Horoscopul zilei de luni, 17 decembrie 2018

BERBEC
Nu pleca urechea la criticile răutăcioase ale celor din jur, pentru că ei nu au cum să-ţi înţeleagă planurile. Important e să crezi tu cu tărie în ele şi să nu te laşi oprit din elan de astfel de oameni puşi mereu pe comentarii maliţioase. Unii nu fac altceva decât să taie aripile celor care au curaj să viseze, de aceea trebuie să te înarmezi cu mult curaj şi optimism, pentru a trece peste piedicile puse de cei care nu sunt în stare de nimic altceva decât să strice visele altora.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Numără-ţi un pic resursele materiale, ca să descoperi că stai chiar foarte bine. Azi poţi folosi mai des cuvinte cu încărcătură pozitivă în tot ce ţine de bani şi bunuri, cuvinte precum belşug, abundenţă, prosperitate care au rolul de a amplifica şi mai mult energia pozitivă a banilor. Ba chiar ar fi bine să le pui şi mai bine în valoare, pentru că nu are nici un rost să scoţi în evidenţă opusul, adică ceea ce nu ai, ci cât de multe ai la dispoziţie. Cu cât abordezi cu mai multă încredere o atitudine de învingător prosper care are toate resursele adecvate la îndemână, cu atât viaţa ta se aşează mai bine pe un teren stabil. Spune acum cu tărie: am tot ce vreau!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Ai un talent cu totul special de a te apropia de cei mai mici, de copii sau adolescenţi, încât ar fi bine să petreci mai mult timp în compania lor. Tu ştii să comunici eficient cu ei, indiferent câţi ani vă despart, pentru că, în adâncul sufletului, tu nu te simţi deloc departe de felul lor de a se comporta, eşti un copil mare, deci ţi-e cel mai uşor să te cobori la nivelul lor. Nu înseamnă că eşti uşuratic şi superficial, ci doar priveşti lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă, ca un copil fără griji. Dacă ai fi genul care vede în jur doar probleme, e clar că ai începe să-i priveşti şi pe cei mici ca pe o responsabilitate pe care ţi-o asumi cu maturitate, şi nu ca pe cel mai vesel dar din viaţa ta!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Arată lumii că ai evoluat, că ai ştiut să te foloseşti cu înţelepciune de experienţele tale anterioare, că ai învăţat mult din tot ce ai construit până acum. Discuţia pe care o porţi azi cu nişte persoane care au rolul de a-şi da cu părerea cu privire la nivelul la care ai ajuns va fi edificatoare, pentru că tot ce spui îi mulţumeşte, le dă garanţia că eşti omul de încredere pe care se pot baza. Când priveşti înapoi, la cel care ai fost, şi compari cu cel care eşti acum, diferenţa este uluitoare, semn că ai acumulat cantităţi mari de informaţie, de cunoştinţe, de experienţă, ce te fac acum să pari mai matur, mai înţelept, mai responsabil. Nu te sfii să te foloseşti de aceste atuuri. Oricum nu mai eşti cel de ieri!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Simţi că nu te descurci suficient de bine într-o situaţie cam tensionată în care ai intrat fără să vrei. Ai nevoie de un ajutor, deci vorbeşte cu cineva care are, poate, soluţii adecvate la situaţia de faţă, fără a o arunca şi mai tare în aer. Cel la care poţi apela azi poate avea mai multă experienţă decât tine despre situaţiile de criză şi îţi va da sfaturi dintre cele mai bune să nu aluneci spre nervozitate inutilă. Priveşte-l pe el cât de calm poate fi şi urmează-i exemplul. Poţi repara situaţia şi fără ton ridicat, deci aminteşte-ţi… să taci înainte de a vorbi, iar când taci, să gândeşti, iar când gândeşti, să gândeşti pozitiv. Vezi că poţi?
