Horoscopul zilei de luni, 18 februarie 2019

BERBEC
Prietenii sunt cei mai importanţi în planurile tale de azi şi îţi place să stai de vorbă minute în şir, pentru că aveţi un subiect care vă leagă. E o bucurie să-i vezi că te completează în permanenţă, că îţi sar în ajutor ori de câte ori ai nevoie şi că ţin cu tine orice ai face. Comunicarea merge strună azi, orice activitate intelectuală te are printre favoriţi iar talentul tău de a te adapta în orice mediu îţi vor asigura succesul ori de câte ori intri într-un colectiv nou unde vei cuceri uşor pe oricine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Nu te sfii să ceri ajutor la nevoie, pentru că nu ai cum să le ştii tu chiar pe toate. Vei vedea că sfatul primit de la un coleg cu mai multă experienţă te va scoate din impas şi vei înţelege mai clar situaţia atunci când cineva te susţine. Şi tu ai făcut la fel pentru alţii cu alte ocazii, deci acum mulţi îţi vor întoarce serviciile prieteneşti cu amabilitate. În astfel de momente îţi dai seama ce important e să fii tolerant cu lumea şi de ajutor altora, pentru că va veni o zi când şi tu vei avea nevoie de suport şi dacă ai fost egoist înainte, s-ar putea să ţi se răspundă la fel.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Te simţi bine printre tineri, printre oameni cu spirit liber care se mai simt copii, încă, în adâncul sufletului lor. Şi tu te comporţi la fel, de parcă n-ai avea nicio grijă, şi cu o atitudine atât de pozitivă, de tonică, de optimistă, totul merge ca pe roate. Zâmbeşte, glumeşte, simte-te liber să faci orice, pentru că numai aşa vei ajunge mai repede la rezultatele visate. Ai noroc să atragi alături de tine oameni care îţi seamănă şi care reuşesc să privească viaţa ca pe o provocare plăcută, nicidecum ca pe o povară. Cu un zâmbet pe chip şi în inimă, toate evoluează spre bine!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Iubirea nu trebuie să fie pasivă, calmă, în care doar să aştepţi să ţi se ofere ce ai nevoie, ci e un schimb continuu de emoţii, de sentimente, de servicii oferite unul altuia. Implică-te mai mult, şi cel drag oferă multe dar totodată pretinde şi de la tine să oferi mai mult, deci nu fi nici comod, bucurându-te doar de darurile sale, nici egoist, aşteptând să fii doar tu onorat, răsfăţat, luat în seamă. Ceea ce îţi place ţie îi place şi celuilalt, ca atare participă şi tu cu aceleaşi resurse la jocul iubirii. Vei vedea ce efecte fantastice are reciprocitatea, cooperarea, dialogul sincer şi schimbul echitabil de gesturi frumoase. Primeşti – dăruieşti, dar şi invers!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Te-ai cam jucat cu răbdarea celor din jur şi acum vezi consecinţele atitudinii tale uşuratice: oamenii nu mai au încredere în ce le spui. Fă un efort să le recapeţi încrederea, arătându-le că a fost doar amuzament din partea ta şi nicidecum vreo intenţie negativă. Ironia, glumele, spiritul jucăuş nu e gustat de toată lumea, deci foloseşte-le cu grijă. Dacă dai peste nişte oameni care simt orice glumă drept atac la persoană, fii sigur că reacţia lor va fi complet nepotrivită mesajului pe care vrei tu să-l transmiţi. Adaptează-ţi vocabularul, tonul, modul de a vorbi şi de a glumi în funcţie de starea psihică a celui din faţa ta, ca să nu jigneşti pe cineva aflat în toane proaste care crede că ai ceva cu el. Nu face haz de necaz chiar la orice!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Întâlneşti exact persoana de care aveai nevoie pentru a-ţi oferi o viziune imparţială din afară. El vede lucrurile detaşat, de pe margine, fără implicaţii sentimentale şi cântăreşte situaţia corect. Te poţi baza întru totul pe sfatul oferit de acesta şi pe concluzia pe care o extrage la rece, şi dacă mai pui şi în practică soluţia oferită de el, ai numai de câştigat. Toate revin la normal şi se reinstalează echilibrul şi calmul peste situaţia care te stresa la maximum. De unde se vede câtă nevoie ai uneori de o părere avizată din afară!