Horoscopul zilei de luni, 19 noiembrie 2018

BERBEC
Atmosfera este excelenta pentru a-ti recapata buna dispozitie. Te intalnesti cu persoane amuzante, cu tineri pusi pe glume, lasi si tu copilul din tine sa se manifeste in voie, asa cum de obicei nu reusesti sa fii. Exista un motiv placut de sarbatorit si atmosfera vesela pune stapanire pe toata lumea. Acest tonus excelent merita promovat, merita folosit intens pe toate planurile, deoarece te molipsesti repede de veselie, stare ce poate da startul unei perioade lungi de distractie. Accepta invitatiile de a iesi undeva cu amicii, chiar şi de a merge la o petrecere sau adu tu singur muzica, dans si zambete in viata ta!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Apar atâtea nimicuri în calea ta astăzi care cer atenţie de la tine, încât ajungi epuizat acasă. Nici măcar nu sunt sarcini dificile, ca măcar să ai o scuză că ai tras tare, dar sunt multe şi mărunte şi nu le poţi ignora. Înarmează-te azi cu multă răbdare pentru a te ocupa de chestiuni de rutină, căci s-au acumulat deja prea multe şi trebuie să le iei la rând, una câte una. E ca şi cum ai tot dat la o parte azi un fleac, mâine un fleac, până când s-a creat un maldăr imens. Dacă te-ai fi ocupat de ele cât erau simple şi puţine, nu ar fi părut atât de complicate, deci învaţă din asta: să nu mai laşi pe mâine ce poţi face azi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Deşi nu vine cu nimic special în program, ziua aceasta îţi inspiră un sentiment de bucurie. Primeşti veşti bune din toate părţile, te poţi odihni cât vrei, te ocupi de activităţi banale şi amuzante, perfecte pentru starea ta de spirit, încât termini ziua cu senzaţia că a fost chiar o zi de vacanta. Ai şansa de a vorbi despre ultimele tale realizări, despre tot felul de aspecte care au mers bine în ultima vreme, ca atare uită, măcar pentru o zi, de hopuri, de piedici, de necazuri, pentru că azi ziua trebuie dedicată lucrurilor vesele şi frumoase din viaţa ta iar acum poţi să descoperi cât de multe merită scoase în lumină!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Nu abandona dacă vezi că proiectul la care munceşti cu atâta sârg nu înaintează în ritmul pe care l-ai sperat. Ai ajuns pe un teren în care totul pare să se fi încetinit, dar chiar şi această lentoare are un rost. Dacă ai fi împins de la spate de termene limită şi te-ai grăbi, nu ai lucra cu aceeaşi conştiinciozitate şi concentrare, având tendinţa de a mai sări peste unele detalii, ca atare las-o mai moale şi adaptează-te acestui mod de înaintare. Mai greoi, mai obositor poate, mai demotivant pentru o fire care aşteaptă rezultate imediate, dar vei vedea în final că e cea mai bună soluţie pentru a construi ceva de calitate.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Încearcă să vezi în tot ce ai sau tot ce ştii acum perfecţiunea, fără să tot cauţi nod în papură. Fii convins că tot arsenalul tău de resurse e complet, la momentul de faţă, ai tot ce-ţi trebuie pentru a fi fericit. A visa şi mai departe e perfect, aşa e, dar nu trebuie să spui că nivelul la care eşti nu e cel dorit. Eşti acolo unde trebuie, mulţumeşte-te cu ceea ce eşti, dar, dacă tot ai atins un nivel atât de bun, poţi avea curajul să te gândeşti deja la etapa următoare, la treapta următoare, care te duce, pas cu pas, la desăvârşire. Doreşte-ţi mai mult, dar bucură-te cu toată inima şi de ceea ce ai obţinut până aici.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Te paşte o ciudată emoţie pe care nu o poţi explica. Practic, s-ar putea să nu pornească de la nimic, la urma urmei, dar devine din ce în ce mai puternică şi pune stăpânire pe mintea ta. Ai senzaţia că ceva se întâmplă – dar nu ştii ce, că ceva trebuie să faci – dar nici asta nu ştii ce, deci toate temerile tale nu prea au o direcţie clară. Sunt nişte fantome de emoţii care pun stăpânire pe tine şi trebuie să lupţi cu ele din greu! Înlocuieşte toate aceste temeri cu multă iubire, cu iubire curată, pură, luminoasă, necondiţionată, şi iubind la modul universal, fără o ţintă anume, vei alunga frica.