Horoscopul zilei de luni, 7 ianuarie 2019

BERBEC
Ai ajuns într-un punct în care nu mai ai curaj să visezi, ci speranţele tale par să se fi blocat temporar. Vine o veste care-ţi taie tot elanul, te ţine pe loc şi nu mai ai forţa de a duce mai departe ceea ce ai început, dar nu renunţa la visul tău cel mare. Ia o pauză pentru o vreme până sunt din nou întrunite condiţiile unei evoluţii mai bune. Poţi folosi cu succes acest răgaz pentru a te informa în plus, pentru a te odihni sau pentru a-ţi revizui strategia. Uneori, o piedică nu e un capăt de drum, ci doar ocazia de a-ţi recăpăta energia pentru a face faţă la etapele următoare.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Primeşti vestea cu tentă oficială de care aveai nevoie pentru a trece la etapa următoare a unui proiect. Poate aşteptai un document, o autorizaţie, un aviz extrem de important, fără de care activitatea ta nu ar fi fost susţinută legal. De acum, având în buzunar hârtia potrivită, drumul tău e netezit spre succesul tău final. Chiar dacă ai umblat mult ca s-o obţii, chiar dacă biurocraţia a fost de multe ori enervantă, a meritat să lupţi pentru a ajunge aici, pentru că, de acum, nimic nu te mai poate ţine pe loc. Ai tot ce-ţi trebuie pentru a merge mai departe!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Nu te lăsa atras în conflictele absurde din jurul tău. Tu ai şi alte instrumente la îndemână pentru a-ţi impune părerea, fără a apela la agresivitate sau nervi, aşa cum o fac tovarăşii tăi de discuţie. Retrage-te din acele medii în care planează o energie negativă, pentru că această atitudine îşi blochează creativitatea şi libertatea de expresie. Ai atâtea lucruri interesante de făcut şi idei originale de arătat lumii, dar dacă îi laşi pe cei nervoşi şi critici să te reducă la tăcere, s-ar pierde idei valoroase!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Ai alături de tine exemple demne de urmat, deci profită din plin de ceea ce au ceilalţi de oferit! Unii au sfaturi şi informaţii excelente de dat, alţii te stimulează cu dragostea şi aprecierea lor. Ştii să valorifici perfect resursele pe care aceştia ţi le dau cu inima deschisă, pentru că sunt semne de prietenie şi afecţiune sincere şi stimulative în situaţia de faţă. Observi cu această ocazie că nu eşti singur, că ai alături oameni de încredere pe care te poţi baza cu succes şi, dacă aduni alături de tine grupul adecvat scopurilor tale, vei primi tot concursul lor pentru ceea ce vrei să construieşti.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Anturajul nefast în care te afli este cel mai rău lucru care ţi se poate întâmpla, ca atare, dacă vrei o zi de succes, alege-ţi cu mai multă grijă companionii. Ai ghinionul de a atrage lângă tine oameni care se plâng întruna de orice, care nu sunt de acord cu nimic, care nu ştiu altceva decât să critice şi să strice şi cheful altora cu atitudinea lor negativistă. Dacă te prind într-o pasă sensibilă, există riscul să te molipseşti de la ei şi toate să ţi se pară în jur urâte, dar ai totuşi şansa de a alege: vrei să fii cu ei sau nu? Scoate acest gen de oameni din lumea ta şi totul va merge bine. Schimbarea e la tine!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Relaţia de iubire nou începută înaintează într-o direcţie promiţătoare ce te motivează să depui şi mai multă pasiune în acest sens. Primeşti din partea celui care ţi-a furat inima, energie pozitivă, interes de a clădi ceva solid împreună, susţinere şi înţelegere, adică valorile potrivite pentru o iubire adevărată şi de viitor. Primeşti din partea sa anumite semnale care îţi oferă garanţii certe că te vei putea baza pe el de acum înainte, că şi el doreşte să mergeţi mai departe cu încredere deplină în relaţia care prinde contur din ce în ce mai bine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Gândul tău zboară deja spre locuri însorite, luminoase, şi, dacă ai ocazia să evadezi din spaţiul în care te afli către un astfel de loc, ai fi cel mai fericit. Dacă nu poţi călători de-adevăratelea, te vei mulţumi şi cu vizite imaginare, citind, de exemplu, sau răsfoind fotografii cu locuri exotice. Poate eşti printre norocoşii care deja îşi planifică viitorul concediu, şi atenţia ta se îndreaptă spre vară, soare, litoral, mare, peisaje superbe. Pe de altă parte, un proiect început mai demult, care a parcurs etape numeroase şi destul de obositoare, dă semne că se apropie de final şi perspectivele sunt promiţătoare. Abia aştepţi să-i culegi roadele!