Horoscopul zilei de luni, 16 iulie 2018

BERBEC
Dacă unii au început să se îndoiască asupra sensului de mers al proiectului la care lucraţi împreună, probabil e deja un semn că vă apropiaţi de un eşec, şi nicidecum de o reuşită. Modul lor de a critica tot ce spui sau faci, atitudinea lor rezervată faţă de ceea ce mai e de făcut, nu e deloc benefică succesului, pentru că nu poţi avea parte de reuşită dacă ai alături de tine oameni care resping orice propunere. Auzi doar cuvinte negative – nu se poate, imposibil, nu merge, nu e bine – şi e normal ca totul să bată pasul pe loc într-o astfel de atmosferă. Nu e mediul cel mai constructiv în care puteai nimeri.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Ocupă-te mai mult de sufletul tău, pentru că ai nevoie e o zi de linişte în care să-ţi reîncarci bateriile. Orice activitate tihnită, plăcută, care inspiră armonie şi pace, sunt potrivite pentru tine acum, ca atare adu-ţi aminte de tot ceea ce îţi face ţie plăcere şi nu îţi poţi permite prea des. Relaxare totală, muzică în surdină, lumânări aprinse, un foc în şemineu, o carte bună şi un ceai fierbinte s-ar potrivi de minune atmosferei tihnite de azi, iar dacă în acest decor apare şi iubirea, atunci poate fi o seară romantică ce are efect vindecător asupra ta. Dragostea e un fel de medicament, pentru că şi tu, şi jumătatea ta vă simţiţi ca noi după câteva ore petrecute în doi.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Este o zi a dărniciei, deci toate gesturile pe care le îndrepţi azi spre cei din jurul tău au rolul de a le aduce un zâmbet pe chip şi speranţă mai puternică în suflet. Dacă DARURILE tale sunt materiale, nici nu te uiţi la bani dacă ştii că efectul lor e de natură afectivă, şi restabileşte bucuria în inima celui din faţa ta. Ştii că vrei fi răsplătit înzecit prin fericirea din ochii săi sau că vei primi şi tu înapoi ceva similar exact atunci când vei avea nevoie de un sprijin, un sfat, o vorbă bună. Cu oricine te întâlneşti azi – şi e posibil să fie o zi cu multă agitaţie prin preajmă – ai ceva de oferit cu inima deschisă: că e un dar palpabil sau doar un compliment, efectul e acelaşi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI

RAC
Azi dai dovadă de o bună organizare pe mai multe planuri simultan, încât ai putea fi la fel de eficient şi pe un plan, şi pe altul, fără să aluneci spre superficialitate sau neglijenţă. E ca şi cum ai juca două roluri în acelaşi timp şi le duci cu brio la capăt fără probleme. Probabil eşti la mijloc între două echipe, între două activităţi diferite şi reuşeşti să te concentrezi imediat şi la una şi la alta cu succes. Aceasta e o bună distributivitate a forţelor, pentru că numai tu poţi să le faci pe toate atât de bine în acelaşi timp! Ba, pe o agendă deja încărcată, te trezeşti şi cu sarcini în plus, că te miri şi tu ce bine îţi iese!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Treci printr-un moment riscant care, dacă nu e gestionat cu calm şi cu răbdare, poate sta la originea unui mare eşec ce-ţi va da bătăi de cap multă vreme. Dar dacă nu te bagi singur în gura lupului, dacă nu rişti nimic şi nici nu strici ceea ce ai deja, totul va reveni într-un final la normal. Tentaţia de a face un gest incorect, cu gândul că te scoate din impas, e mare, dar tocmai aceasta e pericolul cel mai mare în acest caz. Poţi depăşi impasul doar prin mijloace corecte, urmând doar calea cea dreaptă, altfel ispita rea de a călca strâmb te va costa scump. Prudenţă maximă, deci!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Banii se fac cu greu şi azi vei da piept cu un nou blocaj financiar în planurile tale, dar nu abandona direcţia spre care te îndrepţi. Astfel de greutăţi sunt absolut normale, dar nu trebuie să îţi taie elanul. Nu eşti departe de prosperitate, de profit, de succes financiar, dar până acolo mai ai câteva lecţii de învăţat şi câteva hopuri de depăşit cu prudenţă. Nu te mai uita la curtea vecinului, că are casa mai frumoasă şi maşina mai scumpă, nu asta contează acum, pentru că fiecare cu norocul lui, la urma urmei. Tu poţi atinge acelaşi nivel prin multă muncă, deci hai, la treabă, pas cu pas!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ


