Horoscopul zilei de luni, 15 aprilie 2019

BERBEC
Ce şansă apare azi în calea ta! Poate fi vorba de o întâlnire care îţi poate îmbunătăţi toată ziua! Dacă porneşti cu un sentiment de oboseală şi apatie, acest om va avea pentru tine exact cuvântul potrivit sau gluma adecvată pentru a-ţi readuce zâmbetul pe buze, perfect pentru o zi de succes! Stai de vorbă cu lumea, pentru că dialogul purtat pe un teren paşnic şi amuzant va avea efecte excelente asupra stării tale psihice. Dai randament mai bun dacă ai pe cineva alături cu care să discuţi şi să te sfătuieşti în permanenţă, pentru că aşa nu te simţi singur, iar suportul celor care ţin la tine contează enorm!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Planul financiar cunoaşte o ameliorare binefăcătoare, de parcă ai scăpa de o mare povară! Poate apare o sumă de bani exact când aveai mai mare nevoie de ea, de aceea închei ziua cu un sentiment de confort cu privire la bugetul propriu. Parcă nu mai eşti la fel de stresat ca zilele trecute, ba chiar ai curajul să faci planuri cu sumele pe care le ai acum la dispoziţie, dar nu te arunca totuşi în cheltuieli inutile. Ai câteva plăţi majore pe listă, facturi cu multe cifre, şi acelea ar trebui să fie prioritatea ta numărul unu, cu atât mai mult că ai acei bani la dispoziţie. Nu ieşi la cumpărături cu bani mulţi în buzunar, că rişti să dai iama prin ei fără să-ţi dai seama!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Ai mai multe direcţii interesante de explorat, dar nu te poţi ocupa de toate deodată, ca atare trebuie să discerni clar între variantele pe care le ai la dispoziţie şi s-o alegi doar pe cea care simţi că va duce acolo unde speri. Culmea e că, după ce te vei hotărî asupra unei singure căi, va apărea cineva care va începe să-ţi prezinte o altă variantă mult mai atractivă şi mult mai interesantă şi te va deruta şi mai tare, pentru că tu tocmai ai ales. Analizează repede dacă merită să schimbi macazul din mers, pentru că prea sună bine ceea ce-ţi transmite cel de lângă tine. Îţi prezintă roadele finale într.o notă atât de optimistă şi de tonică, încât te întrebi ce să faci…
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Dacă ai nevoie de un ajutor, ai la cine apela pentru că nimereşti într-un mediu cu oameni de valoare de la care ai mereu ceva interesant de învăţat. Stai cu urechile pâlnie la ceea ce au ceilalţi de transmis, pentru că ideile lor, soluţiile lor, poate chiar intervenţiile lor concrete, îţi sunt de mare folos. Ba mai mult: ţine minte lecţiile pe care ţi le oferă unii cu generozitate, pentru că le vei putea transmite şi tu altora mai târziu, devenind astfel bagajul tău de cunoştinţe de mare preţ.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Nu te grăbi să porneşti într-o direcţie nouă fără o analiză obiectivă a resurselor de care dispui. Este momentul cel mai bun să stai şi să chibzuieşti profund asupra sensului de mers, pentru că rezultatele de pe parcurs depind enorm de felul în care iei startul. Dacă ai la purtător elan, energie pozitivă, entuziasm şi încredere în scopul pe care vrei să-l atingi, ritmul de evoluţie va fi unul bun, de aceea trebuie să începi doar în momentul în care simţi că toate sunt la cote maxime.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Eşti în faţa unei decizii şi ambele variante pe care le ai la dispoziţie par la fel de profitabile. Dacă ai sta şi ai cântări situaţia pe toate părţile, cu luciditate şi maturitate, ai descoperi totuşi că doar una dintre ele este mai sigură şi duce la un rezultat stabil, cealaltă ascunzând totuşi nişte puncte sensibile, ce pot genera erori. Cea mai mică suspiciune, dacă o ai, trebuie să-ţi deschidă ochii asupra eventualelor riscuri şi să tragă un semnal de alarmă, deci pune serios în balanţă variantele şi alege-o pe cea mai bună!