de marţi, 20 noiembrie 2018

BERBEC
Te copleseste o emotie greu de explicat si de controlat, pentru ca se apropie un eveniment care iti inspira un pic de teama. Nu stii cum se vor desfasura lucrurile, de aceea ai trac precum un actor inaintea iesirii pe scena. Esti cumva influentat negativ de cei din jur care iti vorbesc despre acel moment mult asteptat in tonuri ceva mai sumbre, ca si cum ar fi ceva mult prea dificil pentru oricine. Cat timp nu treci tu personal prin acea situatie, nu trebuie sa dai un verdict despre cat de simplu sau greu este. Inarmeaza-te cu putere si rabdare si foloseste timpul pe care il ai la dispozitie pentru a te pregati sa-i faci fata perfect.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Nu te simţi bine într-un mediu marcat de tristeţe, lipsuri, boală, probleme. Nu e genul tău să te plângi întruna, aşa cum faci cei din preajma ta, ca atare încearcă să ieşi tu din acel mediu cât mai repede, pentru a nu te influenţa negativ şi pe tine. Cum tu nu îi poţi ridica pe ei la lumină, măcar tu să nu cobori la nivelul lor sumbru, pentru că sunt prea mulţi iar energia negativă pe care o degajă mult prea copleşitoare. Bine, au probleme, dar de ce trebuie să strice toată atmosfera în jurul lor? Ca atare tu trebuie să fii cel care ia măsuri dacă nu vrei să le calci pe urme. Nu te alătura lor, respinge-i!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Viaţa de cuplu îţi inspiră siguranţă şi încredere, pentru că persoana iubită se ţine de cuvânt când îşi ia angajamente pentru binele vostru comun. E o plăcere să vezi cât de serios se implică în cea ce faceţi împreună şi eşti foarte sigur pe promisiunile sale, convins că ele vor deveni curând realitate. Şi tu trebuie să aduci aceleaşi argumente solide când vine vorba de planuri de viitor, pentru că tot ce promiteţi acum unul altuia va deveni, în scurt timp, un fapt concret de care vă veţi bucura împreună. Aţi depăşit faza de vorbe sau declaraţii, ci treceţi la fapte!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Impui respect şi autoritate în faţa celor care îţi apar azi în cale. Mulţi îţi apreciază mintea şi impozanţa, alţii îţi laudă creativitatea sau te privesc ca pe un mentor care îi poate învăţa cum să ajungă la un scop măreţ. Asumă-ţi această imagine cu totul specială în ochii celor care te admiră, pentru că ai putea avea efecte maxime asupra lor. Prin exemplu personal, prin experienţa ta bogată de viaţă pe care ai ocazia să le-o împărtăşeşti şi lor cu bucurie, aprinzi o lumină de speranţă în mintea unor oameni care îşi caută încă drumul sau le oferi soluţii pe tavă celor debusolaţi. Rolul tău e marcant pentru unii: nu-i dezamăgi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Pleci la drum cu un sentiment neplăcut, de parcă nu e o călătorie pe care doreai s-o faci sau nu te îndrepţi spre o destinaţie dragă ţie. O consideri o obligaţie, doar ca să-i faci altuia pe plac, şi rămâi cu sentimentul că, în acelaşi timp, ai fi avut atâtea alte lucruri mai interesante de făcut. Tocmai pentru că pleci fără nicio tragere de inimă, nimic nu-ţi convine, toate te irită, toate par să meargă pe dos, încât te întorci acasă un pachet de nervi, complet nemulţumit de felul cum s-au desfăşurat etapele călătoriei. Dacă ai putea amâna pe altădată, ai fi mult mai fericit.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Viaţa e o călătorie continuă şi niciodată nu poţi spune că ai ajuns la destinaţie, deoarece apar alte şi alte direcţii care te atrag. La fel vei simţi şi azi, că, după ce ai parcurs un drum suficient de lung, deja apare altceva interesant la orizont şi porneşti într-o nouă expediţie. Nu te opri din cercetat, din explorat, din alergat, pentru că ai atâtea lucruri noi de descoperit de acum înainte. Acum poate e doar o ţintă intermediară, deci nu te opri, pentru că lucrurile interesante pot să apară şi de acum înainte. E atractiv ţelul final, deci continuă-ţi drumul pentru a ajunge acolo unde doreşti, dar nu te opri din cercetat! Mai ai atâtea de aflat…
