Horoscopul zilei de luni, 31 decembrie 2018

BERBEC
Închei un an greu, de luptă, dar în care ai reuşit să treci cu brio de toate provocările. Finalul de an te ajută să priveşti înapoi cu mult curaj şi să-ţi dai seama ce răzbătător ai fost, câţi oameni noi ai cunoscut, cât de mult s-a îmbogăţit bagajul tău de cunoştinţe şi relaţii, deci de la anul vei putea să te foloseşti cu ele cu şi mai mult succes. Concluziile pe care le poţi extrage acum sunt excelente, pentru că ai avut parte de câteva momente cu adevărat tensionate, dar în care ai reuşit să-ţi impui valoarea, autoritatea, supremaţia, tenacitatea, puterea. Preia din anul care se încheie ambiţia, curajul de a lupta cu piedicile vieţii şi mai ales bucuria de a fi printre oameni. Vezi câţi oameni sunt alături de tine, pentru că pe ei te vei putea baza şi în 2019. LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
A fost un an în care ai reuşit să lupţi cu propria ta comoditate, cu propriul confort personal, în care, desigur, te-ai simţit bine, dar au existat suficiente provocări care nu te-au lăsat să te culci pe o ureche, atunci când mergea bine, ci să lupţi mai departe, cu mari scopuri în minte. Acum îţi poţi da seama că asupra unor planuri nu te-ai aplecat suficient de curajos, şi ar fi bine să aşezi acele vise în prim plan pentru la anul, pentru că vei avea alte instrumente de lucru la dispoziţie. Cel mai mare inamic al anului care se încheie a fost deci… lenea – spune-i mai frumos: comoditatea – şi rezoluţia pe care ţi-o stabileşti pentru 2019 exact spre acest punct slab se îndreaptă: să iei mai mult taurul de coarne, să fii mai activ, mai implicat, mai mobil, mai muncitor, să faci sport, să treci la fapte, să ai curajul marilor decizii, să înveţi ceva nou, să nu laşi timpul să treacă fără să faci ceva folositor. LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Retrospectiva anului pe care o faci acum are un efect mobilizator asupra ta, pentru că reuşeşti să scoţi la lumină doar marile tale realizări, şi au fost destule! Din aceste succese extragi energia şi motivaţia pentru noul an, pentru că ajunge doar să repeţi reţetele din 2019 pentru a avea parte de încă un an de top! Dacă mai vin şi laude bine meritate din toate părţile – consideră urările care vin spre tine acum un mod de a ţi se aprecia realizările din anul 2018 – cu atât mai motivat intri în noul an, cu alte mari planuri în cap, cu alte mari ţeluri la orizont, şi cum în 2018 ai reuşit să atingi atât de multe, poţi reuşi şi mai multe în 2019. Bilanţul e unul de vârf, care te stimulează, te îmbărbătează şi îţi răspunde la întrebarea: vezi că poţi? LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Trăieşti din plin finalul de an, şi cum tu ai o relaţie cu totul specială cu trecutul, reuşeşti, numai tu ştii cum, să treci în revistă fiecare zi a anului care se încheie. Îţi aduci aminte de o mulţime de lucruri prin care ai trecut în 2018, dar cel mai mult îţi aduci aminte de finalurile acestui an. Dacă ai încheiat un proiect, dacă ai terminat o relaţie, dacă ai finalizat un mare plan, toate aceste finaluri de drum contează pentru tine acum, pentru că îţi permit să te gândeşti la alte sensuri de mers. Nu te preocupă ceea ce e deja pe rol, acele planuri în desfăşurare care merg bine, ci te gândeşti mai mult la tot ce a ajuns la final, ori ca să le mai dai o nouă şansă în 2019, ori s-o iei complet de la capăt, cu noi instrumente la dispoziţie. Gândeşte-te: ce s-a încheiat în 2018? Ca să reporneşti maşinăria în acelaşi plan în 2019, cu alte forţe şi altă motivaţie la