Horoscopul zilei de marţi, 19 martie 2019

BERBEC
Există subiecte oarecum tabu de care e bine să nu discuţi, pentru că s-ar putea să nu primeşti prea multe aplauze. Nu toată lumea gândeşte ca tine, nu toată lumea crede în aceleaşi principii, ca atare trebuie să eviţi conversaţiile care pot genera dispute. Tu ai preferinţele tale şi în plan politic, şi spiritual, şi cultural, or cei cu care intri azi în legătură nu au aceiaşi favoriţi. Dacă pe tine te atrage, de exemplu yoga, sau eşti de acord cu preşedintele, fii sigur că azi dai de oameni care sunt cei mai fervenţi oponenţi ale acestor subiecte şi rişti să naşti ostilitate. Mai bine nu discuţi despre ceea ce ştii că poate genera controverse, chiar dacă tu consideri că ai tot dreptul să-ţi exprimi părerile.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Dacă cineva te invită azi într-o mică aventură, nu refuza pentru că efectele acestei ieşiri din monotonia zilnică vor fi benefice pentru sufletul tău. Te întorci acasă revigorat, remontat, plin de optimism şi veselie, ceea ce îţi oferă certitudinea că exact de asta aveai cu adevărat nevoie: să ţi se ofere mai multă atenţie, dar să îţi acorzi tu ţie însuţi mai multă atenţie, pentru că ai cam neglijat în ultima vreme nevoile tale personale. Simţi nevoia să povesteşti şi altora ce mult îţi doreşti anumite lucruri, şi, prin simpla verbalizare a acestor dorinţe, deja le-ai transmis pe calea lor spre materializare. E doar o chestiune de timp până le vei vedea acolo, lângă tine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Azi simţi nevoia să te retragi un pic din iureşul lumii, şi cea mai potrivită activitate ar fi… bucătăria. Eşti mult mai preocupat de alimentaţia familiei tale, de aceea vei călători cu gândul prin zone de informaţie care te pun la curent cu acest domeniu. Încerci reţete noi, adopţi un regim nou de viaţă, renunţi la un aliment care nu-ţi prieşte, discuţi cu familia despre posibilitatea de a introduce alte componente în hrana de zi cu zi, deci aspecte care ţin de sănătatea ta şi a familiei tale pornind de la ceea ce consumaţi. Nu te deranjează deloc postura de gospodină perfectă, sau, dacă eşti bărbat, vei avea şi tu aceeai atracţie spre gastronomie, sau măcar spre a face cumpărăturile casei.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Eşti încântat de ritmul alert în care evoluează unele proiecte din viaţa ta. Că e vorba de o relaţie sentimentală care urcă foarte frumos spre un nivel promiţător, că e vorba de o afacere care capătă contur din ce în ce mai bine sau doar de un vis care pare să se materializeze chiar sub ochii tăi, eşti fericit de ceea ce se vede în faţa ta! Simţi nevoia să împărtăşeşti veştile bune şi cu alţii, care, prin laudele şi felicitările lor, te motivează şi mai mult să duci mai departe ce ai început.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Nu pune la suflet sfaturile superioare venite de la o persoană a cărui experienţă o admiri şi o recunoşti, numai că el nu prea ştie să fie delicat. Spune lucrurilor pe nume, cu cifre şi date clare, cu argumente şi raţionamente logice, fără a apela prea mult la ceea ce transmite inima, or tu receptezi totul prin prisma emoţiilor. Nici unul nu trebuie să respingă poziţia celuilalt, de vreme ce sunteţi croiţi pe calapoade atât de diferite. Priveşte cu un fel de inocenţă naivă ce are el să-ţi transmită şi dacă va vedea că nu înţelegi sau nu le iei prea în serios, va schimba cumva tonul lecţiei sale, spunându-ţi ce e de făcut ca unui elev la început de curs.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Nu te aştepta ca lumea să fie de acord cu tine, pentru că nu ai alături de tine oameni care gândesc la fel. Unii îl iau pe nu în braţe, alţii critică tot ce aud, dar tu continuă să crezi în direcţia ta şi gândeşte pozitiv până la capăt. Nu te lăsa învins de negaţii, de comentarii acide, de conflictele de idei care se mai încing, ci contează să-ţi păstrezi tonusul pozitiv şi să nu ţii cont de nimeni. Vei ajunge acolo unde doreşti şi vei fi mândru că ai rămas ferm pe poziţie, iar cei care acum te critică, îşi vor recunoaşte înfrângerea, dar nu atât de simplu.