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Nu toate drumurile duc spre succes, si stii si tu prea bine asta, ca atare opreste-te un pic si elibereaza-te de capitolul care s-a inchis acum in fata ta. Ia o pauza, trage aer in piept si apoi concentreaza-ti fortele spre alt tel. Nu e un esec, e doar o incercare care nu a dus acolo unde doreai, dar scoate repede din abundenta ta de idei si de proiecte curajoase altceva care sa-ti atraga toata atentia. Pui punct acelui plan care nu a avut roadele scontate, dar o iei imediat de la capat in alt sens, cu si mai multa vointa. Poti renaste cu si mai multa energie spre un tel si mai grozav! Nu te lasa invins de un hop trecator!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Vrei sa le oferi celor dragi tot ce le doreste inimioara. Calculezi resursele financiare si rezultatul suna bine, suficient cat sa-ti dea curajul sa iesi la cumparaturi si sa iei tot ce-i nevoie. Ce-i drept, nu e chiar momentul celor mai costisitoare investitii sau achizitii, dar si lucrurile marunte erau pe lista! Sunt cumparaturi de rutina, strictul necesar la urma urmei, dar te simti foarte bine cand te intorci acasa cu sacosele pline, pentru ca toate aceste maruntisuri iti inspira tie un oarecare sentiment de securitate, de confort domestic si bucuria ca nu-ti lipseste nimic si ca poti pregati o masa cu de toate pentru cei dragi.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Nu trebuie să spui la toată lumea ce anume îţi doreşti tu de la viaţă, pentru că nu toţi vor înţelege visele tale. Continuă să le păstrezi doar pentru tine, în gând, fă-le să crească şi alimentează-te cu noi şi noi dorinţe. Lasă creativitatea să inventeze lucruri tot mai mari, pentru că aici contează ce vrei tu, nu ce spun ceilalţi. Chiar dacă unii spui că tu trăieşti într-un vis, ai tot dreptul să-ţi clădeşti visul aşa cum îţi place, pentru că eşti convins că într-o zi, măcar o parte – dacă nu total – din aceste planuri măreţe va deveni realitate. Nu te lăsa influenţat de cei care îţi taie elanul: continuă să creezi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Atmosfera este cam apăsătoare în jurul tău, dar problema nu pare să fie la tine, ci la oamenii din anturaj. Nimereşti într-un mediu în care planează unele tensiuni, printre persoane triste, dezamăgite sau marcate de diverse probleme personale şi e normal să te influenţeze şi pe tine, Nu încerca să preiei pe umerii tăi necazurile lor, pentru că, oricât te-ai strădui tu să le ridici moralul şi să le oferi sfaturi bune, ei vor respinge ajutorul şi o vor face în continuare pe nefericiţii, pentru că aşa se simt ei bine. Cum nu ai niciun efect asupra acestor oameni supăraţi pe oricine, mai bine te concentrezi asupra propriilor tale preocupări, fără să pui la inimă lamentările lor.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Piedicile care apar acum în calea ta te fac să te simţi ciudat şi îţi asumi toată responsabilitatea pentru situaţia creată. Nu exagera totuşi, nu eşti numai tu vinovat de acest hop, ci au mai contribuit şi alţii, care nu şi-au îndeplinit sarcinile aşa cum ar fi trebuit. Nu ai însă curaj să-i tragi pe ceilalţi la răspundere ci preferi să-ţi asumi tu toate greşelile. Toate oalele se sparg în capul tău, deşi nu ai merita asta, ci mai bine ai discuta cinstit şi cu ceilalţi care au contribuit la acest hop, ca să vedeţi ce se poate face. Evident, că mulţi dintre cei vinovaţi vor da bir cu fugiţii şi vor tăcea în banca lor, şi atunci ce-ţi mai rămâne de făcut decât să repari tu totul?
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Paşii parcurşi până acum într-o acţiune de durată te-au epuizat încât nu mai ai energie să mergi mai departe. Înainte de a continua ce ai început, n-ar fi rău să iei o scurtă pauză, atât pentru a trece în revistă paşii parcurşi, cât şi pentru a-ţi reîncărca bateriile, pentru că da, eşti obosit, lipsit de vlagă, lipsit de chef. Stresul acumulat a devenit peste puterile tale, de aceea e bine să te opreşti o zi, două, din acest demers, să te rupi de toate şi să nu te mai gândeşti la nimic. După acest mic răgaz, vei privi lucrurile altfel şi vei regăsi resurse mari de energie şi voinţă pentru a continua, dar acum eşti la capătul puterilor. Ia deci o pauză, e spre binele tău, căci a merge mai departe, fără energie, ar duce la eşec. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com