Horoscopul zilei de marţi, 1 ianuarie 2019

BERBEC
Prima zi din an îţi inspiră sentimentul de mulţumire că ai încheiat cu bine o etapă, că ai lăsat în urmă ceva ce nu îţi mai era de folos, că ai scăpat de o povară sau de o încărcătură mult prea mare pentru puterile tale. Acum, că ai în faţă alte orizonturi, te simţi mai sigur pe tine, mai stabil, pe un teren mult mai solid sub picioare.

Acesta e sentimentul cu care intri în 2019, acela de ÎMPĂMÂNTARE, că eşti bine ancorat în realitate, că eşti pe un drum foarte sigur care va duce acolo unde speri, că eşti dotat adecvat pentru tot ce urmează. Eşti aici şi acum şi asta e tot ce contează, iar planurile pe care le ai în buzunar pentru noul an vor prinde contur, rădăcini şi formă chiar din mâinile tale. Implică-te, pune chiar de azi o cărămidă simbolică la baza noului proiect care e viaţa ta în 2019!

Un sfat: ţine în palme pentru câteva minute ceva care îţi inspiră elementul pământ: un cristal, o piatră, un pumn de pământ sau îmbracă-te azi în culorile pământului. LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Priveşti spre anul care s-a dus cu încredere că ai făcut tot ce era mai bine, că ai mai acumulat ceva pentru ceea ce ai de făcut de acum înainte. Puterea e în mâinile tale, nimeni nu-ţi poate da ce ai nevoie, ca atare fii sigur pe cel care eşti, pe cel care ai devenit, pentru că ai cu ce te lăuda. Ai multe atuuri la purtător, de care vei şti să beneficiezi din plin în 2019.

Sentimentul cu care intri în noul an e cel de TRATAMENT, pentru că au rămas unele răni deschise care au nevoie de oblojire, unele probleme nerezolvate, dar ştii mult mai bine ce ai de făcut, ai leacul în buzunar. Nu e un leac obişnuit, nu e deloc unul tradiţional, nici vorbă să se vindece cu medici sau cu medicamente, ci tot ce ai de vindecat în noul are nevoie de puterea vindecătoare a energiei pozitive. Toarnă o doză imensă de energie pozitivă în tot ce ai de făcut şi va ieşi ireproşabil!

Un sfat: ţine la tine azi ceva care îţi inspiră energie sau putere: o baterie, un bec, un încărcător de telefon, pentru că, simbolic, e sursa ta de energie de anul acesta. LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Priveşti la anul care s-a terminat cu mintea limpede, cu claritate, cu o oarecare mulţumire pentru tot ce ai învăţat nou, pentru felul cum le-ai rezolvat pe toate, pentru lecţiile pe care ţi le-ai asumat. Ai cunoscut oameni de la care ai primit sfaturi şi informaţii utile, mulţi au contribuit la formarea ta mentală, intelectuală, ca şi cum ai fi fost elev la un curs al vieţii. Cu o grămadă de idei noi în minte, cu o listă lungă de planuri, deocamdată schiţate la nivel teoretic, intri în 2019 cu încredere.

Sentimentul cu care păşeşti în noul an e cel de CONTINUITATE, ca şi cum ar ajunge doar să mergi mai departe pe acelaşi drum, în acelaşi ritm, în acelaşi fel, ducând după tine ceea ce a fost bun în 2018. Nu e nevoie de schimbări majore, ci doar de constanţă, pe principiul: continuă tot aşa!

Un sfat: ţine la tine în prima zi a anului ceva simbolic ce îţi inspiră continuitate, ceva fără sfârşit, cum ar fi simbolul infinitului, un şnur, un fir de aţă, sau haine cu simbolul spiralei sau cu dungi, pentru a amplifica sentimentul de continuitate al acestui an. LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Închei un an în care ai avut o relaţie specială cu lumea, cu oamenii, cu societatea, de parcă abia acum ţi-ai deschis aripile şi ai zburat oriunde te-a chemat inima. Ţi-ai dat seama cât de mare e lumea în care trăieşti, ţi-ai extins orizonturile cât s-a putut de mult, ai cunoscut oameni, ai învăţat lucruri noi despre lume, ai călătorit, ai socializat, cu o plăcere aparte de a te înconjura de oameni.

