Horoscopul zilei de joi, 6 septembrie 2018

BERBEC
Demult ţi s-a spus că va veni acest moment dificil şi ai fost puternic influenţat de anturajul din jur, care a creat o imagine de-a dreptul sumbră asupra acestui eveniment. Lucrurile ar fi stat mult mai bine dacă nu ai fi ţinut cont de zvonuri şi vorbe negative, pentru că exact ele sunt cele care au generat această stare proastă. Dacă ai fi aşteptat să se întâmple fără atâtea temeri inoculate în suflet, cu siguranţă efectele neplăcute ar fi fost mult mai mici, dar ţi s-a creat permanent o aşteptare neagră care acum, iată, îşi arată colţii.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Nu eşti în apele tale, se vede că te macină nişte griji cărora nu le mai dai de capăt, dar dacă ai fi atent, ai primi de la cineva drag din preajma ta exact sfatul de care ai nevoie. Dacă eşti încăpăţânat şi îţi tot plângi singur de milă, s-ar putea să respingi exact cele mai de preţ îndrumări care vin de la oameni care au trecut prin situaţii similare şi ştiu exact ce trebuie făcut în problema în care acum eşti tu implicat. Ridică privirea din pământ şi priveşte cu încredere la cel care este acolo să te susţină!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Aşteptarea ta a luat sfârşit deoarece se poate spune că ai ajuns, finalmente, în faţa unui vis împlinit! Totul se termină cu bine, poate chiar aşa cum ai dorit şi de aceea ai toate motivele să fii mândru de tot ce ai realizat până acum. Poate mai e loc de ultimele retuşuri înainte de a pune punctul final, deci profită de această zi pentru a trece în revistă etapele parcurse, punctele slabe, succesele. Nu spune totuşi nimănui de realizarea ta până ce nu devine deja un fapt concret pentru care poţi băga mâna în foc.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Eşti stresat, dar nu cumva exagerezi gravitatea unor lucruri? Prea le iei la bani mărunţi şi diseci firul în patru fără rost, prea stai şi analizezi fiecare chichiţă când lucrurile ar putea reveni mult mai uşor la normal. Fă-le şi tu mai relaxat, chiar şi cu un dram de superficialitate, pentru că a le lua pe toate atât de în serios nu e în beneficiul tău. Calmează-te şi ocupă-te de ce ai de făcut cu un soi de amuzament, ca şi cum ar fi o distracţie, nu ceva atât de grav! Pas cu pas, le vei aranja pe toate mult mai bine dacă abordezi un zâmbet pe figură şi le vezi ca pe o joacă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Sursa cea mai puternică de energie pozitivă pentru tine, acum, e familia. De acolo primeşti toate resursele de care ai nevoie: şi iubire, şi susţinere, şi optimism, şi bucurie, cam tot ce ai nevoie pentru o viaţă armonioasă şi împlinită. Familia este în centrul universului întotdeauna, dar azi parcă se petrece ceva  şi mai deosebit! Ocupă-te şi tu mai mult de cei dragi, pentru că orice sursă de energie trebuie şi ea alimentată, nu-i aşa? Dacă ei te încarcă pe tine de atâtea lucruri minunate, la fel trebuie să oferi şi tu înapoi. Schimbul de energie pozitivă este susţinut reciproc şi fiecare se bucură astfel de darurile celuilalt.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Conflictul care musteşte în jurul tău are mari şanse să se calmeze, datorită intervenţiei unei persoane cu mai multă experienţă ce dă dovadă de un calm imperturbabil. Aceasta demonstrează celor implicaţi în război că nu agresivitatea, nici atacul, şi nici nervii nu sunt calea de soluţionare a problemei care a generat tensiune, ci toleranţa şi răbdarea. Tu le ai pe acestea în bagaj din belşug, deci ce-ar fi să apelezi la ele chiar acum? Un ton scăzut şi diplomat nu poate primi ca replică o înjurătură, ca atare fii tu cel care deschide primul calea spre negociere şi împăcare. Fii tu cel înţelept!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
