Horoscopul zilei de luni, 20 mai 2019

BERBEC
Visele tale pot deveni uşor realitate dacă începi să le construieşti chiar tu, cu mâinile tale, cu mijloacele de care dispui. Nu aştepta să-ţi arate altul ce să faci, pentru că numai tu ştii cel mai bine ce anume îţi doreşti. Deţii toate resursele potrivite pentru ca ceea ce s-a născut în mintea ta ca o simplă idee, de ceva vreme, să înceapă să prindă contur cu adevărat. Vezi cu ochii tăi cum se ridică acel plan şi fiecare cărămidă aşezată la locul ei te motivează să mergi şi mai departe, convins că eşti pe drumul cel bun. Ai curaj să visezi, să faci planuri, să laşi imaginaţia să zburde în voie, dar începe să şi faci câte ceva din ceea ce ţi se arată în vis. Sunt şanse mari ca dorinţa ta să se manifeste aievea foarte repede.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Tu vorbeşti despre viitor de parcă e deja acolo, sub ochii tăi. De fapt, nici nu vorbeşti despre marile tale dorinţe la timpul viitor, ci spui că sunt deja parte din viaţa ta, că le atingi, că te bucuri de ele. E cea mai bună atitudine în faţa dorinţelor, pentru că aşa arăţi maximă încredere în materializarea lor. Proiectezi chiar tu viitorul prin ceea ce spui lumii că urmează să primeşti, deci tu eşti arhitectul, tu eşti constructorul propriului tău destin. Tu vorbeşti despre ziua de mâine ca şi cum ai povesti o carte deja scrisă, şi tonul tău e luminos, fericit, entuziast!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Chiar dacă acum, pe moment, ai fi tentat să spui că nimic nu evoluează conform planurilor, continuă în acelaşi mod. Ai încredere în rezultatele finale, în ciuda obstacolelor de pe parcurs, care nu sunt altceva decât o probă de încercare prin care trebuie să demonstrezi că nu te laşi învins cu una cu două. Da, pot fi hopuri enervante, perioade lungi de aşteptare, dar nu contează cât de anevoios e urcuşul, ci doar ceea ce te aşteaptă în vârf. Cât tu crezi cu tărie că eşti pe drumul cel bun, vei primi toate resursele de energie pentru a ajunge la capăt cu brio!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Nu te grăbi în iubire, lasă relaţia să curgă cum vrea ea, pentru că nu e planul care cere control sau îndrumare strictă, ci deplină libertate. Cu cât înaintează mai lent, cu atât aveţi şanse să vă cunoaşteţi mai bine, să treceţi relaţia prin cât mai multe probe edificatoare, să vă bucuraţi cât mai mult de senzaţiile plăcute de la începutul iubirii. A te gândi deja la nuntă, la copii, la a vă muta împreună deşi abia v-aţi cunoscut, nu e în beneficiul iubirii tale, pentru că pierzi din vedere o mulţime de aspecte specifice evoluţiei fireşti a relaţiei. Fiecare pas contează în construcţia acestei relaţii, deci acceptă acest ritm. Tot ce se clădeşte lent, ţine, şi nu asta vrei?