Intri în noul an cu un sentiment nou: acela de SCHIMBARE DE DIRECŢIE, de parcă ai dori pentru tine altceva. Vrei o schimbare de energie, de decor, de culoare în viaţa ta personală, şi aici te poţi gândi la orice: o schimbare de domiciliu, de ţară, de job, de preocupări personale, un copil, un partener, tot ce crezi că lumea largă îţi poate oferi. Continuă să trăieşti printre oameni, dar făcând schimbările adecvate.

Un sfat: schimbă azi 3 lucruri cu care eşti obişnuit – în casa ta, la imaginea ta, la viaţa ta – 3 schimbări de care după aceea să te şi ţii. Schimbă coafura, rutina, obiceiurile din prima zi a anului, orice vrei, pentru că schimbarea va intra în viaţa ta chiar de azi! LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Când te uiţi la tine cel de până mai ieri, ai numai cuvinte de laudă la adresa ta. Îţi spui în sinea ta: bravo, bătrâne, a mai trecut un an, te-ai mai maturizat un pic, ai mai învăţat ceva de la viaţă. Închei anul cu satisfacţie pentru tot ce ai reuşit să faci, să construieşti, să obţii, să devii, dar ai şi un oarecare sentiment de… bătrâneţe. Nu că ai mai îmbătrânit, nu, nici vorbă, e doar un an în plus la vârstă, ci că prea ai luat viaţa în serios, prea ai pus pe tine doar haine de om matur, cu griji şi responsabilităţi.

Noul an vine cu un aer proaspăt, pentru că porneşti cu un sentiment de eliberare în gând, de JOACĂ! Da, de joacă, de parcă ai uitat să te bucuri de lucrurile mici ale vieţii. E un copil acolo, în adâncul tău, pe care l-ai cam sufocat cu poveri de om mare, şi care anul acesta cere cu insistenţă să iasă la lumină, să se joace în voie. Lasă-l, eliberează-l, deschide-i uşa să iasă afară, pentru că ai nevoie de acest aer proaspăt.

Un sfat: fii copil chiar din prima zi a anului, fă ceva care îţi inspiră un dram de inocenţă şi de copilăreală: ieşi afară la zăpadă, vezi filme de desene animate, joacă-te cu păpuşile sau cărţi, fă-ţi codiţe de fetiţă, dormi cu ursuleţul în pat, răsfoieşte pozele din copilărie, cântă şi dansează şi adu-ţi aminte să fii copil. Vei insufla acest aer întregului an! LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Închei un an în care ai acumulat în tine o mulţime de griji, de emoţii, de frici şi frustrări, şi ar fi culmea să le păstrezi acolo. E vremea să le laşi în urmă, să le închizi într-un sipet şi să-l arunci în pod. Nu are rost să duci după tine ceva atât de greu, ca atare nu te ţine cu dinţii de nimic. Lasă frica de a renunţa la ceva ce, aparent, îţi inspiră siguranţă, pentru că aşa poţi lăsa loc altor lucruri să intre în viaţa ta.

Sentimentul cu care intri în 2019 e cel de FAMILIE, de apartenenţă la neamul din care faci parte, pentru că de acolo vin cele mai frumoase veşti, evenimente, emoţii, vorbe, sentimente. Nu contează nici banii, nici munca, nici relaţiile, nici tot ce ai strâns material vorbind în ultimul an, ci contează să vezi pe cine ai alături astăzi, pentru că ei sunt comoara ta.

Un sfat: ia legătura azi cu cât mai mulţi oameni dragi din familie, chiar şi cu cei cărora nu le-ai mai dat niciun semn de viaţă de o sută de ani, vorbeşte despre arborele tău genealogic, mergi la părinţi, la bunici, la unchi, ia legătura cu cei din neamul tău, scoate pozele de familie, pentru că familia e sfântă! LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Te eliberezi de anul vechi cu un sentiment de lejeritate, bucuros că s-a terminat. E ca şi cum ai aerisi camera şi intră aer proaspăt, şi odată cu el planuri noi, vise noi, gânduri noi, spre care îţi vei îndrepta atenţia în 2019. Ceea ce vrei să duci după tine din anul trecut sunt cunoştinţele pe care le-ai adunat, deciziile pe care ţi le-ai asumat şi oamenii pe care i-ai cunoscut, pentru că vor juca un rol în viaţa ta şi anul acesta.

