Horoscopul zilei de joi, 23 august 2018

BERBEC
Ca să treci peste momentul jenant la care te supune azi un inamic, trebuie să faci mari concesii, dar tu eşti obişnuit cu astfel de situaţii. De data aceasta tu eşti cel care renunţă la propriile orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate, dar eşti convins că sacrificiul tău e un gest înţelept, pentru că, într-o zi, adevărul va ieşi la iveală şi vei redobândi ceea ce ţi se cuvine. Taci şi suporţi nedreptatea de acum, dar cel care se face vinovat de fapte incorecte va plăti şi atunci vei fi din nou tu cel aplaudat de toată lumea. Azi eşti dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu care umblă cu mijloace necinstite, dar minciuna are picioare scurte!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Implică-te, apucă-te serios de treabă, pentru că momentul este excelent pentru a da startul unei acţiuni de anvergură. Va atrage şi succes, şi satisfacţii, şi profit, deci merită să-ţi dai tot interesul pentru ceea ce urmează să se nască la orizont. Citeşte, informează-te din cât mai multe surse, caută specialiştii care te pot îndruma, deoarece nu e un proiect simplu şi nici nu se naşte peste noapte, ci necesită un oarecare efort de documentare din partea ta. Fii sigur că, la nevoia de cunoaştere de care dai dovadă azi, vei da exact peste paragraful, sfatul, informaţia de care ai nevoie pentru a da startul spre această nouă afacere.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Din trecut îţi tragi energia pentru evenimentele actuale, pentru că altădată ai făcut faţă cu brio unei provocări similare şi ajunge doar să repeţi reţeta succesului de odinioară ca să ajungi din nou la aceleaşi reuşite. Mai sunt încă aspecte de demult pe care lumea nu le ştie, deci trebuie să faci un pas în faţă şi să povesteşti cu ce te lauzi. Nimeni nu va considera lauda de sine ca un defect, pentru că tot ceea ce povesteşti azi cu atâta entuziasm face parte din trecutul tău şi de unde să afle lumea ce ai făcut dacă nu de la tine?
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Regreţi lipsa de cumpătare de care ai dat dovadă cu ceva timp în urmă, pentru că ai aruncat, absolut inutil, nişte bani pe fereastră. Ai crezut că vei face faţă unor cheltuieli mai mari, te-ai bazat pe un ajutor financiar sau pe o sumă de bani demult promisă, or nimic din toate acestea nu s-a materializat şi acum îţi dai seama că te afli pe un teren sensibil. Cântăreşte mai atent fiecare decizie de ordin financiar, pentru că nu stai prea bine cu banii ţi orice eroare poate dezechilibra major bugetul şi poţi trece de la plus la minus pe nesimţite.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Nu pleca urechea la criticile şi comentariile acide ale celor de pe margine care niciodată nu vor fi mulţumiţi. Tu ai un scop foarte clar în minte pe care vrei să-l atingi prin forţe proprii, dar pe parcurs vei întâlni o mulţime de opoziţii de la cei alături de care munceşti. Dacă vezi că nimeni nu e de acord cu tine, mai bine te apuci singur de treabă şi încerci să ajungi la rezultatele finale pe cont propriu. Nu ai cu cine colabora eficient astăzi, de parcă toţi s-au aliat împotriva ta, dar poţi demonstra că poţi şi singur!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Nu te poţi detaşa de o emoţie din trecut care are încă influenţă asupra ta. Te năpădesc regretele, nostalgiile, amintirile nu tocmai plăcute şi retrăieşti aproape identic un eveniment din trecut cu un impact emoţional maxim asupra ta. Doare încă, nu poţi uita sau ierta ceva, dar merită să treci în revistă cele întâmplate pentru a înţelege, după atâta timp, cu alţi ochi unde ai greşit. Dacă se întâmplă şi a doua oară acelaşi lucru, e semn ori că ţi se mai acordă o şansă de a face totul bine, ori mai ai nişte lecţii de învăţat de aici.