Horoscopul zilei de joi, 24 ianuarie 2019

 width=

BERBEC
Cum se face că peste tot dai numai de oameni nervoşi, agitaţi, recalcitranţi, care îşi eliberează nervii exact pe tine? Nu poţi discuta cu astfel de persoane, pentru că apelează de fiecare dată la ton ridicat, la replici severe, la critici şi acuzaţii nefondate, ce tensionează inutil atmosfera. Evită să stai în compania lor, pentru că ori îţi strică ţie toată buna dispoziţie, ori te molipsesc şi pe tine de aceeaşi manieră de comunicare: nepoliticoasă, răutăcioasă, certăreaţă, or tu nu eşti aşa de obicei.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Ai o stare ciudată în faţa unui nou început, de parcă nu-ţi place ceea ce se prefigurează la orizont, şi te ţii cu dinţii de lucrurile pe care le cunoşti deja. Nu prea îşi place noutatea, de aceea preferi să rămâi într-o zonă cu care eşti deja familiarizat, dar va trebui totuşi să accepţi schimbarea din mers. Nu poţi sta permanent blocat într-o singură stare de lucruri, chiar dacă îţi convine de minune stabilitatea, deci fii pregătit şi pentru eventuale căi noi de mers. Şi tu te schimbi în timp, se mai ivesc şi noi direcţii, ca atare fii deschis la nou, chiar dacă cere mult de la tine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Chiar dacă nu mai este acelaşi ritm alert de înaintare a unui plan către punctul maxim la care visezi, nu înseamnă că nu înaintează lucrurile. Ba da, doar că ceva mai lent decât ai fi dorit tu! Ca atare ai răbdare şi nu grăbi lucrurile, pentru că te afli pe parcursul unui plan care progresează lent, pas cu pas, dar neîntrerupt. Imaginează-ţi că ceea ce se naşte acum sub ochii tăi e precum o rocă ce se şlefuieşte în timp îndelungat, până ajunge la forma perfectă. De ce să sari peste etape când fiecare pas de pe parcurs contează pentru ceea ce construieşti? Răbdare, aşadar, şi continuă construcţia!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Stai pe gânduri, dar o faci cu imparţialitate şi realism, pentru a descoperi ce anume te ţine pe loc. Din când în când, e bună o astfel de analiză la rece pentru a înţelege ce se petrece, pentru că numai aşa îţi vei recăpăta încrederea şi siguranţa pe care îndoiala te-a cam făcut să le pierzi în ultima vreme. Faptul că ai mers o vreme ca pe gheaţă subţire, te-a determinat să-ţi pierzi încrederea în tine sau în oameni, dar acum chibzuieşti lucid şi profund şi descoperi cine era vinovat de aceste piedici: fricile tale distructive. Eşti gata să renunţi la ele?
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Cât timp faci totul ca la carte, conform legii, ai toate motivele să aştepţi rezultate dintre cele mai bune. Orice abatere de la un regulament dictat de alţii mai presus de tine se poate solda cu amenzi de care chiar nu ai nevoie, deci încearcă să faci totul cum trebuie, cum ţi se cere şi cum e cinstit. Vei fi foarte mulţumit să obţii ceva pe căi complet legale şi pe forţe proprii, fără a te simţi cu musca pe căciulă în nicio direcţie, cei care fac totul pe căi juste vor fi apreciaţi şi mai ales recompensaţi, ca atare mergi pe drumul cel drept până la roadele meritate!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
E o plăcere să munceşti, pentru că te ocupi de activităţi pe şablonul talentelor tale. Pune-le mai bine în valoare, scoate la lumină ceea ce ştii şi, mai ales, ceea ce-ţi place, pentru că sunt mari şanse ca o pasiune extra-profesională să devină, mai târziu, punctul de plecare a unui nou serviciu pentru tine. Merită să te gândeşti şi la alte direcţii în carieră, şi ce poate fi prima ţintă spre care îţi îndrepţi gândurile dacă nu pasiunile, hobbyurile şi plăcerile tale personale. Nici nu ştii cum talentul tău de a vorbi, de a scrie, de a vinde se poate transforma rapid într-o sursă de venit pe termen lung.