Horoscopul zilei de luni, 6 mai 2019

BERBEC
Eşti atât de calm şi de lucid, încât descoperi uşor hibele, acolo unde se ascund, şi pentru că nu te pierzi cu firea de la nimicuri, restabileşti o binecuvântată armonie peste o mulţime de planuri care aveau pe undeva câteva un mic punct slab. Închei ziua cu un sentiment de bucurie, de satisfacţie şi linişte interioară, cum că toate s-au aranjat corect în viaţa ta. Ai starea potrivită pentru a analiza la rece situaţia în care te afli şi, pentru că nu apare nimic care să te perturbe, să te irite sau să-ţi dea calmul peste cap, găseşti mai uşor soluţii dintre cele mai bune. Ai numai motive să te bucuri de această stare de echilibru!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Eşti conştient că e cale lungă până la rezultatele visate, dar ceea ce ai început e precum construcţia unei case: acum ai turnat temelia şi apoi începi să zideşti totul cărămidă după cărămidă până ajungi la scopul cel mare. Ai stat ca pe ghimpi în aşteptarea unui eveniment demult anunţat care acum iată, se deschide în faţa ta ca o nouă provocare interesantă. Tocmai pentru că ştiai că va avea loc, te-ai pregătit suficient de bine şi teoretic, şi sufleteşte, ca să-i faci faţă cu brio. te implici trup şi suflet în acest episod palpitant şi îşi place ceea ce se prefigurează la orizont. Va dura, dar va ieşi bine!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
De unde nici nu te aştepţi, se iveşte azi o soluţie salvatoare care readuce totul la normal într-o problemă de la care nu mai sperai nimic bun. Iată o dovadă nouă că niciodată nu trebuie să îţi iei gândul de la anumite planuri, doar pentru că o perioadă lungă nu se mai întâmplă nimic, pentru că surprizele pot apărea chiar şi din cele mai ciudate direcţii. Acum poţi pune din nou totul la punct cu calm, ca apoi să te bucuri de nivelul la care, finalmente, ai ajuns.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Totul trece azi prin prisma sufletului tău, care va reuşi să extragă cea mai bună concluzie. Înăbuşă tot ce-ţi transmite mintea: nu înseamnă că ea greşeşte, dar ea ar putea fi ceva mai strictă, mai rece, mai rigidă, or situaţia în care te afli acum are o încărcătură emoţională majoră, pe care creierul nu o va valorifica aşa cum se cuvine. Ascultă cu inima, vorbeşte cu inima, acţionează cu inima şi roadele vor fi minunate! Ţine deci închisă raţiunea, pentru că azi eşti pus în faţa unei situaţii în care nu e nevoie nici de logică, nici de raţionamente, nici de luciditate, ci de cât mai multă emoţie.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Ceea ce faci azi este de succes şi ajunge la urechile tuturor, pentru că eşti demn de toată lauda. Investeşti multă energie în activitatea începută şi totul evoluează foarte repede spre un nivel superior de care eşti foarte mândru. Poate fi o zi norocoasă în acţiuni în care trebuie să te remarci, să vorbeşti despre tine şi valoarea ta, să apari în faţa unui public numeros, pentru că multă lume este cu ochii pe tine şi trebuie să te prezinţi ireproşabil.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Nu considera că ştii exact cum să-ţi exprimi sentimentele. Încă mai experimentezi diverse tipuri de emoţii: şi iubirea necondiţionată, şi iubirea pură, şi iubirea interesată, toate fac parte din experienţa ta de viaţă, deci nu trebuie să spui că, dacă ai pe cineva alături de tine, deja eşti un expert în amor. Persoana iubită îţi oferă întotdeauna noi şi noi provocări din care mai adaugi o cărămidă la ceea ce devii zi de zi. Şi azi mai primeşti o lecţie excelentă despre cum să primeşti iubirea de la celălalt, deci nu te sfii să întrebi mai multe dacă nu înţelegi bine cursul la care eşti elev.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Eşti pus în faţa unei analize obiective, dar nu te baza numai pe ce îţi transmite creierul, care, da, are o viziune clară asupra lucrurilor, dar trebuie să priveşti totul şi cu sufletul, dar cu un suflet pur, neatins de influenţele negative din jur. Imaginează-te că eşti un copil pus în faţa unei nedreptăţi şi care nu se apucă de plâns, ci, cu un dram de naivitate şi inocenţă, găseşte cel mai bun remediu la situaţia de faţă. Soluţia nu e atât de profundă sau de ascunsă, ci e chiar la suprafaţă şi atât de simplă, încât numai un suflet de copil o poate vedea.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
