Horoscopul zilei de joi, 2 mai 2019

BERBEC
Te apropii încet de finalul unei activităţi care te-a solicitat la maximum din punct de vedere fizic şi mental, dar rezultatele bune se prefigurează la orizont şi eşti foarte mulţumit de tine însuţi. Ţi se citeşte pe chip satisfacţia, mândria că ai ajuns aici prin forţe proprii, dar mai bine stai un pic să savurezi reuşita înainte de a te apuca de altceva. E mai bine să te opreşti din avânt, să te bucuri de nivelul pe care l-ai atins, şi, pornind de la reuşitele deja acumulate, să stabileşti noile ţeluri.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Pune-ţi în joc valorile în care crezi, legile scrise sau nescrise pe care trebuie să le respecţi, pentru că acestea sunt cele care vor dicta, în final, verdictul pe care îl aştepţi. Cu cât faci lucrurile mai corect, mai legal, mai sincer, cu atât şansele unei reuşite cresc, ca atare stai deoparte de ispita de a apela la tertipuri incorecte, oricât de minore ar fi. Mai bune spui adevărul direct în faţă şi accepţi legea, aşa cum e ea, uneori aberantă, decât să i te opui, pentru că nu rezolvi nimic apelând la căi ocolitoare. Mita, şpaga, pilele nu te ajută la nimic în situaţia de faţă, deci fă aşa cum ţi se cere!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Trebuie să îţi controlezi tonul şi agresivitatea verbală, pentru că atitudinea ta poate răni profund pe unele persoane care nu sunt în cele mai bune toane. Şi aşa au atâtea pe cap, mai apari şi tu cu reproşuri şi mici răutăţi pe care le vor transforma într-un dezastru. Poţi face mult rău prin gesturi sau cuvinte, tocmai de aceea trebuie să fii extrem de prudent în declaraţii şi afirmaţii, ca să le spui doar faţă de persoanele care le pot tolera sau care nu le vor interpreta greşit.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Nu te crampona de nişte idei care e posibil să fi devenit dependenţe sau obsesii, nicidecum principii sănătoase de viaţă. Priveşte-le azi dintr-o altă perspectivă şi gândeşte-te dacă tu chiar ai nevoie de acele lucruri. Ai nevoie de un anumit om alături, ca prieten, când vezi că relaţia voastră e toxică? Chiar vrei neapărat o anumită iubire, când ştii deja că nu-ţi va garanta fericirea? Ai capacitatea de a porni un anumit drum, fără să ştii clar pe ce te poţi baza de la start până la final? Revizuieşte la modul cel mai sănătos şi mai sincer ceea ce ai, dar nu te grăbi deja la o decizie. Fii foarte sincer cu tine: chiar vrei acel lucru aşa cum e?
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Eşti blocat într-o situaţie nu tocmai plăcută şi te cuprinde tristeţea, pesimismul, neputinţa. Nu te grăbi să acţionezi acum, sub imperiul acestor emoţii negative, ci aşteaptă să se mai clarifice orizontul. După ce trece starea aceasta negativă, vei gândi la rece, pentru că acum eşti mult prea afectat emoţional ca să înţelegi situaţia corect. După ce te vei linişti, după ce vei respira din nou liber, vei începe să descoperi şi soluţii, şi oameni de la care poţi cere ajutor şi căi noi de evoluţie, dar acum, cu nodul în gât, e greu de crezut că le poţi observa. E timpul să ierţi, să uiţi şi să aştepţi vremuri mai bune fără să acţionezi.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Este o zi cu multe răspunsuri la dilemele personale care te frământă. Porţi discuţii foarte serioase cu oameni cu multă experienţă de viaţă care sunt dornici să-ţi împărtăşească din cunoştinţele lor. Eşti ca un elev avid de cunoaştere în faţa unor profesori înţelepţi şi stai cu urechile pâlnie la tot ce au aceştia să-ţi transmită. Le recunoşti valoarea, maturitatea, superioritatea, bagajul de cunoştinţe foarte solid şi stai în preajma lor ca un discipol pe lângă mentorilor săi, convins că tot ce acumulezi va sta la baza succeselor tale viitoare. Înveţi şi azi, căci eşti la o perpetuă şcoală a vieţii!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
De data aceasta trebuie să laşi doar raţiunea să ia decizii, deşi ai în preajmă multe persoane care umblă la coarda ta sensibilă. Nu trebuie să te laşi înduioşat, îmbunat, impresionat de nimeni, pentru că ai face o mare greşeală dacă ai pune emoţia pe primul plan. Acum e nevoie de atenţie, de concentrare, de o bună organizare mentală ca să fii sigur că faci cea mai înţeleaptă alegere. Ai mai ales şi altădată doar după ce-ţi transmitea vocea inimii şi nu ai fost prea mulţumit, ca atare acum rămâi surd la mesajele sufletului, punând creierul deasupra tuturor.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Primeşti o veste despre felul în care ar putea evolua nişte evenimente în perioada următoare, dar nu eşti deloc mulţumit de ce auzi. Aluneci încet într-o stare de depresie, de abandon, de neputinţă, pentru că nu există nimic bun de care să te poţi agăţa. Nu te mai interesează nimic din ceea ce făceai dacă nu sună promiţător sensul în care te îndrepţi, ca atare aproape că eşti dispus să laşi lucrurile să moară de la sine, fără a mai depune nici un efort. Dacă ţi-ai recăpăta un pic speranţa, ai găsi în tine şi forţa de a continua.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Ai făcut cândva o greşeală şi nu te poţi încă debarasa de acest gând, încât vezi pericole peste tot. Ori ţi se aminteşte întruna despre situaţia neplăcută de demult, ori faci ce faci şi tot despre ea vorbeşti, pentru că a devenit un fel de balast pe care îl tot cari după tine. Este vremea să priveşti înapoi cu tupeu şi să repari situaţia, dacă se poate, sau să o ştergi complet din amintire, pentru că te trage înapoi.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Ai grijă la reacţiile impulsive sau agresive pe care le ai faţă de persoanele ceva mai sensibile. Chiar dacă tu consideri că nu exagerezi cu nimic, celălalt poate fi într-o pasă extrem de fragilă şi va lua riposta ta drept un atac la persoană. Un gest necugetat, o vorbă spusă necontrolat sau o atitudine ofensivă poate deranja enorm pe un prieten, care va suferi în sinea ta pentru comportamentul tău. Nu merită asemenea tratament din partea ta deci domoleşte-ţi patima.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Timpul este generos cu tine şi îţi oferă exact acel răgaz de care aveai nevoie. Mai doreai o prelungire, sperai să ţi se ofere o oră în plus sau o zi peste termenele limită, şi iată că minunea se produce. Numai de tine depinde cum valorifici acest răgaz preţios, pentru că va trebui să îţi administrezi în aşa fel timpul, încât să te încadrezi perfect în ceea ce ai la dispoziţie. Te vei concentra în mod optim la ce ai de făcut, fără a pierde vremea.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Iubirea partenerului te ajută enorm să duci mai departe un proiect pe care ţi l-ai asumat pentru fericirea amândurora. Singur, ţi-ar fi mai greu, dar angajamentele pe care şi le asumă şi el alături de tine sunt exact sursa de energie de care aveai nevoie pentru a face paşi mari spre ţinta propusă. Eşti o persoană care are nevoie de multă susţinere afectivă şi emoţională, deci familia sau partenerul sunt alături de tine în astfel de momente, pentru că eşti capabil de adevărate miracole atunci când ştii că eşti iubit şi apreciat la justa valoare. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com