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Totul gravitează azi în jurul inimii tale: dăruieşti şi primeşti iubire, te dedici celor dragi iar ei te înconjoară cu fericire. Tot ce se naşte din iubire te împlineşte, te face să străluceşti, ca atare bucură-te de toate formele sub care acest sentiment se poate manifesta azi în lumea ta. Indiferent spre ce îţi îndrepţi sentimentele, că e vorba de oameni, de preocupări, de obiecte sau de locuri, tot ce este legat de ţinta iubirii tale este trăit la intensitate maximă şi cu satisfacţii majore. Eşti fericit datorită senzaţiilor frumoase şi vii cuibărite în inima ta, iar azi poţi să spui cu entuziasm şi încredere că iubirea este tot ce ai mai de preţ pe lume.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Toate trec, orice suferinţă se stinge, orice gol se umple, orice boală se vindecă, deci eşti într-un proces lent prin care toate lucrurile dezechilibrate revin pe făgaşul normal. Totul e să ai răbdare ca să se restabilească armonia firească în aceste situaţii. Nu-ţi pierde încrederea sau speranţa, eşti pe drumul cel bun către rezolvarea tuturor aspectelor care par să o fi luat un pic razna în viaţa ta, dar dacă nu-ţi educi mai mult răbdarea şi nu-ţi canalizezi voinţa spre vremuri mai bune, nu faci decât să dai şi mai tare peste cap lucrurile. Calmează-te şi aşteaptă: va fi bine!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Te bucuri de tot ce faci cu entuziasm şi pasiune, pentru că se vede că iubeşti viaţa şi oamenii şi nu refuzi nicio ocazie de a profita de darurile frumoase din fiecare zi. Spui da oriunde te-ai duce, râzi, glumeşti, te distrezi, iar această atitudine jovială şi optimistă devine sursa ta de energie pentru ceea ce va urma de acum înainte. Consideri că nu are rost să te cramponezi de ceea ce-ţi lipseşte, ci dimpotrivă, scoţi şi mai mult în evidenţă ceea ce ai din belşug şi susţii ceea ce vrei să obţii. De investiţia ta de energie depinde ceea ce vei primi începând de mâine!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Fiecare problemă are o soluţie, ca atare nu merită să pierzi timp şi energie analizând-o pe toate părţile doar la nivel teoretic. E vremea să pui mâna pe unelte şi să faci ceva concret, pentru că depăşirea unui impas ţine de acţiune, nu doar de gând sau intenţie. Ceea ce începi azi va avea efecte benefice mâine, pentru că un impas nu e altceva decât o oportunitate de a trece la fapte. Nimic nu te ţine pe loc, nimic nu e un capăt de drum, ci fiecare moment de pe parcurs devine startul spre alt nivel în ceea ce ai pornit. Ai ajuns într-un punct critic? Nu-i nimic: ia o decizie fermă şi treci la etapa următoare!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Te preocupă banii mai mult ca oricând, nu neapărat pentru că nu ai avea de unde primi, ci pentru că ar fi mare nevoie de o sursă suplimentară! Gândeşte-te serios la asta, meditează asupra acestui aspect, sfătuieşte-te cu alţii, pentru că sigur deţii tu o soluţie de rezervă! Poate cineva îţi face o propunere de a câştiga un ban în plus, poate există un obiect pe care îl poţi vinde cu un preţ bun sau ai un talent care, dacă ar fi mai bine valorificat şi pus în practică, ar deveni o sursă excelentă de venit pentru tine. Nu te mulţumi cu ce ai, ci insistă asupra găsirii unei noi direcţii financiare decât cea obişnuită.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Intuiţia ta nu greşeşte, deci, dacă te bazezi pe ceea ce îţi transmite vocea ta interioară, faci o alegere excelentă. Există multe motive de îndoială asupra lucrurilor de care te ocupi, dar ai norocul să observi şi ceea ce alţii nu văd şi deci poţi înţelege mai corect situaţia. Simţurile tale subtile, poate chiar şi cu o notă paranormală, sunt atuurile tale de azi, pentru că ele scot la iveală aspectele secrete, bine ascunse în spatele unor aparenţe înşelătoare. Le presimţi, le descoperi şi astfel ştii de ce să te fereşti la o adică! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com