Horoscopul zilei de luni, 10 iunie 2019

BERBEC
Prietenia e cel mai de preţ dar pe care l-ai primit de la viaţă şi eşti de-a dreptul fericit că ai pe cineva alături de tine capabil de imense gesturi de afecţiune faţă de tine. Chiar dacă nu întotdeauna ştii să-i răspunzi la fel şi să-i oferi aceleaşi semnale de prietenie, primeşti atâta energie pozitivă încât eşti capabil să răstorni şi munţii cu ajutorul lui. Va veni o zi când îi vei întoarce serviciile în acelaşi mod, pentru că nu vei uita ce face pentru tine. Ţine cât poţi de această relaţie care poate dura şi o viaţă întreagă, dacă ştii s-o dezvolţi şi mai ales s-o apreciezi la justa valoare!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Tu eşti motorul principal de energie al unui proiect de anvergură în care eşti susţinut de o persoană demnă de încredere. El e ancora ta în realitate, strategul acţiunii, baza materială de a ajunge unde ţi-ai propus, dar a acceptat să facă echipă cu tine datorită curajului de care dai dovadă. Lui îi lipseşte ce ai tu – energie, motivaţie, curaj, dorinţă – iar ţie îţi lipsesc răbdarea, perseverenţa şi simţul practic, dar unindu-vă astfel puterile, aţi putea avea de câştigat amândoi.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Nu te simţi în stare să accepţi condiţiile defavorabile care ţi se prezintă ca fiind unică opţiune. Reprezintă un sacrificiu pe care nu îl poţi accepta, chiar dacă eşti una dintre persoanele cele mai adaptabile şi mai tolerante. Simţi că nu merită să faci compromisuri, că nu ai nimic de câştigat de pe urma acestui gest de renunţare la propriile principii, ca atare mai bine ţii cu dinţii de poziţia ta, chiar dacă eşti obligat de împrejurări să accepţi situaţia de faţă. Nu e în beneficiul tău, deci mai bine stai pe loc.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Ai grijă la tonul ridicat şi la atitudinea critică pe care o abordezi astăzi, pentru că poate fi sursa supărărilor unei persoane dragi. Deşi te cunoaşte foarte bine, se simte jignită de criticile tale, pentru că nu le merită. Dacă ai supărat pe cineva cu o astfel de manifestare agresivă, recunoaşte-ţi vina şi fă un pas spre împăcare. O explicaţie logică i-ar da mai multe detalii despre motiv nervozităţii tale atunci când ai declanşat disputa şi te-ar putea înţelege.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Nu aştepta azi miracole, nici întâlniri spectaculoase, deoarece soluţiile cele mai bune pot apărea în cele mai comune situaţii. Pur şi simplu treci prin cel mai banal loc pentru a întâlni exact persoana de care ai nevoie pentru a rezolva o situaţie minoră, în aparenţă, dar de care depinde viitorul altor acţiuni. Norocul vine într-un ambalaj tern şi obişnuit, fără a părea că are vreo valoare, dar, după ce te vei folosi de el, îşi vei da seama că era cheia problemei tale. Nu subestima valoarea anumitor detalii, nu le ignora pentru că par neimportante, ci, dimpotrivă, caută-le pe acestea înaintea celor care ies primele în evidenţă!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Poate n-ar fi rău să renunţi la un plan pe care l-ai gândit în cele mai mici amănunte. Ceva îţi spune că nu e momentul cel mai bun pentru a-i da drumul, că sensul ales nu e cel mai potrivit scopurilor tale, că nu va avea efectele scontate, şi deci ar fi bine să te gândeşti şi la altceva. Poate ai deja un plan de rezervă în minte pe care să-l poţi pune imediat în aplicare, înlocuindu-l pe cel care deja îţi ridică unele semne de întrebare, decât să consumi timp şi energie pentru un proiect în care deja ţi-ai pierdut încrederea. Mai bine te-ai concentra asupra altui sens, care poate avea mai multe şanse de succes.