Horoscopul zilei de joi, 21 februarie 2019

BERBEC
Unii îţi spun să stai pe loc, să nu porneşti aventura care ţi se deschide acum în fata ochilor, că e riscantă, că nu ştii tot ce trebuie, că nu eşti pe un teren stabil. Deşi eşti o fire prudentă, de obicei, pe tine te atrage ca un magnet să-i dai drumul chiar acum, fără să mai ţii cont de precauţii sau de suspiciunile celor din jur. În fond, contează cât de pregătit te simţi tu în această poveste, nu cât de susţinut eşti de ceilalţi. Nu ai parte de tovarăşi prea dinamici, curajoşi sau optimişti şi e normal ca prezenţa lor mai mult să te încurce, dar tu eşti sigur pe tine şi încrezător că direcţia aceasta duce unde trebuie. Continuă!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Trebuie să lupţi azi cu stările emoţionale negative care îţi tot dau târcoale, deşi nu sunt deloc stilul tău. Faci ce faci, şi tot la tristeţe te întorci, tot la pesimism, tot la dezamăgire. Ai să descoperi că starea ta negativă e generată de anturajul nefast în care ai nimerit. Dacă ai alături doar oameni care se plâng întruna, care nu au nimic bun de spus, care nu au motive să zâmbească sau să spere, fii sigur că te vei molipsi de la ei, ca atare ieşi din acel mediu imediat! Spune nu gândurilor negative, capul sus şi pune mâna pe unelte ca să repari ceea ce nu merge bine!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Nu te lăsa păcălit de senzaţiile trupului, pentru că ceea ce simţi tu acum nu e iubire. E magnetism, e atracţie, e ceva ce nu ţine de inimă, şi te-ai putea înşela amarnic dacă te-ai lăsa condus de aceste senzaţii. Nu e ceva legat de inimă, nu e atât de pur pe cât ai dori şi, mai devreme sau mai târziu, te-ai putea trezi dintr-un vis neplăcut, dându-ţi seama cât de mult te-ai înşelat. Rămâi surd la cei care îţi fac azi declaraţii de dragoste pasionale, pentru că nu e iubire ceea ce auzi, ci interesele lor pot fi mult mai urâte decât par la prima vedere. Stai departe de ispitele periculoase!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Simţi că sensul în care mergi nu e cel mai corect şi procesele de conştiinţă încep să te cicălească din umbră. O voce interioară îţi tot spune: nu e bine, nu e corect, deşi tu mergi încă mai departe, dar ai să vezi că acest mesaj se va repeta atât de insistent şi de obsesiv, că într-un final îi vei da ascultare. Ai o conştiinţă mult prea puternică şi sobră ca să nu-i dai atenţie, deci ia vezi ce-ţi spune acea şoaptă interioară cu privire la un plan care, deşi evoluează, nu dă roadele dorite. Nu cumva trebuie să schimbi tactica? Nu cumva te-ai abătut de la scop?
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Ascultă nu numai cu urechile, ci şi cu inima şi mintea larg deschise, pentru că azi vin spre tine o mulţime de informaţii extrem de utile pe care le vei folosi într-o zi într-un moment capital. Orice întâlnire pe parcursul acestei zile are un rost, deci fii cu ochii în patru şi cu urechile pâlnie, atent la tot ce îţi este adresat. Un cântec auzit la radio poate fi un mesaj divin, o conversaţie prinsă din zbor pe stradă îţi oferă un indiciu, o persoană cu care schimbi două vorbe poate apărea exact în forma cea mai potrivită pentru o indicaţie salvatoare. Pune-ţi antena în funcţiune pe cele mai subtile vibraţii ca să captezi tot ce este în beneficiul tău, căci receptivitatea ta e maximă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Primeşti un sfat matur care merită ascultat şi urmat ca atare, deci nu te încăpăţâna să faci totul doar după propriile decizii. Ai în faţa ta o persoană cu mai multă experienţă care ştie ce spune şi practic îţi oferă un sfat pe gratis, care e deja verificat şi ajunge doar să fie pus în practică. Sfatul primit poate avea o mulţime de utilităţi, dar prima dintre ele pare să fie starea ta de sănătate, ca atare merită să ţii cont de ce-ţi spune. Poate fi vorba de un medic sau un terapeut care îţi transmite ce să faci pentru vindecare sau o stare mai bună a organismului.