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Uneori, din nimic tot iese ceva, aşa cum simţi şi tu astăzi. Deşi la început nu aveai absolut nicio idee cu privire la sensul în care mergi, nici ţie nu-ţi vine a crede cum încep să apară ideile una câte una, într-un ritm mult mai alert. E o dovadă bună că, dacă vrei să iei decizii înţelepte, e bine să iei mai întâi o pauză, să-ţi goleşti mintea de alte gânduri, ş, când observi că în mintea ta e linişte, vei vedea că din acel întuneric aparent se vor ivi şi scânteile. Vrei decizii bune? Atunci stai pe loc şi nu te mai gândi la nimic. E momentul tău de debarasare de orice balast şi, pe un teren complet gol, e şi normal să încolţească alte lucruri bune.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Nu ştii să te organizezi eficient, pentru că ai multe în minte şi nu ştii pe care s-o scoţi mai bine în valoare. Eşti dezorientat, se vede că intri în panică din cauza timpului a cărui scurgere te copleşeşte. Parcă ai fi în afara timpului, faci totul exact invers decât s-ar cere: dacă trebuie să te grăbeşti, tu tergiversezi cât mai mult lucrurile, iar dacă ai timp berechet să te mişti în voie, tu devii nervos şi spui tuturor mai repede, mai repede! Această atitudine are la bază o analiză incompletă a situaţiei în care eşti implicat, nu deţii toate informaţiile adecvate şi tratezi totul opus decât s-ar cuveni. Încearcă să faci puţină ordine în viaţa ta, învăţând să stabileşti priorităţi: asta acum, asta mâine, asta deloc…
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Joci un rol salvator pentru o persoană care are nevoie de sfaturile tale ca de aer. Ai, cu siguranţă, mai multă experienţă decât amicul tău aflat în impas şi vei împărtăşi din experienţa ta de viaţă cu multă plăcere. Nu pune la suflet ceea ce auzi de la prietenul tău, pentru că tocmai pe imparţialitatea şi judecata ta rece mizează atunci când te caută pentru o îndrumare. Logic, raţional, detaşat de influenţe sentimentale, vei reuşi să-i oferi o soluţie practică foarte bună, adaptată perfect la situaţia lui.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Unii ar putea să se distreze pe seama viselor tale, dar ei nu ştiu pe ce te bazezi şi e normal să te ironizeze. Continuă să visezi, dar asigură-te mai întâi că nu sunt simple iluzii, că nu sunt himere imposibile după care alergi la nesfârşit, deci revizuieşte-ţi din când în când orizonturile. Mai bine îţi alegi ţinte mai accesibile, mai mici, şi apoi treci la următoarea, şi apoi la următoarea, pentru că, din aproape în aproape, vei ajunge mult mai uşor la marele scop, decât dacă te-ai concentra asupra unuia singur, mult prea înalt pentru resursele tale actuale. Ai bifat o etapă din planurile tale? Perfect, treci la următoarea, şi ai să vezi că aşa se împlinesc cel mai bine visele. Îndrăzneşte să visezi, nu te lăsa oprit de elan de cei care nu au încredere în visele tale, şi lasă-ţi creativitatea să clădească!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Dai dovadă de o sensibilitate cu totul specială astăzi, simţi orice vibraţie pozitivă sau negativă din jur, parcă ai fi o antenă fină care receptează chiar şi cele mai subtile unde. Acest simţ deosebit te poate ajuta să stai departe de locuri sau oameni care emit energii negative, ca nu cumva să te influenţeze pe tine în acelaşi fel. Fiind atât de sensibil la frecvenţele din jurul tău, devii şi un fel de burete care absoarbe tot ce planează în preajmă. Dacă ai norocul de a nimeri în medii pozitive, ar fi ca o încărcare a bateriei, dar ce te faci dacă intri într-un mediu ostil, trist, bolnăvicios? Devii la fel ca mediul, deci foloseşte-te de acest talent pentru a alege mediul adecvat stării tale.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Nu poţi colabora la fel de bine cu cei care îţi sunt alături, chiar dacă unii promit marea cu sarea pentru a te convinge, ai unele îndoieli cu privire la capacitatea unora de a-şi duce promisiunile la îndeplinire, pentru că ţi-au oferit şi altădată ocazia de a te îndoi de calităţile lor. S-ar putea ca adevăratul ajutor să vină din cu totul altă direcţie decât ai avea la îndemână, deci nu te mulţumi cu cei pe care-i ai aproape. Treci dincolo de limitele grupului tău obişnuit de prieteni, pentru că există şi alte persoane cu care poţi lucra foarte eficient.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Ai construit până acum o strategie detaliată, dar a venit momentul să pui mâna pe unelte şi să şi construieşti ceea ce ai creat la nivel teoretic. Nu ajunge doar să vorbeşti despre ceea ce vrei să atingi, nu ajunge doar să visezi cu ochii deschişi şi să spui ce bine vor ieşi toate (e bună şi această atitudine, fără îndoială, ca motor principal de acţiune), dar e vremea să îţi pui spiritul de întreprinzător mai serios la treabă. Munceşte, pune umărul, transpiră, clădeşte, fă ceva, pentru că ţelul tău cel mai important poate fi atins numai prin muncă. Nimeni nu vine să-ţi pună în traistă ce ai nevoie, ci totul se ridică prin eforturi proprii, şi pentru tine a venit vremea să faci! Eşti susţinut să duci la capăt ceea ce deja vezi materializat cu ochii minţii. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com