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Conştiinţa nu te lasă să nu spui lucrurilor pe nume sau să nu recunoşti adevărul aşa cum e. Consideri că, pentru a te elibera de cine ştie ce motive de stres, cel mai bine e să spui adevărul fără a te mai ascunde. Te simţi cu musca pe căciulă în privinţa unei situaţii şi, decât s-o tot cari după tine, nemaiştiind cum să inventezi scuze, cel mai bine ar fi să faci un pas în faţă şi să recunoşti sincer că ai greşit, că regreţi şi că vei repara problema cât mai corect cu putinţă. A continua să ascunzi adevărul nu e deloc în beneficiul tău, pentru că minciuna va creşte ca un bulgăre de zăpadă până când nu vei mai şti de unde ai plecat.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Vei reuşi să îmbini perfect utilul cu plăcutul în activităţile de care te ocupi astăzi, dar într-un final te vor satisface mai mult roadele materiale decât satisfacţia muncii împlinite. Aici îşi spune cuvântul latura ta materialistă, deoarece eşti mai motivat de eventualele câştiguri financiare decât de bucuria pe care o citeşti pe chipurile celor cărora îţi dedici eforturile. Nu ajunge un zâmbet sau un mulţumesc, oricât de sincere ar fi, ci vrei să şi primeşti ceva în schimb.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Se apropie un eveniment, deocamdată îndepărtat, dar care deja îţi inspiră o stare psihică ciudată. E tracul de dinaintea unui moment extrem de important, dar tocmai pentru că mai e destul până atunci, poţi pregăti terenul ireproşabil ca toate să iasă ca la carte. Controlează-ţi trăirile emoţionale, pentru că succesul acestei acţiuni depinde enorm de capacitatea ta de a te organiza din timp şi să urmezi întocmai nişte reguli foarte bine stabilite. Vei fi mândru de rezultate, pentru că deţii toate calităţile pentru un succes deplin.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Ai multe persoane alături, dar cu fiecare trebuie să te comporţi diferit, pentru că te leagă altceva de ei. Unii îţi sunt prieteni intimi şi ai încredere să le împărtăşeşti şi cele mai ascunse secrete, convins că taina va rămâne la ei, dar printre ei se poate infiltra şi o persoană care nu prea merită încrederea ta. Te poate manipula cum îi place pentru a-ţi câştiga prietenia, dar dacă te laşi păcălit de aparentele sale bune intenţii, ai putea face şi confidenţe care nu trebuie făcute! Discerne cu mai multă atenţie ce trebuie să spui celor din jur, pentru că unii sunt prea slobozi la gură şi transmit mai departe tot ce le destăinui.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Este o zi de succes în care toate ar trebui să-ţi meargă ca pe roate! Ai şansa de a colabora cu oameni deosebiţi, de a fi primit sub aripa protectoare a unei persoane importante sau de a învăţa o mulţime de lucruri interesante ce vor avea un rol major de acum înainte în viaţa ta, mai ales în plan profesional. Ţi se umple inima de o pasiune nouă, eşti entuziasmat, plin de energie, dornic să ajungi cât mai repede la ţelul pe care ţi l-ai propus, iar evoluţia rapidă a lucrurilor te determină de depui şi mai multă pasiune, ca să ţi se împlinească visul.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Munceşti mult, cu plăcere şi cu spor, pentru că roadele eforturilor tale se văd şi sunt apreciate de cei cărora le dedici. Şefii te laudă, clienţii sunt mulţumiţi şi, cu asemenea cuvinte de încurajare care vin de pretutindeni, satisfacţia muncii împlinite e la cote maxime, ceea ce te motivează să dai şi mai mult din tine! Ai mari speranţe de la ceea ce te aşteaptă la finalul proiectului la care îţi aduci din plin contribuţia, convins vă va ieşi ceva de răsunet, cu care te vei putea mândri în faţa oricui sau care va conta mult în carieră, de acum încolo. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com