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Nu esti chiar in apele tale, desi, de obicei, ai un tonus ridicat indiferent de mediul in care te afli, dar de data aceasta te simti ca printre straini. Ai impresia ca toti au ceva cu tine, ca esti atacat din toate partile, ca nimeni nu e de partea ta, dar e o impresie gresita. Multi oameni artagosi se misca azi prin preajma ta si, pentru ca psihicul tau e ceva mai sensibil, vezi si ceea ce nu exista. Ar fi bine sa te relaxezi si sa nu mai vezi in jurul tau doar inamici, pentru ca problema e la tine, deoarece agravezi situatia, tratand-o ca pe un atac la persoana. Dar nu e deloc asa: ei sunt nervosi, tu sensibil, si de aici furtuna!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Nu estima gravitatea unei situatii dupa starea ta psihica de acum. In acest moment ai fi tentat sa spui ca ai facut tot ce se putea face, desi sigur se putea si mai mult! Nu trata situatia in care te afli ca pe o povara, pentru ca esti mai capabil decat ai putea crede. Ridica stacheta si mai sus, spune cu incredere pot si mai mult, si ai sa vezi ca ceea ce acum parea a fi o povara greu de dus, dintr-o data pare floare la ureche. Nu te crampona de un obstacol minor, pentru ca, dupa ce il vei depasi cu brio, ai sa razi de cat de simplu a fost. Relaxeaza-te un pic, ia o pauza, ofera-ti o zi de odihna si ai sa vezi ca ceea ce acum pare imposibil, maine vei rezolva fluierand, nu alta!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Micile ciondăneli care se mai încing astăzi nici nu ar merita luate în seamă, deoarece sunt contradicţii inerente în orice mediu în care se adună la un loc persoane atât de diferite. E normal să aveţi cu toţii păreri variate, e normal ca fiecare să-şi susţină punctul de vedere cu autoritate, dar nu trebuie să duceţi o discuţie aparent conflictuală spre o ceartă inutilă. Adevărul oricum e undeva la mijloc iar umorul şi buna dispoziţie pot restabili cel mai repede armonia între tabere. Mai lasă şi tu, mai lasă şi ceilalţi şi, făcând haz de argumentele atât de diverse, apare şi calea de mijloc.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Dacă te simţi dat la o parte pe nedrept, încearcă să nu pui la suflet această senzaţie, pentru că faci presupuneri greşite. Nimeni nu are nimic cu tine, nimeni nu te marginalizează şi nu te tratează incorect, ca atare nu-i privi pe ceilalţi ca şi cum ţi-ar dori răul. Impresia pe care ţi-au format-o poate fi complet eronată şi ai putea reacţiona anapoda la un cuvânt aruncat în vânt, la o grimasă nelalocul ei, la o replică neadecvată. Oameni sunt şi ei, de ce vrei să fie perfecţi? Ca atare nu te gândi că în spatele unor mici semnale s-ar afla intenţii urâte sau cine ştie ce alte atacuri îndreptate împotriva ta. Nu face scenarii atât de mari, deoarece nimic nu e aşa cum pare!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Aruncă o privire peste umăr pentru că e posibil să fi scăpat ceva din vedere, o restanţă care, mai devreme sau mai târziu, îţi va cere să te ocupi de ea de urgenţă. Este un moment bun să iei o pauză şi să treci în revistă vechi promisiuni neonorate, planuri trecute pe linie moartă, sau chiar să te achiţi de o datorie care tot aşteaptă de ceva vreme, fără să îţi mai aduci aminte de ea. Poţi regla diverse situaţii din trecut care stau în aşteptare, căci acum ai starea potrivită pentru a le şterge definitiv de pe listă sau măcar să arăţi celui căruia i-ai promis ceva, că nu ai uitat de angajamentele tale.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Ceea ce iese din mintea ta azi e demn de o competiţie de succes, în care tu poţi fi învingătorul. Nu te lăsa dominat de cei care sunt mai agresivi din fire, pentru că ei atâta aşteaptă: să te scoată din sărite. Tu ai alte instrumente prin care te poţi remarca şi printre acestea se află creativitatea ta debordantă, îţi vin ideile pe bandă rulantă, deci pune-le mai bine în valoare şi foloseşte-te de ele pentru a-ţi demonstra superioritatea în faţa celor care nu ştiu altceva decât să critice sau să se certe. Nu pica în plasa lor, pentru că nu vei mai fi la fel de creativ dacă vei deveni ca şi ei: nervos, agitat, impulsiv, pus pe harţă. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com