Horoscopul zilei de luni, 14 ianuarie 2019

BERBEC
Nu te simţi bine într-un mediu în care planează o stare de tensiune. Parcă ai nimeri printre străini, deşi sunt persoane cu care ai ceva de împărţit, fie în plan familial, fie în plan profesional. Pentru că ei între ei nu se înţeleg deloc, nici tu nu îţi găseşti locul printre aceştia. Poate chiar prezenţa ta va fi cheia problemei, pentru că devii liantul central care apropie taberele adverse ca să facă iar pace, deci nu te retrage din acest mediu. Dimpotrivă, intră cu inima deschisă şi cu multă toleranţă faţă de toanele lor, pentru că tocmai tu îi poţi readuce la masa tratativelor în mod fericit pentru a restabili armonia.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Dai piept cu o situaţie la care nu te aşteptai şi care, pe moment, te determină să-ţi pierzi încrederea în planul la care munceai. Nu mai crezi că poate ajunge undeva, nu mai ai de ce te agăţa concret iar sacrificiile care ţi se cer, par, momentan, inacceptabile. Nu lua decizii acum, sub impactul primului şoc, ci lasă să treacă primul val ca mai apoi să schimbi radial macazul. Se mai poate salva ceva, nu e totul pierdut, dar trebuie să scapi mai întâi de senzaţia de fatalitate pesimistă care te cuprinde în primă instanţă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Cu banii potriviţi la dispoziţie, eşti pregătit pentru un proiect de anvergură ce va consuma şi resurse financiare masive, dar şi o cantitate uriaşă de energie din partea ta. Eşti suficient de bine motivat să te apuci de treabă, deoarece deţii tot ce trebuie pentru a lua startul acum şi a face paşi mari spre ţinta visată. Entuziasmul e la cote maxime, eşti pregătit pentru tot ce va urma şi, cât timp această siguranţă de sine se menţine pe un nivel ridicat, vei evolua repede şi bine spre scopul cel mare. Că e o afacere aflată la start sau o investiţie de zile mari, eşti încrezător în ceea ce faci pentru a-ţi vedea visul cu ochii foarte repede.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Iubirea este la cote maxime azi, pentru că persoana iubită te aşează în centrul universului său şi te simţi foarte bine în această postură. Iubirea îţi dă energie, curaj, încredere, pentru că atunci când te ştii susţinut necondiţionat, eşti capabil de adevărate miracole. Veştile bune vin direct către inima ta şi motivele de fericire apar valuri-valuri, încât ai putea spune că este una dintre cele mai grozave zile în plan sentimental. Poate fi momentul de top al unei poveşti de iubire, cum ar fi prima întâlnire cu cel de care te-ai îndrăgostit, o cerere în căsătorie sau… chiar ziua nunţii!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Toată lumea este nervoasă, toată lumea se agită şi ridică tonul, ceea ce te face şi pe tine să te comporţi agresiv. Parcă nu te mai înţelegi cu nimeni în această atmosferă aprinsă, în care se spun cuvinte dure, se aud critici şi injurii. Oricât de tolerant ai fi, oricât de mult ai suporta agresivitatea celor din jur, tot va veni un moment în care vei răbufni şi nu-ţi vei mai putea controla atitudinea, poate nici nu e bine să ţii totul în tine aşa, pentru că stresul acumulat generează sentimente ostile în interiorul tău, ca atare e mai bine să dai totul afară!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Ai un dialog foarte stimulativ cu o persoană care te completează de minune, dar, mai ales, îţi amplifică ţie creativitatea. Are darul de a te ambiţiona să arăţi ce poţi, să scoţi la iveală noi şi noi idei interesante, şi schimbul de idei este şi el foarte dinamic. Din această confruntare de idei se poate naşte un proiect benefic pentru ambele părţi, dar trebuie să puneţi la punct toate detaliile ca să fiţi siguri că va evolua ca la carte. Demult nu ai mai întâlnit un om  care să aibă acelaşi mod de a gândi ca tine, şi e o plăcere să staţi de vorbă şi să vă împărtăşiţi ideile. Vă amplificaţi unul altuia imaginaţia, cheful de comunicare, optimismul, creativitatea.