Sentimentul cu care intri în noul an e cel de COINCIDENŢE. Spune-le cum vrei: sincronicităţi, ciudăţenii, mâna destinului, hazard, dar ai senzaţia că apar în calea ta o mulţime de semne care vor să-ţi transmită ceva. Orice semn simbolic ce-ţi pică în faţa ochilor – forma unui nor pe cer, o pană pe haine, un cântec cu mesaj auzit la televizor, un nume scris pe un zid – toate acestea încearcă să-ţi spună ceva, deci fii atent la aceste semne subtile care ajung la tine pe diverse căi.

Un sfat: dacă îţi apare azi în cale un astfel de element simbolic care îţi inspiră ţie ceva special (că îţi va purta noroc, de exemplu, în 2019) – un bănuţ pe stradă, un bileţel, orice fleac care spune o poveste – ia-l şi ţine-l la tine tot anul! LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Închei un an în care ai muncit mult, dar şi roadele sunt bogate şi satisfăcătoare. Ai acumulat ceva experienţă, ai pus un ban deoparte, ai mai aşezat câteva cărămizi la cariera ta, deci ai de ce să fii mândru. Eşti în plin proces de construcţie, nu s-ar spune că ai ajuns la finalul marilor tale proiecte, dar ele pot continua cu succes în 2019. Eşti atât de preocupat de munca depusă, încât parcă şi azi te gândeşti un pic la ce ai de făcut de mâine. Sau de luni…

Sentimentul cu care intri în noul an este DORINŢĂ. Practic, ai o listă imensă de dorinţe pe care eşti pregătit să le materializezi punct cu punct. Norocul tău e că nu aştepţi de la nimeni să ţi le ofere plocon pe tavă, pentru că tu deţii toate instrumentele necesare de a-ţi transforma visele în realitate. Vei munci, desigur, nu spune nimeni că le vei primi de-a gata, dar tocmai pentru că ştii că tot ce atingi tu- iese bine, te apuci să-ţi materializezi dorinţă cu dorinţă chiar de azi.

Un sfat: scrie-ţi lista de dorinţe, cât mai detaliat, cât mai bine transpuse în cuvinte, ca şi cum ele ar fi deja împlinite, pentru că tu eşti printre cei care pot primi în 2019… tot ce-şi doresc! LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Nu te gândi la ce n-a mers în 2018. Poate nu trebuia să meargă, poate piedicile care ţi s-au pus în cale au avut un rost, acela de a te opri să duci mai departe ceva ce nu era pentru tine. Da, poate ai pierdut unele lucruri, poate ai ratat unele şanse, poate ţi s-au destrămat unele planuri, dar nu le privi ca pe nişte probleme, ci ca pe nişte şanse de a te debarasa de ce nu-ţi foloseşte. Gata, s-au dus, acum locul e gol ca să ridici altceva pe terenul acela!

Sentimentul cu care intri în noul an e cel de SINCRONIZARE, de programare ca la carte, pentru că ai un aliat puternic de partea ta: timpul. Fiecare zi care vine are un rol în planurile tale, deci fii sigur că totul va veni exact atunci când e mai bine pentru tine, ca într-un program perfect scris de nişte forţe mai presus de tine. Destinul îţi va scoate în cale atunci când trebuie ceea ce-ţi trebuie, deci ai încredere în soarta ta, în timp, în ce ţi-e scris. Dacă ţi-e dat, vei primi cu siguranţă. Dacă nu primeşti, înseamnă că nu e pentru tine.

Un sfat: ţine alături de tine azi tot ce-ţi inspiră ideea de timp: un ceas nou la mână, pune calendarul pe perete, scrie-ţi agenda pentru câteva zile de acum înainte, şi preţuieşte tot ce e legat de timp. De exemplu timpul petrecut alături de cei dragi e o valoare sau minutele pe care ţi le acorzi citind o carte! LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Priveşti spre trecut cu un dram de nemulţumire, poate chiar de supărare, pentru că anul care se încheie ţi-a oferit şi unele surprize neplăcute în relaţia cu oamenii. Au dispărut persoane din viaţa ta, ai pus punct unor relaţii, ai pierdut prietenii, dar aşa e viaţa, nimic nu-i veşnic. Dacă s-au terminat, înseamnă că s-a încheiat şi rolul lor în viaţa ta, deci închide capitolul!

