Horoscopul zilei de luni, 30 septembrie 2019

BERBEC
Ai tendinţa de a-ţi lua pe umeri toate grijile universului, poveri care nu-ţi aparţin. Nu aşa poţi fi de ajutor celor care chiar trec prin astfel de situaţii, ci trebuie să le ridici moralul, să le arăţi că există soluţii, şi nu să plângi alături de ei în acelaşi glas. Da, poate unii aşteaptă compătimire şi în acest mod, dar nu cădea în plasa lor, pentru că pesimismul, negativismul, panica, împovărarea cu atâtea gânduri negative nu e soluţia optimă. Nu eşti vinovat de nimic, deci alungă acest gând din minte şi de pe umeri, revenind la normalitate. Îţi faci griji pentru alţii fără rost!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Pentru a ajunge la roadele pe care le visezi ţi se cere o investiţie masivă de energie, de ambiţie, de răbdare. Le deţii pe toate deci merită să le focalizezi pe toate în acelaşi sens, deoarece reuşita va fi deplină. Nu te aştepta însă nici la un drum uşor sau scurt, ci e cale lungă până acolo unde vrei să ajungi, dar la voinţa şi sârguinţa de care dai dovadă, eşti capabil de rezultate demne de toată lauda. Apucă-te chiar de azi să faci ceva în direcţia dorită: o cărămidă pusă acum va deveni punct de plecare spre o construcţie de excepţie, ce se ridică lent, cu ambiţie şi răbdare!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Spune stop şi porneşte de mâine într-o cu totul altă direcţie decât înainte. Acceptă că există şi alte viziuni, şi alte opinii, şi alte unghiuri de vedere, pe lângă al tău şi, dacă ţi se pare că sună promiţător, preia-le imediat, pentru că sunt în beneficiul tău. Poate fi ca o renaştere, ca o perspectivă complet nouă, într-o lumină care îţi convine de minune, deci numai de tine depinde să pui punct aici unei atitudini greşite sau învechite, şi să alegi altceva. Îmbraci o haină complet diferită, mult mai complexă, dar nu te mai întoarce la cea de până mai ieri. Gata, eşti altul!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Nu-ţi propune succese imediate sau proiecte care par simple, ci ai curaj să ţinteşti până departe, către un ţel mai îndepărtat. Chiar dacă evoluţia va fi ceva mai lentă şi deloc uşoară, merită să faci acest pas, pentru că va fi un succes deplin. Ai răbdare, vâsleşte încet, nu pretinde rezultate imediate şi nu-ţi pierde încrederea nici măcar în momentele când ţi se va părea că nimic nu mai merge. Ba da, merge, doar că mult mai anevoios decât ai fi aşteptat, ca atare continuă pe aceeaşi cale, cu încredere maximă în succesul final.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Ai un talent cu totul special de a te apropia de cei mai mici, de copii sau adolescenţi, încât ar fi bine să petreci mai mult timp în compania lor. Tu ştii să comunici eficient cu ei, indiferent câţi ani vă despart, pentru că, în adâncul sufletului, tu nu te simţi deloc departe de felul lor de a se comporta, eşti un copil mare, deci ţi-e cel mai uşor să te cobori la nivelul lor. Nu înseamnă că eşti uşuratic şi superficial, ci doar priveşti lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă, ca un copil fără griji. Dacă ai fi genul care vede în jur doar probleme, e clar că ai începe să-i priveşti şi pe cei mici ca pe o responsabilitate pe care ţi-o asumi cu maturitate, şi nu ca pe cel mai vesel dar din viaţa ta!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Dai dovadă de o sensibilitate cu totul specială astăzi, simţi orice vibraţie pozitivă sau negativă din jur, parcă ai fi o antenă fină care receptează chiar şi cele mai subtile unde. Acest simţ deosebit te poate ajuta să stai departe de locuri sau oameni care emit energii negative, ca nu cumva să te influenţeze pe tine în acelaşi fel. Fiind atât de sensibil la frecvenţele din jurul tău, devii şi un fel de burete care absoarbe tot ce planează în preajmă. Dacă ai norocul de a nimeri în medii pozitive, ar fi ca o încărcare a bateriei, dar ce te faci dacă intri într-un mediu ostil, trist, bolnăvicios? Devii la fel ca mediul, deci foloseşte-te de acest talent pentru a alege mediul adecvat stării tale.