Horoscopul zilei de luni, 10 septembrie 2018

BERBEC
Ascultă sfaturile foarte bune care vin azi de la o persoană care se ocupă de frumuseţea sau sănătatea corpului. Mergi la cosmetică, la sala de fitness, la spa, sau dacă e nevoie, la un medic, pentru că informaţiile pe care le vei primi au darul de a te face să te simţi mult mai bine. Te apleci cu mai multă grijă asupra organismului tău şi îi acorzi atenţie sporită, descoperind cât de rar îţi oferi asemenea momente de răsfăţ sau iubire. Iubeşte-ţi mai mult corpul, el e casa în care trăieşti şi trebuie să fie în deplină ordine şi curăţenie, ca atare informează-te pe toate căile cum să-ţi faci această casă mai frumoasă şi mai luminoasă. Deciziile pe care le iei cu privire la regimul tău de viaţă vor aduce sănătate şi confort interior.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Lucrurile au căpătat un ritm foarte alert care te ia şi pe tine prin surprindere, de aceea trebuie să te adaptezi repede vitezei! Fă schimbările rapid, nu mai aştepta, reacţionează spontan, pentru că acum contează să fii cât mai prompt în decizii şi mişcări. Dacă ceri timp de gândire, dacă amâni sau începi să te îndoieşti, s-ar putea să-ţi ia altul norocul de sub nas, tocmai de aceea e bine să fii pe fază! Această viteză cu care se desfăşoară evenimentele te ajută să ajungi mult mai repede la un ţel propus, chiar dacă la un moment dat, s-ar putea să vină mai multe deodată, ceea ce te poate copleşi.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
A amâna la nesfârşit să duci la capăt o acţiune nu e în avantajul tău. Lucrurile mergeau bine, se acumulau noi şi noi informaţii utile în acest sens, dar tu mai ai unele reţineri şi nu ai curaj să continui. Ai impresia că nu e bine ceea ce se clădeşte sub ochii tăi, şi dintr-o nevoie imensă de perfecţiune, preferi să mai munceşti, să mai repari câte ceva pe ici, pe colo, pe parcurs. Interesant e că aceasta erai pe calea cea bună, dar faci ocoluri mari, de teama de a nu-i pune punct înainte de a fi la maxim la care poţi ajunge. Nu mai tergiversa lucrurile: ai ajuns la o concluzie, gata, asumă-ţi-o şi fă-o publică drept final al acestui proiect. E perfect aşa cum e!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Nu a mai rămas nimic dintr-o stare de lucruri care a contat enorm pentru tine, iar acest gol rămas în urmă te debusolează. Încă nu te poţi elibera de ceea ce ai avut iar acum, că nu mai e nimic, nu ştii de ce să te agăţi. Încearcă să nu rămâi cramponat sau obsedat de acea stare de lucruri, de amintiri din trecut, de o fostă relaţie care nu mai există, de vremuri bune care s-au scurs demult. Revino în prezent şi concentrează-te pe ceea ce poţi face de acum înainte, deoarece nu mai ai cum să readuci la lumină ceva demult încheiat sau pierdut. Ce a fost a fost, acceptă situaţia şi rupe-te de trecut, pentru că, recunoaşte şi tu, nu mai poţi avea ce era atunci.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Eşti prins într-o situaţie care generează emoţii puternice, dar nu dintre cele mai plăcute. Sunt unele temeri ciudate cu privire la direcţia în care merge relaţia ta sentimentală cu o persoană care îţi ridică unele semne de întrebare. Te-a cuprins un pesimism care nu te reprezintă şi vezi în jur doar pericole, motive de îndoială sau incertitudini ce te facă să-ţi cam pierzi speranţa că relaţia voastră merge spre bine. Lasă temerile deoparte, hopurile sunt fireşti în orice iubire, dar nu trebuie să le dai mai multă importanţă decât merită. Nu turna gaz pe foc la o banală ceartă şi nici nu face din ţânţar armăsar! Valurile vin şi trec!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Este o zi prosperă, care îţi inspiră un puternic sentiment de siguranţă materială, de împlinire, de satisfacţie în carieră. Se pare că ţi-ai atins unele ţeluri care acum te încarcă de bucurie şi de un puternic sentiment de valoare personală. Eşti mândru de tine, păstrează acest sentiment şi mergi mai deoparte, la etapa următoare a planurilor tale. Şi banii sunt pe un teren mult mai bun, pentru că ai putea încheia nişte afaceri profitabile sau ai putea intra în posesia unor sume de bani exact când ai mai mare nevoie de ei pentru unele investiţii majore. Ai curaj să faci planuri pe termen lung cu banii tăi, ori pentru a-i face să crească, ori pentru a le da plus valoare.