Horoscopul zilei de luni, 23 septembrie 2019

BERBEC
Lupta cu banalitatea care se aseaza peste un anumit proiect de la care tu aveai alte asteptari. La cat de mult ai muncit si ai luptat pentru rezultatele spre care ai pornit candva, e si normal sa nu te multumesti cu un rezultat neinsemnat. Tu vroiai altceva, altele erau pretentiile tale, dar mai poti schimba lucrurile inca. Ia taurul de coarne si da la o parte carcotasii care se opun, conservatorii care nu au curaj sa aduca nimic nou, demodatii care-l iau pe nu in brate la toate ideile tale indraznete. La o adica mergi de unul singur pe aceasta cale, pentru ca detii toate resursele unui succes deplin fara ajutor de la altii.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Este o zi fara spor, pentru ca tot ce incepi, ajunge repede la un hop greu de trecut. Faci un pas mare, dar e urmat de alti doi pasi mici inapoi, ca atare, la finalul zilei, iti vei da seama ca nu ai facut niciun progres, ci ai batut pasul pe loc. De fapt, e o lectie buna pentru a te organiza mai bine, deoarece te-ai avantat prea repede intr-o directie noua care te-a atras fara sa-ti fi calculat cu atentie resursele de care dispui. Dupa ce ai pornit, ai descoperit ca nu ai cu ce duce la capat ce ai inceput si… te opresti.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Esti un exemplu de succes in ochii multora. Unii chiar se compara cu tine, lucru care poate genera si invidii, daca aceia nu sunt la nivelul tau, ori admiratie, pentru ca unii chiar vor sa-ti calce pe urme. Fii constient de valoarea ta, nu fi modest si nici nu te privi cu ochi critic, pentru ca ai ajuns aici prin efort sustinut si studiu indelungat. Succesul te propulseaza si mai sus, pentru ca nivelul pe care te afli poate fi rampa de lansare spre un etaj superior. Chiar daca esti mandru de tine, pentru cel care esti acum, intotdeauna e loc de mai bine si simti ca vrei sa urci si mai sus. Te privesti in viitor si te vezi si mai grozav decat acum, deci tinteste sus si urca!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Daca planurile tale nu mai aduc nimic nou de la o vreme si vezi ca au incetinit, ar fi bine sa te gandesti la o alta directie. O cat de mica schimbare in peisaj ar putea relansa lucrurile intr-un sens promitator. Esti pe un teren unde nimic nu se mai misca, dar poti face o mica ajustare pentru a vedea imediat ca se urneste iar caruta impotmolita. Parca deja ai alt tonus acum, cand vezi deja urmarile schimbarilor decise de tine, si prinzi chef de actiune si de lupta pentru a ajunge acolo unde visezi. Nu te multumi nici cu monotonia, nici cu rutina, ci cauta mereu sa aduci un suflu nou in cotidian.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Nu te opri nici măcar dacă, pe moment, ai impresia că tocmai ai primit un verdict categoric ce-ţi taie tot elanul de a mai lupta pentru lucrurile în care crezi. Mai adună informaţii şi mărturii în favoarea adevărului şi mergi mai departe în războiul tău cinstit împotriva celor care apelează la minciună. Adevărul iese întotdeauna la iveală, ca atare aceasta e doar o victorie temporară pentru cel care jubilează acum reuşita. Ai răbdare, se vor ivi multe alte aspecte pe parcurs care vor întoarce roata şi vei putea redobândi ceea ce, pe drept, ţi se cuvine. Nu renunţa la luptă!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Pe parcursul unor proiecte mai vin şi momente dificile când sacrificiul face parte din program, dar nu trebuie să-l priveşti ca pe un eşec, ci ca pe un preţ care merită plătit. Sunt momente când spui da la ceva la care, altă dată, ai fi spus tare nu, sunt şi situaţii la care trebuie să renunţi deşi tare ai fi vrut să le continui. Sunt şi momente când suporţi idei, oameni sau stări de lucruri cu care nu eşti de acord cu nici un chip, dar n-ai încotro. Ai răbdare, toate acestea îşi vor arăta latura constructivă şi frumoasă într-un final, ca atare nu le lua în tragic, ci ca pe nişte îndrumări în beneficiul tău. Nu imediat, însă!