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Numără-ţi un pic resursele materiale, ca să descoperi că stai chiar foarte bine. Azi poţi folosi mai des cuvinte cu încărcătură pozitivă în tot ce ţine de bani şi bunuri, cuvinte precum belşug, abundenţă, prosperitate care au rolul de a amplifica şi mai mult energia pozitivă a banilor. Ba chiar ar fi bine să le pui şi mai bine în valoare, pentru că nu are nici un rost să scoţi în evidenţă opusul, adică ceea ce nu ai, ci cât de multe ai la dispoziţie. Cu cât abordezi cu mai multă încredere o atitudine de învingător prosper care are toate resursele adecvate la îndemână, cu atât viaţa ta se aşează mai bine pe un teren stabil. Spune acum cu tărie: am tot ce vreau!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Partenerul s-ar putea să nu agreeze prea mult nevoia ta de libertate şi să încerce să-ţi mai restricţioneze spaţiul personal, să-ţi mai taie elanul, dar nu-l lăsa să facă asta! Dacă te iubeşte, ar trebui să înţeleagă şi să accepte că tu eşti un spirit liber care doreşte, măcar din când în când, să zboare în voie, aşa cum simţi nevoia şi azi. Dacă gelozia, posesivitatea sau egoismul lui se bat cap în cap cu dorinţa ta de libertate, e semn că nu e omul care ţi se potriveşte. Dacă ar fi spirit geamăn cu tine, ar zbura acum alături de tine, deci gândeşte-te cum îl poţi trage tu în sus pe el, şi nu invers: el în jos pe tine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
E un moment în care auto-sugestia şi gândirea pozitivă fac minuni, ca atare apleacă-te asupra psihicului tău şi transmite-i cât mai multe afirmaţii cu încărcătură pozitivă maximă. Lasă suspiciunea sau teama deoparte, ele nu au ce căuta în acest proces de amplificare a emoţiilor tale bune, deci scoate cât mai mult în evidenţă dorinţele tale cele mai mari prin cuvinte cu impact maxim: pot, vreau, ştiu, am! Mai spune-le odată şi ai să vezi că lucrurile încep să se aşeze altfel în viaţa ta, pentru că totul porneşte din minte şi din inima ta. Programarea mentală de acest gen funcţionează perfect la tine, deci hai, dă drumul la bandă: pot, vreau, ştiu, am!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Tot calmul ce părea să se fi aşezat peste un plan ajuns la un nivel satisfăcător dispare peste noapte din cauza unei veşti care agită spiritele. Eşti conştient că de tine depinde modul în care restabileşti normalitatea peste această problemă, dar, pe moment, cât timp apele sunt atât de tulburi, eşti nervos şi pierzi controlul acestei probleme. Încearcă să laşi un pic lucrurile să se clarifice înainte de a te apuca să construieşti totul la loc, pentru că acum, prins în mijlocul furtunii, rişti să strici şi mai mult doar pentru că ţi-ai pierdut cumpătul.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Fii cu mare băgare de seamă la bugetul propriu, pentru că azi trece un mare pericol prin calea ta. Numai prudenţa ta caracteristică te poate ţine departe de eventualele urmări nedorite, ca atare rezistă oricărei ispite care-ţi face cu ochiul. Chiar dacă te atrage vreo afacere ce promite multe, chiar dacă vrei să cumperi un obiect de care crezi că ai mare nevoie, dacă te laşi convins de tentaţie rişti să rămâi fără o sumă de bani ce se va dovedi a fi foarte necesară în altă direcţie. Nu intra în banii puşi deoparte cu alt scop şi încearcă să ţii banii la saltea, pentru că rişti să pierzi enorm, trecând de la plus la minus într-o clipă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Lucrurile par să fi căpătat un ritm mult mai alert, dar nu s-ar zice că-ţi displace viteza! Eşti împins de la spate de iureşul evenimentelor, dar e pe placul tău, pentru că şi tu eşti, de felul tău, grăbit, rapid şi dornic de rezultate imediate. Parcă vâsleşti din ce în ce mai tare, motivat de ceea ce se prefigurează la orizont, dar nu încerca să controlezi tu evoluţia evenimentelor, ci lasă-te cumva în voia curentului. Eşti într-o barcă pe un râu iute de munte, care curge învolburat spre vărsare, ca atare tot ce trebuie să faci e să te opreşti din a mai vâsli  pentru că oricum apa te duce acolo unde trebuie. Ţinta e interesantă, ritmul e perfect, iar tu… pluteşte doar! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com