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Ai şansa de a reintra într-un grup din care ai făcut cândva parte, dar, din diverse motive, te-ai retras pentru că nu te mai simţeai bine. Atmosfera se stricase şi nu mai aveai nicio plăcere să te vezi cu acei oameni, dar azi ceva te cheamă înapoi, dornic să ierţi ceea ce a generat cândva suferinţe şi decepţii. Se pare că şi ei doreau acelaşi lucru la fel de mult, dar niciunul nu-şi lua inima în dinţi ca să redeschidă calea spre dialog şi împăcare. Poţi fi tu acela, pentru că eşti mai îngăduitor, capabil să ierţi, deci adună cumva grupul şi propune împăcarea. S-ar putea ca toţi să fi aşteptat acest moment cu speranţă şi iată, chiar sunt şanse să se întâmple!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Eşti un fel de lider în colectivul din care faci parte şi ar trebui să-i conduci şi pe ceilalţi spre un rezultat comun, dar te irită faptul că unii nu îţi respectă autoritatea şi fac totul după cum cred ei de cuviinţă. Nu e momentul să fie independenţi şi să facă opinie separată, ar trebui ca toţi să-şi unească forţele spre un scop unic, de aceea îţi va fi greu să te impui în faţa celor mai tineri care au impresia că le ştiu pe toate. Ar fi bine să te asculte, pentru că tu ştii mai bine ce trebuie făcut.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Nu mai ai timp de nimic altceva decat de o lista intreaga de sarcini pe care le-ai tot amanat in ultima vreme si nu mai pot astepta. Nu vrei sa intri intr-o luna noua cu atatea datorii neterminate, de aceea faci un efort azi sa le rezolvi si pe ele. Nu mai ramane timp si pentru odihna sau distractie, dar nici macar nu ai satisfactia ca ai scapat de aceste sarcini. Chiar daca esti frant de oboseala, tot consideri ca nu ai facut tot ce trebuia si ca nu ai rezolvat nici jumatate din ce aveai pe lista.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Veştile care sosesc azi de la prieteni au  un efect mobilizator asupra ta şi îţi dau alt chef de acţiune. Devii mai implicat, mai agresiv, în sensul bun al cuvântului, şi nu te laşi până ce nu duci la capăt ceea ce ai început. Când ştii că ai susţinători şi adepţi, ai mai mult curaj să continui o acţiune, oricât de dificilă ar fi. Ai un grup de suport care te împinge de la spate şi te face să crezi mai mult în scopul pentru care munceşti şi de dragul lor, te ambiţionezi să ajungi repede la rezultatele visate.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Este o ocazie bună de a-ţi arăta valoarea şi de a câştiga respectul tuturor printr-un succes de milioane. E o plăcere să ieşi la rampă şi să spui ce ştii, pentru că te bazezi pe o experienţă bogată acumulată în timp îndelungat. Mult aşteptata şansă de a te evidenţia apare, ca atare profită de ea fără să stai pe gânduri şi fără să o faci pe modestul. O persoană importantă stă cu ochii pe tine pentru a-ţi estimează calităţile, pentru că intenţionează să îţi facă o propunere interesantă. Nu aştepta să te remarce, arată cine eşti.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Faci o analiză la rece a resurselor financiare de care dispui şi rezultatul nu prea e vesel. Discuţi cu partenerul de viaţă despre veniturile fiecăruia şi descoperi că există un mare deficit în buget, pe care trebuie să-l echilibrezi cumva. Pe partener nu te poţi baza, pentru că nu are de unde oferi mai mult, deci singura salvare eşti tu. Găseşti tu o soluţie profitabilă de a mai face rost de un ban, arătând o imensă compasiune faţă de nevoile şi lipsurile celui de lângă tine. Ba eşti deschis la gesturi caritabile chiar din puţinul pe care-l ai.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Tu îţi vezi serios de treabă, dar se bagă alţii unde nu le fierbe oala şi riscă să strice şi ceea ce ai clădit tu. Nu te baza pe cei care se bat cu pumnul în piept că ar fi cei mai buni sau că au avut succese grozave înainte, pentru că nu se potrivesc şi situaţiei de faţă. Tu te concentrezi la ceea ce ai de făcut şi îţi asumi fiecare sarcină cu multă maturitate, or ceilalţi nu sunt foarte atenţi la ceea ce fac. Ei greşesc, fac mici gafe pe parcurs, nu văd eventualele riscuri şi pot da peste cap chiar şi cele mai bine construite planuri, de aceea ar fi de preferat să nu lucrezi alături de ei. Te descurci mai bine singur.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Discuţia pe care o ai azi cu reprezentantul unei instituţii îţi oferă startul ideal către o direcţie nouă. Ai terenul asigurat pentru un succes de toată frumuseţea, având de partea ta şi legea, şi instrumentele corecte pentru a ajunge la un rezultat bun. Vestea oficială pe care o primeşti este stimulativă încât ar fi bine să pui imediat în practică ideea pe care o ai, pentru că ai de acum fundamentul necesar unui proiect de succes. Nimic nu te mai opreşte din elan, ci sunt întrunite toate condiţiile. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com