Horoscopul zilei de joi, 26 iulie 2018

BERBEC
Ceva nu merge tocmai bine la serviciu, din cauza anturajului nepotrivit şi neconstructiv în care lucrezi. Ai alături doar colegi negativişti, nepricepuţi, nemulţumiţi, plângăcioşi, persoane care văd numai pericole la tot pasul. Cum să înaintezi când ei te trag permanent înapoi cu teamă de a nu greşi, cu refuzuri încăpăţânate, cu critică mai mult sau mai puţin meritate. Nimic nu merge, şi dacă mai ai şi nenorocul unui şef la fel de dificil şi de obositor, nu se poate vorbi de rezultate promiţătoare la serviciu. Te întorci acasă extenuat din cauza efortului imens de a-i convinge să duceţi totuşi la capăt ce aţi început. Dar e în zadar.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Eşti implicat într-un proiect care va avea rezultate excelente, dar nu ai ajuns încă acolo. Parcă e un proces de coacere, pregăteşti terenul pentru momentul când vei începe să şi culegi recolta. Trage tare, implică-te, investeşte-ţi toate resursele bune pentru acest proiect, pentru că, la final, te aşteaptă lucruri palpabile, materiale, concrete. Nu e doar o muncă pentru aplauze sau felicitări, ci se va solda cu un profit vizibil, pe care vei şti să-l foloseşti în beneficiul tău. Poate e o activitate fizică, lucrezi cu mâinile, modelezi concret ceva care va deveni rodul muncii tale pe care îl vei putea prezenta unui client ce va fi pe deplin satisfăcut de munca ta.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Mai apar şi supărări în iubire, dar nu pune la suflet o banală ceartă. E normal să gândiţi diferit din când în când şi, într-un moment de slăbiciune, să mai aruncaţi şi cuvinte grele! Linişteşte-te înainte de a-i da replica, pentru că dacă îi răspunzi imediat ce şi el ţi-a spus vreo două, poate ieşi cu furtuni nedorite. Posibil ca la originea acestei tensiuni să se afle problemele personale din viaţa unuia din voi la care celălalt nu participă efectiv, ba dimpotrivă, poate îngreuia şi mai mult situaţia cu reproşuri şi acuze. Nu critici aşteaptă cel supărat de la persoana iubită, ci înţelegere, sprijin, ascultare!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Dacă pleci la drum, vei întâlni pe parcurs o mulţime de persoane care pot juca un rol important în planurile tale viitoare. Te întorci acasă plin de energie şi de elan, foarte motivat să te apuci de treabă, deoarece primeşti numai informaţii stimulative şi creative. Pune-ţi calităţile mai mult în valoare pentru că te poţi remarca prin idei strălucite şi un tonus excelent. Însăşi călătoria are un efect foarte tonic asupra ta, mai ales pentru psihic, deoarece oamenii pe care îi întâlneşti pe parcurs, locurile prin care treci şi ideile pe care le împărtăşeşti cu ceilalţi îşi ridică moralul şi îţi încarcă bateriile.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Nu pune la suflet micile motive de supărare care mai apar la orizont. Dacă nu le dai prea multă atenţie, vor dispărea de la sine, ca atare cea mai bună atitudine în faţa lor este umorul. Glumind pe seama veştilor tocmai aflate, luându-le cumva peste picior, de parcă ar fi motiv de distracţie şi nicidecum unul de îngrijorare, vei vedea că efectele lor vor trece pe lângă tine fără să te atingă. Situaţia de faţă e prea banală ca s-o amplifici atât. Zâmbeşte, râzi, glumeşte pe marginea celor aflate, deoarece e atitudinea cea mai bună pentru ca efectele negative să nu se resimtă în nimic din ceea ce faci.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Nu te lăsa copleşit de o emoţie negativă, chiar dacă ai impresia că, în loc să scapi de ea, devine din ce în ce mai puternică. E pentru că o laşi tu să crească, o alimentezi fără motiv, când ai avea în jurul tău atât de multe lucruri minunate către care să-ţi îndrepţi atenţia şi astfel să-ţi abaţi gândul de la acel aspect neplăcut. Ai senzaţia că numai tu faci sacrificii, că numai tu eşti cel care are de suferit, dar exagerezi! În timp ce tu îţi torni cenuşă în cap sporindu-ţi supărarea, ar putea trece pe lângă tine motive excelente de bucurie, dar dacă tu stai cu inima strânsă şi cu ochii în pământ, cum să le observi? Capul sus şi zâmbeşte!