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Inima e punctul cel mai sensibil al acestei zile, cu riscul de a primi o veste bombă care te face să cazi de sus, de la înălţimea unor vise frumoase. Revenirea la realitate poate fi dureroasă, dar necesară. Decât să te amăgeşti în continuare că totul e roz şi frumos, mai bine primeşti adevărul în faţă, pentru a face schimbările care se impun. Iubirea se destramă, lucrurile de care eşti ataşat dispar şi tot ceea ce a contat pentru inima ta o vreme nu mai poate rămâne la acelaşi nivel. O surpriză neplăcută în iubire aduce nefericirea.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Eşti pregătit să investeşti o mare sumă de bani în confortul domestic, poate pentru a renova locuinţa sau a o redecora sau pentru a schimba un obiect casnic defect. Ceva îţi spune că nu e chiar cel mai bun moment pentru astfel de cumpărături, dar e totuşi o urgenţă, pentru că buna funcţionare a casei depinde totuşi de acea achiziţie. Discută şi cu ceilalţi membri ai familiei ca să primeşti şi din partea lor o eventuală aprobare, dar decizia finală tot tu o vei lua, după ce vei analiza la rece oportunitatea acestei achiziţii.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Aruncă o privire înapoi, la anii de şcolarizare, la cursurile terminate mai demult, la un răspuns oficial pe care l-ai primit cu mai mult timp în urmă, deoarece rezolvarea problemei de astăzi se află undeva prin sipetul tău cu amintiri. Trebuie să umbli printre actele pe care le-ai aruncat în pod, printre lucrurile uitate şi abandonate prin sertare, deoarece a venit vremea să fie scoase de la naftalină. Laudă-te cu bagajul de cunoştinţe acumulat în trecut, căci acum e momentul optim să te foloseşti de el!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Nu te ocupa azi de sarcinile pe care le consideri obligaţii sau datorii, acele îndemnuri care încep cu trebuie să… Dimpotrivă, azi dai randament maxim numai în acţiunile în care depui pasiune, suflet, plăcere de a munci. Poate e vorba de hobby-urile tale sau de activităţi cu o oarecare tentă artistică, deoarece creativitatea e sursa tuturor succeselor zilei. Îţi pui în joc talentele, imaginaţia, resursele tale din zona frumosului şi bunului gust şi dai naştere unor roade demne de laudă. Dacă munca ta ar primi Likeuri, ca pe Facebook, ai aduna mii pe parcursul zilei, pentru că ceea ce faci e plăcut ochiului sau inimii.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
O noutate de zile mari se iveşte la orizont – un câştig nou, un job nou, o colaborare nouă – dar cere şi din partea ta un efort de concentrare pentru a transforma această scânteie abia întrezărită într-o flacără. Nu te crampona de detalii şi fleacuri, de aspectele minore de pe parcurs, pentru că nu ele contează, ci concentrează-te la imaginea de ansamblu, la ideea care acum se naşte în mintea ta. Ai mai trecut prin astfel de situaţii, ai deja experienţă, deci ajunge doar să pui mâna pe unelte şi să construieşti concret ceea ce deocamdată e ca un gând undeva în mintea ta. Fii sigur că se vor ivi toate resursele necesare pentru a vedea ideea materializată curând!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Nu te opri doar pentru că, momentan, ai impresia că ai ajuns într-un impas. Ia o pauză, asta da, e bine, dar nu renunţa la planurile tale. După o zi, două, de răgaz, vei vedea lucrurile din nou într-o notă optimistă şi vei duce mai departe ce ai început. Nu te mai uita înapoi cu sentimente de vină, de regret, de îngrijorare cum că se putea şi mai bine. Da, întotdeauna se poate mai bine, dar mai ai timp încă să schimbi macazul şi să duci planul tău pe alt nivel. O mică schimbare de atitudine, profitând de oportunităţile care se ivesc, vei putea ajunge la ce ţi-ai propus, ca atare nu renunţa, nu abandona, nu dărâma ceea ce deja ai clădit. Respiră un pic şi apoi continuă! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com