De tine depinde să te rupi de ceea ce nu poţi ierta sau uita! Amintirile neplăcute pe care le tot cari după tine nu te ajută să evoluezi, ca atare, pentru a te descătuşa de balastul emoţional de care nu te poţi rupe, e nevoie mai întâi să ierţi. Să te ierţi pe tine de unele erori comise cândva care ţi-au pătat imaginea şi reputaţia. Să ierţi pe alţii pentru felul cum te-au judecat sau greşelile pe care le-au făcut faţă de tine. Arată-te dispus să treci cu vederea aspecte care te dor încă, pentru că nu poţi trece mai departe dacă nu te eliberezi de aceste vini care s-au lipit de tine ca o căpuşă care îţi suge toată energia.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Azi vei înţelege, pentru a câta oară, că unele lucruri nu se întâmpla atunci când ai vrea tu, ci atunci când le este dat de sus, dintr-un plan divin, să apară! Toate la timpul lor, vei auzi în jurul tău iar şi iar ca un refren obsedant încât, la urma urmei, vei accepta şi tu asta şi te vei relaxa un pic, aşteptând momentul potrivit pentru toate. Dacă insişti să ajungi la un anumit ţel acum, din ambiţie, vei vedea că apar o mulţime de piedici neprevăzute care vor prelungi lucrurile în aşa fel încât să ducă tot acolo la ziua şi locul în care le era dat să se manifeste. Oricât ai vrea să programezi totul dinainte, timpul tot cum vrea el înaintează.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Nu te mai agita atât, fă o mică pauză să mai respiri şi tu, pentru că eşti prins într-un carusel care te ameţeşte, pur şi simplu. O zi de detaşare, de linişte, de repaus sau de refugiu din furtuna de evenimente în care eşti prins te-ar putea ajuta să vezi viaţa dintr-o altă perspectivă, iar soluţiile la problemele care te preocupă se vor ivi mult mai repede. Opreşte-te puţin din iureşul în care îţi desfăşori activitatea, pentru că această grabă continuă, tot acest stres în care eşti captiv te fac să nu vezi lucrurile frumoase care te înconjoară. Apasă butonul stop pentru o zi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Joci un rol important într-un proiect de care depind şi alţii. Îţi dai seama ce responsabilitate imensă porţi pe umeri şi faci tot ce poţi ca să nu-i dezamăgeşti. Eşti în poziţia de creator, de strateg, de învăţător pentru alţii, pentru că lumea presupune că tu deţii deja toate informaţiile de a ajunge la succes şi te urmează întocmai. Da, poate eşti cel mai potrivit pentru ceea ce se petrece acum, dar trebuie să recunoşti că, deşi eşti în fruntea plutonului, şi tu mai înveţi încă din mers. Recunoşti că nu le ştii sau nu le poţi tu chiar pe toate, ci chiar şi aşa mai ai încă surprize de transformat în experienţă!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Eşti la capătul unui proces îndelungat de perfecţionare, la finalul unui curs, la culegerea roadelor unui efort îndelungat, şi eşti mândru de tine. Dacă tot eşti atât de mulţumit de tine, fă un pas în faţă şi arată ce ştii, la ce eşti cel mai bun, care îţi este valoarea, pentru a descoperi şi alţii cine eşti şi ce poţi. Meriţi felicitări şi laude, ca atare lasă modestia deoparte şi acceptă faptul că eşti cel mai bun. Nu te culca însă pe laurii victoriei, ci continuă-ţi drumul spre desăvârşire, pentru că poţi şi mai bine de atât. E momentul tău de glorie când te poţi afirma uşor prin ceea ce reprezinţi. Ţinteşte şi mai sus! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com