BALANŢĂ
Găseşte-ţi ceva timp, astăzi, şi pentru sufletul tău, ieşind undeva în natură sau măcar într-un loc unde îşi poţi permite să inspiri aer curat şi să vezi cerul de deasupra capului. E ca o reconectare la sursa ta primordială de energie, pe care nu o poţi găsi în mijlocul oraşului, într-un bloc de beton sau între cei patru pereţi de la serviciu. Oricât de obosit ai fi după o zi de lucru, găseşte-ţi timp să ieşi cu copiii la locul lor preferat de joacă sau să umbli fără ţintă câteva minute prin parc. Vei vedea ce efecte fantastice are o astfel de evadare din mediul închis în care ai stat toată ziua. Deschide ferestrele şi încarcă-te de elementele naturii prin toate simţurile!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Ai ajuns într-un punct al planurilor tale în care îţi poţi permite să te apleci asupra celor din jurul tău. Nu mai eşti la fel de preocupat doar de propria persoană, doar de dorinţele tale, ci ai starea necesară de a dărui, de a da sfaturi, de a te pune în slujba celor care au nevoie de tine. Se presupune că tu ai acumulat deja atâta experienţă de viaţă încât eşti în stare să înveţi şi pe alţii, ca atare uiţi azi de tine, de timpul tău, de proiectele tale, şi vezi cum poţi fi de ajutor celor care nu ştiu încotro să meargă. Altruismul acesta te reprezintă de obicei, dar azi îl duci la cote maxime, sacrificându-te complet pe tine doar pentru a le arăta altora o cale.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Nu cumva nu te uiţi în direcţia potrivită pentru scopurile tale actuale? Ţi-ai fixat atenţia spre o anumită direcţie care te atrage, dar s-ar putea ca cea care ţi se potriveşte ţie să nu fie aceasta, ci o alta, paralelă, pe care nici măcar nu ai remarcat-o. Posibil să primeşti o mulţime de semne de avertizare că nu eşti pe drumul cel mai bun, şi te întâlneşti iar şi iar cu ocaziile de a porni pe calea cealaltă, deci fii atent la aceste semnale, pentru că s-ar putea să fie atât de evidente şi de insistente, încât să nu le mai poţi ocoli la nesfârşit. E ca şi cum te întâlneşti iar şi iar cu acelaşi lucru încât începi să te gândeşti mult mai serios de ce oare se tot repetă. Pentru că are ceva să-ţi spună: caută-i semnificaţia!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR

CAPRICORN
Nu te crampona de un banal hop, pentru că şi astfel de momente sunt absolut fireşti în procesul în care eşti implicat. Chiar dacă acum nimic nu mai înaintează, vei descoperi că până şi aceste momente de repaus aveau rostul lor, pentru a-ţi mai trage puţin sufletul, pentru a privi lucrurile mai detaşat de pe margine. Permite-ţi acest răgaz binevenit şi bucură-te de linişte, chiar dacă ai fi dorit să ajungi mai repede la anumite rezultate. Proiectul pe care îl dezvolţi tu acum e ca orarul de la şcoală: ai o oră, apoi o pauză, încă o oră, apoi o altă pauză. Acum eşti în pauză, revizuieşte materia şi pregăteşte-te pentru ora următoare!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Este o zi cu mari şanse de succes în tot ce ţine de şcoală, de carieră, de relaţia cu instituţiile importante, de parcă ai primi exact răspunsul de care aveai nevoie pentru a putea spune, finalmente, că ai atins pucntul de apogeu al eforturilor tale. E o zi în care eşti apreciat sincer pentru ceea ce faci, primeşti o notă bună cu care te poţi mândri la toată lumea, găseşti soluţia optimă la problema care te preocupă sau pui punct final în succes deplin la un proiect căruia îi acorzi o importanţă cu totul deosebită. Imaginea, reputaţia, poziţia şi renumele tău au numai de câştigat în urma rezultatelor de top.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Nu te crampona doar de ideile preconcepute pe care le duci după tine de multă vreme şi care au devenit principii ferme de viaţă. Totul se poate schimba, chiar şi concepţiile învechite, chiar şi ideile fixe, ca atare fii mai maleabil atunci când auzi idei noi. Chiar dacă pe moment eşti tentat să le respingi, după o vreme vei ajunge la concluzia că sunt mult mai bune şi ar merita puse în aplicare. E nevoie de o revizuire rapidă a unor planuri pe care le-ai clădit până aici sau o analiză retrospectivă a unor paşi parcurşi, pentru că sigur există şi o altă perspectivă, care se conturează azi din ce în ce mai clar la orizont. Credeai că nu se poate altfel? Ba da, şi azi vine şi dovada! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com