purtător. LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Este o zi în care simţi nevoia să te retragi un pic pentru a sta de vorbă cu tine însuţi şi nu poţi face asta eficient dacă în jur e vânzoleală. Îţi găseşti acel loc izolat şi intim în care eşti doar tu cu tine pentru a trece în revistă anul care se termină. Cele câteva momente de linişte, de meditaţie, de concentrare asupra propriei vieţi, te ajută să scoţi la lumină o mulţime de lucruri frumoase care s-au întâmplat în 2018. Ai trecut prin câteva momente de top, în care te-ai remarcat, ţi-ai împlinit visele, ai pus mâna pe succes, ai primit laurii victoriei, şi de aici îţi extragi seva pentru reuşitele anului care începe acum. Nu folosi izolarea pentru a scoate la iveală micile eşecuri, ci doar marile realizări, pentru că ele te vor alimenta cu energie pozitivă din belşug pentru 2019. LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Finalul de an trezeşte în tine noi vise, noi planuri pentru la anul. Ai avea vreo 3 mari dorinţe de atins în 2019 şi ai toate şansele să le vezi materializate mai ceva ca în visele tale. Orice e posibil în 2019, deci, dacă tot stai să-ţi programezi noul an în detaliu, nu stabili obiective fixe, nu le trasa tu chiar toate căile de mers până acolo, ci mai lasă lucrurile un pic şi la voia întâmplării pentru că pot ieşi chiar mai bine decât ţi-ai imaginat tu acum. Nu fi atât de exact în detalii, chiar dacă asta e firea ta, deoarece aceste mari planuri pot evolua şi pe căi pe care tu nu le poţi controla, descoperind că există şi alte variante, la care tu nu te-ai gândit. Propune-ţi 3 mari ţeluri pentru 2019, asta da, dar nu stabili deja şi strategia cu care le vei atinge. Acest lucru lasă-l la voia hazardului, pentru că cine ştie ce-ţi aduce? LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Un mare vis se naşte la trecerea dintre ani, un vis cu iz existenţial, de care consideri că depinde întreaga ta viaţă, tocmai de aceea îi acorzi o atenţie cu totul specială. Stai şi îl imaginezi în detaliu, trasezi direcţia pas cu pas, ca la carte, pentru că îţi pui toate speranţele în acest mare plan. Recunoşti însă că, pentru a-l împlini, mai ai ceva de învăţat, mai e nevoie de ceva experienţă de viaţă, şi trebuie să găseşti oamenii de la care poţi primi îndrumarea cea mai potrivită. Poate trebuie să urmezi o şcoală, să asculţi de un superior, un mentor, un profesor, sau doar să ceri sfatul părinţilor, ca atare nu insista să faci totul singur. Dacă tot ţi-ai stabilit obiectivul atât de important, gândeşte-te şi de ce instrumente ai nevoie pentru a-l concretiza. Prima pe listă este cunoaşterea, ca atare ce te poate ajuta s-o dezvolţi? LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Intri în noul an cu un soi de inocenţă, ca un copil nou născut care nu duce după el nici frustrări, nici emoţii negative, nici probleme din vechiul an. Eşti complet curat, complet eliberat de balastul inutil pe care l-ai adunat. Eventual fă un fel de baie purificatoare înainte de a intra în noul an, şi imaginează-ţi că odată cu apa se duc la canal toate supărările din 2018. Nou născut, ai mintea liberă pentru noi direcţii, eşti pregătit să primeşti noi şi noi informaţii care să te transforme în omul care doreşti să devii. Nu contează ce laşi în urmă, ci acum e important doar terenul complet liber pe care poţi planta în voie tot ce doreşti. Cu entuziasm, cu bucurie, cu încredere, şi mai ales cu răbdare, pentru că nicio recoltă nu se coace peste noapte! LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Pui mare preţ pe prezenţa prietenilor în viaţa ta şi anul care se încheie e posibil