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Lasă orice activitate pentru altădată, pentru că azi nu eşti în cea mai bună formă fizică pentru a face faţă cu brio provocării. Ai nevoie de linişte, de calm, de odihnă cât mai multă! Dacă vei renunţa la muncă, de orice natură ar fi ea, vei vedea că mintea ta se limpezeşte, că inima se linişteşte, şi în final starea de bine se va reflecta în tot organismul. Nici nu-ţi vine a crede de cât de puţin ai nevoie pentru o relaxare totală, şi primul lucru care trebuie făcut e să laşi orice activitate solicitantă deoparte, ca şi cum n-ai avea nimic de făcut. Linişte, deci, plus un dram de comoditate şi de dezinteres faţă de tot ce te-ar putea scoate din această pasă zen!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Nu fi comod în a-ţi face dreptate, dacă simţi că cineva a greşit major. Da, a te lupta cu minciuna şi cu răutatea nu e uşor, e un război al nervilor, dar dacă tu consideri că celălalt e vinovat, trebuie să îţi iei inima în dinţi şi să te ridici împotriva greşelilor sale. Lupă cu cei care greşesc, fie că ţi-au greşit ţie, fie că îmbraci haina de justiţiar pentru alţii care nu au putere să lupte. Vei dobândi victoria finală numai dacă depăşeşti faza aceasta de uşoară neîncredere şi lene, în care ai fi tentat să spui, înainte de orice: nu va merge! Ba orice se poate dacă apelezi la legile corecte, la dovezile cele mai solide, şi se va face lumină şi dreptate!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Dacă dai acum startul unei acţiuni îndrăzneţe, sub imperiul nerăbdării şi ai impulsivităţii, vei dori şi rezultate imediate, or nimic nu se clădeşte peste noapte. Da, important e şi tonusul cu care dai startul acestei acţiuni, dar încearcă să-ţi dozezi mai bine eforturile, ca nu cumva să-ţi pierzi interesul şi entuziasmul acesta de început când vei descoperi că totuşi e cale lungă până departe. Educă-ţi răbdarea, demonstrează că te-ai maturizat şi nu te comporta ca un copil care vrea o jucărie, acum, imediat! Vei ajunge acolo, fii sigur de asta, deci menţine acest elan creator până la capăt, dar conştient că e o acţiune care necesită răbdare şi evoluţie lentă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Schimbarea mult visată stă chiar în mâinile tale, deci priveşte-te cu mai multă atenţie şi descoperă singur încotro merită să-ţi muţi punctul de referinţă, sensul spre care îţi vei îndrepta azi atenţia va aduce, mai apoi, unele dintre cele mai spectaculoase noutăţi şi evenimente, dar cel mai dificil moment este, desigur, decizia! Nu te grăbi să spui ce ai ales, fără o analiză obiectivă a resurselor de care dispui, că ar fi păcat să porneşti ceva cu mult avânt şi să descoperi, mai târziu, că nu aveai suficientă benzină în rezervor. Dacă eşti sigur că ai toate instrumentele potrivite pentru această nouă călătorie, hai, la drum!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Modul în care analizezi o situaţie arată cât de matur priveşti lucrurile. Reuşeşti să priveşti situaţia în care te afli din mai multe unghiuri, şi bine faci, pentru că numai aşa vei putea înţelege perfect situaţia. Vezi şi argumentele pro, şi argumentele contra, şi latura luminoasă şi latura întunecată, şi această capacitatea a ta de a vedea lucrurile lucid, exact aşa cum sunt, te ajută să iei decizii dintre cele mai bune. Nimeni nu te întrece când vine vorba de sinteze şi analize, fie că iei la bani mărunţi o chestiune minoră, de zi cu zi, fie că te ocupi de cel mai important proiect al momentului. Cine îţi cere azi părerea, are numai de câştigat pentru că tu îi oferi o opinie dintr-un alt unghi decât cel în care privesc ei situaţia.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Eşti mulţumit de spaţiul în care evoluezi, fie că e vorba de propria ta locuinţă, fie că e vorba de locul de muncă, de spaţiul unde te duci în fiecare dimineaţă. Se resimte o atmosferă pozitivă în jurul tău, ceea ce te ajută să lucrezi cu pasiune, cu plăcere, cu spor, şi dacă mai atragi alături de tine şi alte persoane cu acelaşi chef de muncă şi cu aceleaşi interese, succesul este din ce în ce mai aproape. Dar atenţie: multe din reuşitele acestei zile depind de spaţiul în care te afli, ca atare aruncă o privire în jurul tău să vezi dacă toate sunt în regulă. Lumina e potrivită? Aerul e proaspăt? Sunetele care se aud sunt la volumul sau tonalitatea adecvată? Biroul e confortabil? Da, toate aceste detalii vor avea un rol în reuşita planurilor începute, deci nu le neglija! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com