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Azi te simţi liber să faci ce vrei, de parcă tocmai ai aflat un verdict prin care ţi să de voie să acţionezi cum îţi place! E o eliberare bine meritată, mult aşteptată, pentru că te-ai simţit o vreme captiv într-o situaţie în care erai defavorizat, tratat injust, subjugat fără să meriţi. Ai luptat pe toate căile corecte să-ţi demonstrezi nevinovăţia şi drepturile, iar acum ai putea primi răspunsul edificator care să-ţi dea în sfârşit acea senzaţie de totală descătuşare. Acum eşti liber să porneşti în ce direcţie vrei, de vreme ce s-a rupt ghiuleaua pe care o cărai de picior. S-a făcut dreptate, s-a făcut lumină, şi nu poţi să nu jubilezi în sinea ta spunând: am avut dreptate.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Intervenţia bruscă a altor persoane în treburile tale cade ca un trăsnet, pentru că-ţi strică toate planurile. Dacă nu ai depinde de nimeni, lucrurile ar merge mai bine, dar mai sunt şi alte persoane implicate care mai mult te încurcă. Nu privi doar partea negativă a rolului celorlalţi în afacerile tale, pentru că vei descoperi că au şi un efect benefic asupra ta. Prin simpla lor apariţie neaşteptată, te obligă să-ţi aduni mai bine forţele şi să îţi argumentezi mai vehement părerile. Când eşti de unul singur, eşti tentat să te laşi furat de ideea că merge oricum…
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Atitudinea calmă şi relaxată pe care o abordezi în faţa unei noi provocări este perfectă, pentru că nu intri în panică dacă lucrurile capătă un ritm ciudat. Le tratezi pe toate raţional, logic, matur, organizat, conştient că nimic nu se clădeşte peste noapte. Faci un pact cu timpul pentru că mai e cale lungă până vei ajunge acolo unde vrei, deci de ce să te grăbeşti? Ai răbdare suficientă pentru a le lua pe toate pe rând, pe îndelete, şi a le duce la îndeplinire, convins că viitorul spre care te îndrepţi va aduce rezultate stabile, solide, consistente. Eşti un exemplu de maturitate şi încredere în ziua de mâine!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Ai grijă cum te comporţi azi în preajma unor persoane foarte sensibile, pentru că atitudinea ta mai directă, mai categorică, poate şi mai severă, s-ar putea să lase urme adânci asupra unui suflet fragil. Fii atent cum vorbeşti copilului tău, partenerului de suflet, părinţilor, sau, dacă e vorba de o discuţie cu oameni necunoscuţi, ai grijă cum te adresezi unor persoane cu probleme vizibile (bolnavi, singuri, săraci etc), pentru că vorbele tale ar putea fi suna cam dur pentru ei. Îmbracă orice replică într-o notă mai amiabilă, mai politicoasă, pentru că ar fi păcat să răneşti pe cineva care nu înţelege stilul tău mai direct de a vorbi. Impulsivitatea în comunicare taie şi rişti să generezi suferinţe şi mai mari în inima cuiva vulnerabil.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Eşti expert în comunicare, dar uită că, pentru a lăsa o impresie atât de bună, tu te pregăteşti, studiezi, munceşti intens înainte de a deschide gura. Asta faci şi acum: îţi pregăteşti cu multă seriozitate discursul pe care îl vei susţine în faţa cuiva, şi nu vrei să laşi nimic la voia întâmplării. Aduni informaţie, citeşti, acumulezi cunoştinţe, întrebi în stânga şi-n dreapta pentru ca lucrarea ta să fie ireproşabilă. Ai toate şansele să iei cu notă bună la un examen sau să susţii o conferinţă de succes, pentru că tot ce spui e verificat, documentat, bazat pe fapte concrete. Ai ocazia de a preda în faţa altora şi îţi iei rolul foarte în serios.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Eşti foarte incisiv în comunicare, ca atare ai grijă la tot ce spui, mai ales la ce scrii, pentru că efectele cuvintelor tale va fi maxim. Dacă meseria ta implică texte în care e nevoie să fii dur, sever, critic, atunci atmosfera acestei zile te va ajuta să-ţi exprimi punctul de vedere mult mai clar şi să ajungi mai repede la scopurile propuse. Orice mesaj prin care trebuie să iei atitudine, să lupţi pentru un drept, să pui la punct un inamic sau să faci cuiva observaţie ţi se potriveşte de minune, pentru că te pricepi să găseşti cuvintele cu cel mai mare impact pentru a repara situaţia. Un articol scris de tine, o scrisoare trimisă cuiva acum, o reclamaţie scrisă lăsată la vreo instituţie vor avea efectul dorit, pentru că ai limba ascuţită, dar pe bună dreptate! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com