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Lumea te ajută să scoţi ce ai mai bun din tine, pentru că prezenţa unui grup mai larg de persoane e un stimulent excelent pentru a ieşi dintr-o pasă dificilă. Ei te susţin, te îmbărbătează, îţi arată cât de bun eşti, şi primeşti încurajările lor ca pe o porţie de vitamine. Renaşti, pur şi simplu, eşti mai sigur pe tine, mai încrezător, pentru că te simţi susţinut de aceşti oameni care au încredere în tine. Numai în medii populate, cu cât mai multe persoane te simţi în largul tău, ca atare ieşi unde vezi cu ochii pentru a întâlni oameni cât mai diverşi. Fiecare are ceva interesant să-ţi transmită.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Eşti în faţa unui proiect important şi nu ai voie să te abaţi de la regulile impuse de alţii mai puternici. Eşti şi tu suficient de bine pregătit pentru a face faţă cu brio, te-ai maturizat în ultime vreme şi ştii exact ce ai de făcut pentru a face totul aşa cum ţi se cere. Azi vor avea succes cei organizaţi, cei care iau lucrurile foarte în serios, care se concentrează asupra sarcinilor cu maximă atenţie, ca atare demonstrează cât de bun eşti în domeniul tău de activitate printr-o atitudine matură. Lucrurile vor evolua foarte bine spre succes, pentru că ştii exact ce ai de făcut şi respecţi perfect legile şi regulile.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Uneori, succesul e mult mai accesibil decât ai putea crede, e nevoie doar să-ţi pui un pic în joc energia, ambiţia şi cheful de muncă şi ai ajunge rapid acolo unde îţi doreşti. Chiar dacă apar hopuri pe parcurs, sunt atât de neînsemnate încât nici nu merită să le dai atenţie. Priveşte lucrurile cu un dram, de detaşare, de calm, de bună dispoziţie, ca şi cum ar fi un joc, şi ai să vezi că faci paşi mult mai mari şi mai repezi spre ce ţi-ai propus. Dar nici nu aluneca spre extrema cealaltă, adică spre superficialitate, de parcă ai lua totul peste picior, ci e nevoie doar de o gândire pozitivă ca să ajungi la capăt.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Uneori, o despărţire poate fi cel mai bun lucru care ţi se poate întâmpla, ca atare vei trata un astfel de moment ca pe un motiv de uşurare. Dispare cineva din viaţa ta, îţi iei rămas bun de la un loc sau de la o persoană, laşi în urmă o relaţie care nu-şi mai are rostul, şi parcă simţi şi tu că respiri, finalmente. Dacă vezi că nu mai ai nimic de câştigat sau de învăţat din anumite relaţii cu oamenii din jur, nu te crampona de ele! Nimic nu e veşnic: nici relaţiile de serviciu, nici cele de prietenie, nici cele de iubire, ca atare uneori e bine să le laşi în urmă şi să treci mai departe, spre altceva.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Ceea ce ar fi trebuit să fie un ajutor de la colegi, se va dovedi a fi mai degrabă o mare complicaţie, ceea ce te face să spui că era mai bine dacă nu cereai ajutor de la nimeni. Unii mai mult încurcă lucrurile, decât să-ţi fie ţie de ajutor, pentru că nu puteţi fi compatibili perfect când vine vorba de idei şi soluţii. Tu ai avea nevoie de o intervenţie complet diferită decât ceea ce pot ei să ofere realmente, de aceea ar fi bine să te consulţi cu ei înainte să se implice mai mult în treburile tale. Vei descoperi că nu eşti de acord cu părerile lor, şi, decât aşa, mai bine fără!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Fii foarte atent la oamenii pe care îi atragi astăzi alături de tine într-un plan comun, pentru că s-ar putea să nu fie cei mai potriviţi tovarăşi pentru ceea ce ţi-ai propus. Ori au interese egoiste şi vor face tot posibilul să tragă, la final, tot succesul de partea lor, ori doar vor profita de eforturile tale pentru a-şi asigura lor ascensiunea. Fii foarte exigent, atent la toate semnalele negative care vin de la aceştia, pentru că îţi vei da seama din timp că au ceva de ascuns şi, mai ales, de urmărit, ce poate dezavantaja pe alţii, adică pe tine. Selectează-ţi colaboratorii cu maximă prudenţă! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com