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Toată oboseala ta a fost în zadar pentru că proiectul pentru care ai muncit atâta… cam eşuează. Nu trebuie să mai insişti să mai salvezi ceva, dacă vezi că nu merge nimic, ci să te detaşezi de toate fără a te crampona de un eşec. Schimbă imediat macazul spre altceva, recuperând ce se mai poate, ca să nu consideri că ai investit inutil. Ceva-ceva tot va putea fi dus mai departe, dar nu cu aceleaşi rezultate ca cele pe care le-ai sperat iniţial.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Te afli în compania unei persoane care te intimidează, poate pentru că are o personalitate puternică sau o funcţie suspusă şi nu ştii cum să te comporţi în faţa sa. Preferi să taci sau mai bine zis laşi faptele să vorbească în locul tău, deoarece trebuie să te prezinţi înaintea sa cu o sarcină îndeplinită perfect. Dacă nu o vei îndeplini cum trebuie, te vei simţi vinovat şi oarecum ruşinat, tocmai de aceea faci un efort să îţi îndeplineşti misiunea ireproşabil pentru imaginea ta.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Astăzi, mulţi vor spune că eşti un rebel, că nu ţii cont de nimic, şi îţi arăţi originalitatea în fel şi chip. Una din direcţiile ciudate în care îţi demonstrezi modul diferit de a te comporta e căsătoria. Poate că partenerul ştie că ai idei ciudate şi te va tolera ca atare, dar cei din afara cuplului s-ar putea să nu îţi accepte uşor comportamentul faţă de jumătatea ta. Poate eşti cam agresiv sau autoritar, poate eşti cam libertin şi independent, deci multă lume va privi la tine azi ca la un exemplar rar! Tu, care eşti de obicei partenerul perfect, cel mai interesat de armonia în cuplu, de data aceasta eşti total atipic zodiei tale şi te porţi în mod neaşteptat.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Permite-ţi să explorezi un pic zonele cele mai profunde ale sufletului tău, pentru că e o zi în care ai o anume atracţie spre latura psihologică a vieţii. Ori joci rolul de psiholog în mediul în care te afli şi ţi-e foarte uşor să asculţi şi să empatizezi cu poveştile altora, ori tu ai nevoie să-ţi eliberezi un pic sufletul de unele senzaţii apăsătoare. Această explorare a propriului suflet are un efecte extraordinar, de eliberare, de detaşare faţă de tot ce simţi, descoperind cât de important e uneori să te apleci spre sufletul tău şi, mai ales, să ai cu cine discuta despre ce te apasă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Dacă vezi că planurile făcute pentru azi nu înaintează orice ai face, nu insista. Schimbă imediat macazul spre o altă activitate, care ar putea avea rezultate mult mai bune. Te simţi blocat într-un punct mort din care nimic nu se mai urneşte, dar, decât să pierzi vremea căutând explicaţii, mai bine ai renunţa, deocamdată, la tot, şi te-ai apleca asupra altor proiecte de care nu ai avut timp înainte. Când o uşă ţi se trânteşte în nas, undeva, sigur se deschide o fereastră în altă parte şi trebuie să profiţi imediat de alternativele pe care le ai la dispoziţie.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
În loc să te retragi în lumea ta şi să porţi o etichetă de inadaptabil, mai bine ai cere ajutor pentru a te putea integra în acel mediu în care nu ai fost primit aşa cum ai fi dorit. Poate în sinea ta ai dori să fii şi tu ca ceilalţi, unul de-al lor, dar dacă te retragi cu bună ştiinţă şi respingi orice invitaţie de a te alătura, fii sigur că vei rămâne tot pe margine. Nu eşti cu nimic mai deosebit de ceilalţi, te poţi integra perfect în acel mediu, dar momentan ai impresia că ei sunt cei care te dau pe tine la o parte. Nici vorbă de aşa ceva? Există cineva în ace spaiu care înelege prin ce treci şi te-ar putea îndruma să te apropii şi să te simţi printre ei ca acasă. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com