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Contactul cu reprezentanţii puterii (cu un părinte autoritar, cu un profesor sever sau cu un şef aspru) este dificil şi îţi dă numai motive de nemulţumire de câte ori te adresezi lor. Baţi cu oarecare smerenie şi teamă la poarta lor, ca la un for suprem de la care aştepţi un răspuns sau un ajutor, dar acesta nu vine în forma pe care ai fi sperat-o. Eşti dezamăgit, având impresia că nu ai nici un drept, ci numai obligaţii, dar, de data aceasta, trebuie să te supui lor umil, dacă vrei să obţii totuşi ceea ce aştepţi de la aceştia. Au nişte condiţii mai dure, pe care trebuie să le respecţi, altfel, în loc de un răspuns favorabil, vei primi o uşă trântită în nas.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Când un aspect al vieţii tale te stresează prea mult, devii sclavul acelui gând, de aceea trebuie să ai întotdeauna un plan de rezervă către care să-ţi îndrepţi atenţia. Nu da atâta importanţă unui fleac, unei piedici minore, ci, când vezi că nimic nu mai merge într-o direcţie, ocupă-te imediat de celălalt plan. Asta îţi va abate gândul de la primele tale motive de enervare şi vei vedea că vei trece mult mai uşor peste toate. Nu are rost să te cramponezi de un hop neînsemnat şi să-l transformi în ceva catastrofal, când totul poate fi reparat cu o atitudine mai jucăuşă, mai superficială, ca şi cum n-ar fi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Te-ai putut baza o perioadă pe ajutorul unor persoane care a contribuit trup şi suflet la unul din planurile care te preocupa, dar iată că orice relaţie ajunge, totuşi, şi la un sfârşit. E vremea să pui punct acestei asocieri din care ai avut şi tu multe de câştigat şi de învăţat, dar de acum fiecare merge pe drumul său, privind cu recunoştinţă la ceea ce aţi construit împreună. Nimic nu e veşnic: nici prieteniile, nici parteneriatele de orice formă ar fi ele, nici sprijinul grupului din care ai făcut parte, de aceea azi trebuie să-ţi iei rămas bun de la cineva care ţi-a stat, o perioadă, alături cu sinceritate şi dorinţa de a te ajuta. Probabil îţi va lipsi, dar trebuie să te descurci şi singur.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
E un moment bun să-ţi stabileşti o strategie pe termen lung pentru a atinge un obiectiv căruia îi acorzi o semnificaţie specială. Eşti abia la început, dar tu priveşti deja până departe, convins că vor ieşi toate ca la carte. E perfectă această atitudine optimistă şi entuziastă în faţa noului, şi aşezi fiecare detaliu la locul potrivit cu bucurie, sigur că tot ce clădeşti tu acum, cuvânt cu cuvânt şi gând cu gând, va duce în final la o construcţie demnă de mândrie şi de laudă. Tu eşti conştient că ceea ce stabileşti acum va avea rezultatele visate, şi nu te abaţi de la planul pe care l-ai făcut cu încredere deplină în succes.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Oboseala îşi lasă amprenta pe activităţile zilei, pentru că nu prea dai randament în ceea ce faci. Nu ai nicio tragere de inimă să te apuci de treabă şi refuzi orice invitaţie de a colabora la reuşita planurilor începute. Spui nu la orice, critici tot ce auzi şi, cu asemenea atitudine negativistă, e greu de crezut că vei ajunge totuşi undeva. Ceva din modul celor din jur de a se comporta te determină să fii atât de reticent şi să mai aştepţi o vreme, înainte de a te implica mai serios. Ai mereu impresia că ceilalţi vor să profite de tine şi, uşor egoist, stai pe margine ca să-ţi cruţi energia. De ce s-o consumi pentru ei?
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Schimbarea pe care o aştepţi ca pe un miracol nu vine din stele şi nici din senin, ci stă chiar în puterea ta să îi dai voie să se manifeste în viaţa ta. Eşti un lider înnăscut, ai la tine toate resursele necesare succesului, ştii exact ce ai de făcut, dar mai ai nevoie, uneori, doar de scânteia care să aprindă acest motor pentru ca el să te ducă apoi la succesul garantat. E timpul pentru a lua o decizie prin care să dai alt curs unor proiecte de la care ai mari aşteptări, dar, din când în când, mai e nevoie şi de o schimbare de macaz. Va fi una de bun augur, după care vor începe să evolueze lucrurile într-un ritm crescut, mult mai bun! Spune: start! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com