A venit un moment pe care îl aşteptai cu înfrigurare pentru că urmează să iei o decizie majoră, ceva ce poate schimba în totalitate un sens de mers de acum înainte. Eşti pregătit sufleteşte pentru marea modificare de direcţie, convins că trebuia să ajungi odată şi-odată aici. Nu te crampona de lucrurile pe care le cunoşti, ai încredere în acest moment pentru că va genera o alegere înţeleaptă pentru tine. Ca la orice răsturnare totală de situaţie, te poţi aştepta la o scurtă perioadă de derută şi instabilitate, dar după un timp vei începe să descoperi ce bine se aşează lucrurile pe făgaş normal. Hotărăşte-te şi alege!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Nu poţi trece, deocamdată, la etapa următoare a unui plan de la care aveai mari speranţe şi totul din cauza unei piedici venite de la o persoană care încearcă să-ţi mai taie avântul. Nu renunţa la scopul tău, dar ascultă totuşi sfaturile sale, pentru că e posibil să fie o idee bună, care va duce acolo unde vrei să ajungi, dar pe alte căi decât ai ales tu prima dată. Dacă cineva te opreşte, nu înseamnă neapărat că îţi vrea răul, ci doar îţi atrage atenţia asupra unor puncte slabe în planurile tale, pe care le poţi repara sau ocoli la timp.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Un prieten ştie când ai nevoie de o vorbă bună în momentele dificile şi, mai ales azi, ai ocazia să descoperi cine îţi este cu adevărat alături, trup şi suflet. Şi tu ai face la fel, la nevoie, pentru el, deci schimbul de sfaturi, de gesturi de susţinere şi de încurajări este la ordinea zilei. Ai un prieten sincer aproape care găseşte întotdeauna cele mai potrivite cuvinte pentru a te îmbărbăta, pentru a te readuce pe linia de plutire, pentru a-ţi alunga dubiile şi teama. Nu sta singur când simţi depresia că-ţi dă târcoale, ci lasă pe cineva să îţi ţină companie, căci prezenţa sa va avea afecte miraculoase!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Dacă vezi că atmosfera se tensionează în jurul tău din cauza unui amic ce îşi eliberează nervii pe oricine, mai bine ieşi din acel mediu. Nu turna gaz pe foc, pentru că vâlvătaia e gata să izbucnească. Sunt momente când a ignora, a te face că nu auzi, a trece mai departe ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat sunt cele mai bune reacţii în cazul momentelor critice. Taci şi suportă situaţia, chiar dacă nu-i convine, pentru că numai aşa poţi dezamorsa mai repede bomba!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
E agitaţie mare în jurul tău, intri în contact cu tot felul de oameni faţă de fiecare trebuie să-ţi adaptezi modul de comunicare, pentru a fi corect înţeles. Altfel te porţi cu prietenii, şi cu totul altfel cu familia sau partenerul de viaţă, deci încearcă să tragi o linie clară între aceste planuri ale vieţii tale în relaţie cu ceilalţi, ca nu cumva să le încurci. Nu fi acid cu familia tot aşa cum nu merită să fii blând cu cei cu care îţi măsori forţele, deci ai grijă cum te comporţi cu ceri pe care îi întâlneşti.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Înveţi toată viaţa, nu te opri la cât ai învăţat deja! Eşti într-un proces de transformare spirituală, şi ceea ce afli acum, din proprie experienţă, din ceea ce citeşti sau din ceea ce afli de la oameni, va deveni un fundament profund de principii noi pentru tine. Ai putea întâlni azi o persoană ce va avea un efect major asupra ta, asupra modului tău de a gândi şi acţiona, asupra atitudinii de viaţă pe care o vei adopta de acum înainte. Te maturizezi prin tot ce afli de la ceilalţi, deci recunoaşte cu respect şi consideraţie când cineva, superior ţie din anumite puncte de vedere, îţi mai oferă câte o lecţie utilă. Simţi şi tu cât de mult te schimbi datorită acestor lecţii! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com