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Competiţiile intelectuale te pot avea şi pe tine în centrul atenţiei, pentru că ai toate şansele să te impui prin idei originale, soluţii inteligente şi un mod de comunicare combativ şi convingător. Dacă ai de prezentat vreo lucrare în faţa unei comisii, dacă te prezinţi în faţa publicului pentru a convinge asupra ideilor tale, dacă trebuie să-ţi dai rivalii la o parte în toiul unei discuţii aprinse, ai toate şansele să ieşi învingător, deci nu te lăsa doborât nici de agresivitatea verbală a unora, nici de impetuozitatea contra-argumentelor lor. Tu ai alte mijloace de convingere, şi printre ele nu se află nicidecum violenţa verbală: tu convingi prin inteligenţă!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
A trece cu vederea, a ierta, a face sacrificii sunt un semn de înţelepciune, deci nu ezita să te foloseşti de aceste atribute. Nu oricine poate face asta, dar tu dai dovadă de o imensă toleranţă, pentru că îţi dai seama că nu are rost să diseci firul în patru. Dacă ai începe să analizezi la bani mărunţi, sigur că ai găsi multe şi mărunte, dar fă cu încredere compromisurile care ţi se cer, pentru că se vor dovedi a fi cel mai matur lucru pe care îl poţi face în situaţia de faţă. Sunt o mulţime de detalii care altădată te-ar fi oprit din elan, dar azi nu merită să le scoţi la lumină. Dacă le ignori, nu înseamnă că nu există, dar nu e momentul să le dramatizezi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Nu te grăbi să extragi concluzii după o primă întâlnire cu persoana de la care ai unele aşteptări sentimentale. Nici în plus, adică să-ţi faci iluzii după ce abia aţi schimbat câteva vorbe, dar nici în minus, văzându-i mai multe defecte decât are. Fii moderat în decizii, mai aşteaptă să vă cunoaşteţi şi abia după aceea vei înţelege dacă e persoana potrivită pentru aşteptările tale. Nu te grăbi nici în a-ţi face imense planuri de iubire, dar nici nu da la o parte şansa care ţi se oferă, ci mai daţi-vă o întâlnire pentru a vă cunoaşte unul pe altul aşa cum sunteţi. Răbdare deci!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Cei care apelează azi la tine au nevoie de capacitatea ta de a analiza lucrurile profund, serios, pe toate feţele, pentru a oferi o concluzie justă şi imparţială. Joci rol de negociator sau arbitru într-o situaţie cu mai multe direcţii de interpretare, dar tu eşti cel care vede cel mai bine lucrurile de pe margine şi eşti capabil să le oferi tuturor o viziune limpede şi corectă. Eşti încântat să vezi că lumea ţine cont de sfaturile tale şi că preia informaţiile tale ca pe literă de lege, semn că ţi se apreciază judecata, inteligenţa şi înţelepciunea. Mulţi au ceva de învăţat azi de la tine!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Ieşi foarte bine dintr-o confruntare de forţe, pentru că te foloseşti de argumente logice, corecte, fără să te abaţi de la reguli şi legi, ceea ce te aşează într-o poziţie favorizată faţă de rivalii tăi. Aproape că jubilezi în faţa celor pe care îi vezi acum daţi la o parte pentru că nu au urmat căile cele mai bine. Acum vezi, pentru a câta oară, că adevărul învinge, că nu se poate ajunge la succes fără să urmezi linia dreaptă, deci fă tot posibilul să te comporţi ireproşabil şi să acţionezi ca la carte. Dacă greşeşti, ştii că plăteşti, deci mai bine evită astfel de gesturi! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com