să fi adus câteva surprize în acest sens. Ori ţi-ai mărit cercul de prieteni cu câteva figuri noi, de la care ai mari aşteptări, ori dimpotrivă, ai pierdut prietenia unor persoane, care au dovedit că nu merită afecţiunea ta. Intri în noul an cu vise mari în acest plan, cu dorinţa de a socializa mai mult, de a te apropia de oameni, de a comunica, de a-ţi oferi serviciile cât mai multor oameni care ar putea avea nevoie de tine, de a-ţi lărgi cercul de prieteni şi cunoştinţe, de a forma o reţea mai solidă de cunoştinţe pe care te poţi baza, dintr-o mai mare nevoie de relaţionare. Deşi şi 2018 e posibil să fi oferit ceva daruri în acest sens, eşti avid de socializare şi intri în 2019 cu o listă întreagă de dorinţe care gravitează în jurul aceluiaşi subiect: relaţia ta cu lumea! LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
O viaţă decentă necesită şi un venit decent, de aceea te preocupă foarte mult banii familiei, privind spre 2019. Intri în noul an cu o listă întreagă de dorinţe legate de o viaţă mai confortabilă, mai îmbelşugată, mai stabilă, şi acest lucru are nevoie de bani, desigur. Ai toate şansele ca 2019 să fie un an mai bogat din punct de vedere financiar, dar important e şi cum iei startul: să faci trecerea spre 2019 cu optimism, cu încredere în mai bine, să vezi totul în ascensiune, cum creşte, cum se dezvoltă, cum înaintează, şi să crezi în capacitatea ta de a duce la îndeplinire toate aceste planuri. Atitudinea ta de învingător contează, deci ce spui la trecerea dintre ani: se poate mult mai bine! LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Ultima zi a anului te găseşte pe drum. Dacă nu efectiv în călătorie, pentru a ajunge la o destinaţie unde vei petrece revelionul, atunci pe un drum al vieţii, care duce undeva! Unde duce, încă nu ştii foarte bine, dar mergi mai departe extrem de curios să vezi ce te aşteaptă. Aşa va fi şi trecerea dintre ani, ca un puzzle pentru tine, pentru că îţi pui tot felul de întrebări cu privire la ce te aşteaptă, la ce-ţi aduce 2019. Discuţiile tale cu ceilalţi participanţi la revelion tot în jurul acestor mari semne de întrebare gravitează. Pentru că eşti avid de cunoaştere, citeşti o sută de horoscoape din ziare şi de pe internet, pentru că vrei să ştii, nu vrei să laşi anul care vine într-o ceaţă neclară. Vrei să ştii, iar informaţiile care ajung la tine chiar azi au darul de a-ţi face călătoria prin 2019 mult mai plăcută. Afli informaţii bune, pozitive, promiţătoare, şi ele te încarcă de optimism pentru un an şi mai bun prin călătoria vieţii tale. LA MULŢI ANI!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Priveşti foarte serios şi la anul care se termină, gata să extragi nişte concluzii mature. Eşti destul de mulţumit de 2018, se citeşte pe chipul tău un fel de satisfacţie, de linişte, de siguranţă că ai făcut ceea ce trebuie. Dar privind spre 2019 îţi dai seama că ar fi bine să faci nişte modificări, pe ici, pe colo, prin părţile esenţiale. Îţi propui nişte obiective, dar eşti conştient că nimic nu ţi se oferă pe tavă ci, pentru a obţine ceva, trebuie să şi dai ceva. Există nişte condiţii acolo – se va întâmpla aşa, dacă… – şi exact ce urmează după acest DACĂ te preocupă pe tine acum cel mai mult. Vei fi mai fericit… dacă schimbi jobul, dacă slăbeşti, dacă schimbi alimentaţia, dacă te implici mai mult, dacă înveţi ceva nou, ş.a.m.d. Ca atare dorinţele tale pentru 2019 trebuie să ţină cont de toate aceste condiţii obligatorii, şi totul va fi bine… dacă vei respecta aceste condiţii! LA MULŢI ANI! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com