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Când cineva are succes sau îi merg lucrurile ca pe roate, fii sigur că apar de peste tot şi inamicii, criticii, răutăcioşii invidioşi care încearcă să demoleze succesul acestuia. În aceeaşi situaţie eşti şi tu, căci reuşitele tale nasc răutăţile unora care nu pot ajunge acolo unde ai ajuns tu. Încearcă să nu pleci urechea la astfel de comentarii nemeritate, ci vezi-ţi de treabă cu încredere deplină în tine. Unii aruncă săgeţi otrăvite doar pentru că aşa le e caracterul, pentru că nu ştiu să aprecieze ce fac alţii, deci tu trebuie să fii cel care devine imun la judecăţi dure şi face abstracţie de astfel de atitudini negative. Prefă-te că nici nu auzi comentariile de pe margine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Treci printr-o provocare interesantă care cere de la tine o investiţie masivă de resurse, dar le ai pe toate la dispoziţia ta! Trebuie să te ridici pentru drepturile tale, dacă simţi că sunt încălcate, şi să faci tot posibilul să-ţi impui principiile în care crezi cu tărie, mai ales dacă e vorba de adevăr incontestabil. Oricât de dură ar fi lupta pentru a recâştiga ceea ce îţi aparţine de drept, merită să faci tot ce-ţi stă în putinţă, pentru că ai toate şansele să reuşeşti. Alege-ţi cu înţelepciune şi grijă armele forte pe care să le investeşti în acest conflict, pentru că nu toate se potrivesc în situaţia de faţă. Fă totul ca la carte, corect, cinstit, ambiţios!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Ai curaj să visezi, să creezi din propria ta imaginaţie lumi frumoase, pentru că eşti într-un moment de creativitate maximă. Tot ce se naşte acum în inima sau în mintea ta are mari şanse să devină realitate foarte curând, pentru că prinzi un val ascendent care te propulsează în vârf mult mai repede. De fapt, eşti foarte motivat de acest vis şi, pentru că vrei să ajungi mai repede la rezultatele dorite, tragi tare, insişti, depui forturi pentru că nu ai răbdare până acolo. Păstrează acest elan cât mai mult timp, pedalează repede! Vizualizează sau verbalizează ceea ce speri să primeşti, căci primul pas spre concretizarea unui scop e să ţi-l stabileşti tu foarte clar în minte.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Dacă vezi că lucrurile nu se repară dacă mergi pe aceeaşi linie ca înainte, e semn că ai epuizat toate metodele şi ar fi bine să te gândeşti la o nouă viziune. E vremea unei atitudini noi în faţa vechiului, pentru că lumea evoluează, metodele se actualizează, şi nu e bine să rămâi blocat în chestiuni pe care le ştii demult, dar nu mai sunt valabile. Recunoaşte că nici ţie nu-ţi mai place varianta veche pe care o tot pui în aplicare cu încăpăţânare, deci, vrei, nu vrei, trebuie să preiei din mers altă idee. Ca să ajungi la altceva, e nevoie de studiu, de o upgradare a informaţiilor, pentru că cele pe care te-ai bazat sunt demodate şi ţi-au demonstrat deja că sunt depăşite.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Ţi-e puţin jenă să recunoşti că nu te pricepi la un anumit lucru de aceea stai în banca ta ca un elev care nu şi-a făcut tema şi speră să nu fie descoperit de profesor. Nu aceasta e atitudinea potrivită în situaţia de faţă., ci trebuie să ai curaj să întrebi când nu ştii să faci un lucru. A nu-ţi recunoaşte limitele generează o serie întreagă de lacune care, într-o zi, îşi vor arăta efectele şi te vei trezi în faţa unui hop fără să ai cunoştinţele necesare pentru a-l depăşi. Dacă ai pe cine întreba sau dacă ai surse de informare la dispoziţie, foloseşte-le cu încredere: vei termina ziua cu un pic mai învăţat!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Banii pe care îi ai vor lua o direcţie foarte plăcută sufletului tău, dar nu pentru că ai avea tu personal de câştigat de pe urma acelor investiţii, ci pentru că îi dedici cu bucurie celor la care ţii. Consideri că banii sunt făcuţi să aducă fericire oamenilor dragi, de aceea nici nu te uiţi cât cheltui sau cât costă dacă aduci zâmbetul pe buzele copiilor sau ale partenerului de suflet. Cât timp îi vezi pe ei fericiţi, deschizi portofelul cu drag! Posibil ca unele sume de bani să ia calea pregătirii unor evenimente deosebite, cum ar fi un concediu, o petrecere sau… cât mai multe jucării pentru cei mici, deci toate sunt motiv de veselie! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com