Sentimentul cu care intri în noul an e acela de RELAŢII NOI, parteneriate noi, asocieri noi, medii noi, prieteni noi, deci nu trebuie să lupţi să recuperezi relaţiile care s-au rupt în 2018, ci să găseşti alţi oameni care să merite prietenia şi încrederea ta. Cu siguranţă, există, deci fii deschis spre socializare, relaţionare, comunicare, lucru în echipă, orice activitate în care ai putea avea şansa să cunoşti oameni noi cu care să legi prietenii de durată. Gândeşte-te ce poţi să faci ca să-ţi lărgeşti anul acesta cercul de cunoştinţe, pentru că, de unde nici nu te aştepţi, se poate ivi un om cu care ai putea lega o relaţie cu totul aparte. Poate un partener de afaceri, poate un partener de viaţă, deci deschide-te spre oameni.

Un sfat: dacă ai ocazia să te afli în medii cu mulţi oameni, nu sta pe alături de cei cu care eşti obişnuit, ci caută compania celor noi, cu care nu ai mai discutat, a necunoscuţilor, a persoanelor pe care nu le ştii foarte bine. Nici nu ştii ce prietenie se leagă chiar azi! LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Nimeni nu-ţi pune la îndoială calităţile de prieten, de tovarăş, de camarad. Ai arătat în repetate rânduri că eşti alături de oricine, doar dacă eşti chemat. Acum îţi dai seama cât de important ai fost în viaţa unora în funcţie de valul de mesaje şi telefoane care vin spre tine. Posibil să fie multe, deci ai fost o figură populară în rândul celor care te-au dorit alături. Ai avut pentru toţi o vorbă bună, un sfat bun, un ajutor de oferit, şi asta a deschis uşa către multe inimi.

Sentimentul cu care intri în nou an e cel de ASCULTARE, pentru că numai tu ştii să asculţi problemele altora, ca un fin psiholog, ca un confident de nădejde, ca un prieten care nu judecă pe nimeni. Sigur că ai avea şi tu nevoie de cineva care să te asculte pe tine, dar rolul tău în 2019 e cel de… ureche care ştie să asculte. Probabil îţi place acest rol, pentru că tu întotdeauna ştii ce să spui cuiva, şi demonstrezi de fiecare dată ce prieten bun poţi fi.

Un sfat: tot ce ţine de ascultare, pentru că acesta e cuvântul cheie cu care intri în noul an, trebuie să te însoţească, deci… ascultă alt fel de muzică, ascultă un audiobook de dezvoltare personală, ascultă poveştile de viaţă ale părinţilor, dă un telefon şi doar ascultă noutăţile celui de la capătul firului, fără să i le spui şi pe ale tale, ascultă cântecele copiilor, deci… nu vorbi prea mult azi. Doar ascultă! LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
În anul care s-a încheiat ai pornit pe multe căi noi, necunoscute, te-ai aventurat în multe sensuri fără a şti foarte clar încotro mergi, îmbătat de o dorinţă fantastică de nou, de aventură, de schimbare. Poate ai luat şi decizii impulsive, care nu au dat roadele scontate, ca atare trebuie să stai puţin de vorbă cu tine ca să-ţi dai seama… ce ai fi putut face altfel.

Sentimentul cu care intri în noul an e cel de SINCERITATE, dar nu în relaţia cu ceilalţi, ci în relaţie cu tine însuţi. Fii cinstit cu tine, recunoaşte-ţi limitele, puterile, erorile, resursele, nu te amăgi că eşti altfel. Atât cât poţi, atât oferă, nu umfla un balon cu iluzii! Fă-ţi singur o mică – dar dulce – dojană, pentru a putea lua măsurile necesare în acele privinţe care n-au mers bine din cauza încrederii tale oarbe. În ce ai investit şi nu trebuia? Pe ce ai consumat energie şi nu merita? Pentru că exact acolo poţi interveni anul acesta ca să restabileşti echilibrul. Nu trebuie neapărat să porneşti ceva nou, ci mai degrabă să repari ce se poate!

Un sfat: priveşte-te câteva minute în oglindă, fă-ţi o analiză extrem de sinceră cu privire la cel care eşti, aşa cum eşti, cu bune, cu mai puţin bune! Nu fi nici prea indulgent, dar nici prea dur cu tine însuţi şi ai să descoperi adevărul. LA MULŢI ANI! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com