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Nu privi piedicile care se mai ivesc pe parcurs cu atâta încrâncenare, ca şi cum ar fi o povară, ci tratează-le cu un dram de detaşare, de umor chiar. Nu merită să le priveşti ca pe cel mai groaznic lucru, ci aşteaptă cu încredere deplină ca apele să se mai sedimenteze şi ai să vezi că ceea ce părea a fi un hop, era de fapt o lecţie excelentă prin care ai ocazia să te maturizezi. Bucură-te de lucrurile frumoase pe care le întâlneşti pe parcursul acestei aventuri, pentru că a te concentra doar la ceea ce nu merge bine, te face să pierzi din vedere aspectele pozitive, care există în număr mare.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Ai grijă cum încerci să distragi unui prieten atenţia de la suferinţa sa. Umorul tău, deşi e binevenit cu alte ocazii, s-ar putea să-l irite şi mai tare, semn că nu ţi-ai ales cele mai potrivite glume. Nu trebuie să râzi pe seama necazurilor altora, chiar dacă scopul tău e nobil, de a-i abate atenţia de la durerea sa. El mai degrabă are nevoie de compătimire, să plângi alături de el să-i ţii hangul în nefericirea sa, pentru că a încerca să-l scoţi din tristeţe ar fi trata ca gest de impoliteţe faţă de ceea ce simte el. Poartă-te cu mănuşi cu cei care trec prin momente sensibile, pentru că orice ai spune, greu de crezut că-l vei face să zâmbească. Pune-te în pielea lui!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Drumul tău spre un scop propus cândva este compus din două etape distincte. Prima dintre ele se poate spune că s-a încheiat deja şi ai extras o concluzie benefică ce te va stimula să porneşti şi în a doua etapă a acestei strategii. Azi ai putea avea surpriza să descoperi că sari deja peste cea de-a doua etapă direct la rezultatul visat, la succesul final, de parcă s-a comprimat timpul şi nu mai e nevoie de încă un efort. Filmul tău format din două părţi se încheie după primul episod într-un mod spectaculos, pentru că norocul apare în calea ta şi te trimite mult mai repede la capăt. Acceptă această creştere a ritmului şi adaptează-te din mers acestui salt!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Nu turna gaz pe foc peste o situaţie cu iz negativ, ca nu cumva să amplifici şi mai mult emoţia. Te afli într-un mediu încărcat de energii neplăcute şi tu le simţi acum mai puternic, pentru că rezonezi mult mai uşor la lucrurile neplăcute din jur. Nu le da mai multă atenţie decât merită, pentru că, ştii cum se spune: nu alimenta cu energie ceva care nu-ţi place pentru că va creşte în intensitate. Dacă ignori acel hop, dacă te prefaci că nu vezi nimic rău în ceea ce se petrece în preajma ta, dacă nu dai atenţie lucrurilor care nu vor să meargă orice le-ai face, practic nu le laşi să se manifeste şi ele vor trece pe lângă tine fără a avea efecte nefaste.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Nu te apuca de sarcina pe care o ai azi în plan fără să fii sigur că ai înţeles perfect ce ai de făcut. Din grabă, ca să nu pierzi timpul, ai fi tentat să porneşti fără să te informezi suficient şi vei da piept cu un moment critic ce te poate întoarce înapoi. Este un plan dificil, nu se ajunge repede sau uşor la rezultate, dar dacă te documentezi cu seriozitate şi cântăreşti atent ce ai de făcut, pe ce resurse te bazezi şi cu ce strategie pleci la drum, lucrurile vor progresa foarte bine. Greu e să iei startul, pentru că, pe urmă, vor merge de la sine, dar nu porni până nu ai studiat problema pe toate feţele. Se pot ascunde multe aspecte subtile în spatele aparenţelor!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Vezi cu ochii tăi că un plan nu mai merge bine de la o vreme, dar tot tragi de el să-l mai continui. Totuşi, intuiţia îţi spune că, decât să consumi timp şi energie fără rost, mai bine ai abandona acel proiect, măcar pentru o vreme, şi să te ocupi de altceva între timp. Sunt momente când nu sunt întrunite toate condiţiile unui progres continuu şi constant, ci mai dai piept şi cu astfel de hopuri peste care nu se poate trece, acum, de aceea e bine să renunţi la ele. Le treci doar pe o linie moartă, urmând să le iei de unde au rămas altădată. Nu e un final, e doar o amânare! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com