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Numai de propriile tale acţiuni depinde succesul spre care te îndrepţi, ca atare asumă-ţi complet ceea ce vrei să faci! Dacă tot ai făcut o alegere, fii sigur că e cea mai bună pentru tine în momentul de faţă şi mergi în sensul acela! Fii conştient că aşa cum îţi aşterni aşa vei dormi, deci e numai responsabilitatea ta de la un capăt la altul. Dacă nu ajungi acolo unde ai sperat, nu încerca să dai vina pe alţii, ci totul a depins numai de eforturile proprii. Cu cât porneşti pe acest drum cu mai multă încredere în tine, cu atât şansele de reuşită sunt mai mari. Nu te gândi la piedici, limite sau neputinţă: dacă vrei, poţi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Ce a fost a fost, nu mai scoate la lumină, iar şi iar, ca un refren obsedant, cât de greu a fost, cât ai plătit tu pentru a ajunge aici, ce ai tras sau ai pătimit… Gata, trecutul e trecut şi e bine să te detaşezi odată de el, cu lecţiile asumate. Prea ai tendinţa de a vorbi de etapele anterioare nivelului la care ai ajuns doar într-o tonalitate gravă, tristă, pesimistă, punând în evidenţă sacrificiile şi eşecurile, când, tot din trecut vin şi cele mai frumoase amintiri, cele mai interesante reuşite, cele mai bune schimbări pe care le-ai putut face. Adu-ţi aminte şi ce a fost bun înainte, nu doar greutăţile!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Ai ajuns într-un punct sensibil al unui proiect, dar nu din vina ta, ci din cauza intervenţiei nedorite a unui inamic. Îşi bagă coada unde nu-i fierbe oala şi îţi strică ţie planurile. Nu te revolta inutil împotriva lui, pentru că exact asta aşteaptă el de la tine: să te irite. L-ai aţâţa şi mai tare, deci tratează cu răbdare această situaţie: se va retrage singur din această chestiune, când va vedea că-l ignori şi nu ţii cont de piedicile tale. Când va vedea că tu îţi vezi mai departe de treaba ta cu calm şi cu încredere în reuşită, va fierbe de invidie, dar nu va avea nicio putere asupra ta.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Nu te lăsa oprit din elan de un hop neimportant, căruia ai tendinţa de a-i acorda mai multă atenţie decât merită. E doar o probă în drumul tău către scopul cel mare, prin care poţi demonstra cât de hotărât eşti să treci peste toate, câtă ambiţie ai, cât de capabil eşti să construieşti un întreg edificiu, chiar dacă fiecare etapă nouă vine cu piedici de trecut. Din toate ai de învăţat, dar mai ales descoperi ce personalitate complexă eşti, câte instrumente ai la dispoziţie, câte ştii să faci, ca atare scoate de la naftalină zestrea cu care ai fost dotat din naştere. Spune clar ce ştii, ce poţi, ce vrei şi treci la fapte!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Bucură-te de tot ce ai la dispoziţie, pentru că, dacă ai începe să faci o listă cu ce ai versus ceea ce nu ai (deocamdată) sigur jumătatea plină a paharului ar cântări mai mult. Optimismul tău proverbial trebuie să ia azi frâiele oricărei acţiuni şi să o duci la îndeplinire cu încredere, cu speranţă, cu bucurie! Cu asemenea tonus ridicat, cu o atitudine atât de luminoasă şi de senină, toate vor evolua foarte bine, ca atare începe tot ce faci sau gândeşti cu un da mare şi ferm. Da – totul se poate, da – e bine, da – sunt cel mai bun, şi cu asemenea afirmaţii bine conturate în minte, vei culege cele mai frumoase roade.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Intri azi in contact cu o persoană arogantă, care nu-şi mai încape în piele de atâta importanţă de sine, iar tu trebuie să-i tolerezi capriciile. O faci cu enormă îngăduinţă, deşi nici ţie nu-ţi vine a crede cât de calm poţi rămâne la aberaţiile sale, dar consideri că e un sacrificiu folositor pentru a-ţi atinge scopurile. Sunt momente când accepţi şi locul doi, şi umilinţa, şi prostia umană, şi răutăţile nemeritate, pentru că ele sunt teste de încercare a răbdării tale şi a capacităţii tale de a face compromisuri. Toate vor conta în final şi vei ajunge acolo unde meriţi, deci suportă şi tu cât se poate! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com