Horoscopul zilei de joi, 14 februarie 2019

BERBEC
Te bazezi pe persoana iubită întru totul, aproape că depinzi de ea, dând astfel dovadă de o imensă încredere în ceea ce spune, face sau oferă. Ştii că şi el pune accent pe ajutorul tău, şi el are nevoie de compania ta în tot ce face, dar la tine a devenit un fel de sevraj, de parcă nu ai putea sta o zi fără cel drag aproape. Azi resimţi o energie nouă în relaţia voastră, ca şi cum v-aţi apropiat şi mai mult, relaţia s-a legat şi mai profund, semn că aţi depăşit cu bine o serie de lecţii şi acum, vă cunoaşteţi mai bine unul pe altul. Formaţi un tandem foarte închegat ce îşi va arăta de acum de multe ori puterea!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Mai bine taci şi faci, fără să spui tuturor ce intenţii ai, ca nu cumva să generezi în jurul tău critici care ţi-ar putea tăia elanul. Sunt momente în care e mai bine să păstrezi pentru tine planurile pe care vrei să le ridici, ori din superstiţie, după ideea că dacă spui ce doreşti, nu se mai îndeplineşte, ori ca să nu atragi în calea ta o serie de hopuri puse de invidioşi, răutăcioşi, inamici care nu vor să te lase să ajungi acolo unde ţi-ai propus. În situaţia de faţă, cel mai bine e să stai în banca ta, să-ţi vezi de ceea ce ai început să construieşti şi să te lauzi cu reuşita ta abia după ce ai dus-o complet la capăt. Păstrează discreţia şi urmează-ţi visul!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Ai mare grijă la ceea ce faci, pentru că eşti în faţa unei ispite care îţi poate cauza mari prejudicii de imagine sau de moralitate. Chiar dacă tu eşti, din fire, un om cinstit, care nu urmează decât căile corecte, azi ai putea fi împins de la spate de un inamic care te prinde într-un moment sensibil şi te convinge să faci ceva împotriva principiilor tale morale. Nici ţie nu-ţi vine a crede cum de i-ai putut pica în plasă, făcând ceva ce altădată ai fi respins cu fermitate. Tocmai pentru că ştii că ceea ce te pune acesta să faci e contrar eticii sau deontologiei tale, nu te abate de la calea cea dreaptă şi fă totul cum se cade, luând măsuri şi împotriva celui care te îndeamnă să calci strâmb.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
A o lua de la capăt, uneori, e cel mai bun lucru care ţi se poate întâmpla. Azi ai ocazia să te întorci înapoi de unde ai plecat şi să iei startul din nou. Da, faci acelaşi lucru, dar a doua oară va ieşi de minune. Nu te teme să deşiri tot ce ai tricotat până acum ca să refaci ţesătura de la zero, pentru că a merge mai departe după un model greşit sau după o dimensiune nepotrivită, ar însemna să consumi timpul şi energia inutil. Întoarce-te de la punctul de start, revezi toate condiţiile impuse şi mai porneşte odată, cu încredere şi mai ales cu convingerea că acum ştii mai bine ce e de făcut.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Te laşi învins mult prea uşor de o stare de apatie care, de obicei, nu te reprezintă, dar azi nu ai nimic interesant de care să-ţi agăţi interesul pentru a ieşi din rutină. Pierzi timpul fără să faci nimic special, dintr-o mare nevoie de odihnă şi linişte, numai că, dacă nu ai fi fost atât de copleşit de comoditate, în acest timp ai fi făcut lucruri mult mai interesante. Poate eşti influenţat şi de cineva din anturaj care te trage în jos, în starea lui negativă, şi, în loc să lupţi cu energia pe care o degajă, te molipseşti de la el fără să te mai opui. Din lene, din indiferenţă, din plictiseală, din lipsă de motivaţie sau chef, te laşi dominat de stări pasive care nu construiesc nimic bun.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Ai un presentiment din ce în ce mai puternic legat de un eveniment care ar putea avea un efect bombă asupra ta. Tocmai pentru că primeşti deja unele avertismente subtile, te poţi pregăti sufleteşte ca să-i faci faţă cu brio. Nu te ia prin surprindere schimbarea care se apropie – chiar dacă te poate duce într-o cu totul altă direcţie decât ai sperat – dacă încerci să fii flexibil şi curgător ca apa astfel încât să te adaptezi imediat pe noul făgaş. Dacă te fixezi pe un unic sens şi acesta nu e momentan accesibil, baţi pasul pe loc şi suferi inutil. Lasă-te purtat într-acolo unde curentul te duce în mod firesc.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Ai nevoie de linişte totală, pentru că numai aşa te poţi concentra eficient la ceea ce ai de făcut. Poate eşti înaintea unui examen dificil şi trebuie să acumulezi mari cantităţi de informaţie, şi numai în izolare totală dai randament. Poate eşti obosit şi te retragi un pic în intimitate, pentru a te odihni sau pentru a analiza la rece situaţia în care te afli. Pe tine nu te deranjează singurătatea, ba chiar îţi prieşte din când în când, şi acum ai ajuns într-un astfel de moment când tânjeşti după linişte fără ca nimeni să nu te bată la cap. Rupe-te pentru o zi de lume, e spre confortul tău emoţional!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Fii diplomat în afaceri, în tranzacţii, în orice acţiune care ar putea implica o anumită investiţie financiară. Ai mult de câştigat de pe urma unei atitudini pozitive, politicoase, pentru că, la urma urmei, ai un interes de atins şi merită să-ţi pui în joc toate armele de seducţie pentru a ajunge la el. Fii amabil cu clientul care îţi cumpără marfa, fii atent cu şeful care te plăteşte, fii convingător cu cei cu care semnezi azi contracte de colaborare. Toate acestea fac parte dintr-un arsenal de cucerire a celui care deţine azi banii pe care urmează să ţi-i ofere pentru diverse servicii sau produse pe care tu le poţi face. Un zâmbet manierat şi cald vinde bine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Visezi la o poveste de dragoste ca-n filme şi, cu puţină imaginaţie, o poţi avea, deocamdată la nivel imaginar! Nu e departe momentul când ceea ce deocamdată creezi în mintea ta va deveni realitate, deci primul pas spre o iubire frumoasă e să ai curajul să o chemi cu gândul în viaţa ta. Nu te opreşte nimeni să visezi la Feţi Frumoşi şi Ilene Cosânzene, la iubiri cu final fericit, deci ai curajul să visezi! Visul va fi transmis spre Univers iar el va avea grijă să-ţi trimită înapoi, cât de curând, ceea ce are nevoie sufletul tău pentru a fi fericit. Atrage iubirea!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Nu te mai gândi la nimic altceva decât la sarcinile pe care ţi le-ai asumat. Ai mult de lucru şi trebuie să te concentrezi asupra acelor atribuţii pe care le poţi duce cu succes la îndeplinire. Nu te lăsa dominat nici de ce se întâmplă acasă, nici de grijile familiale, nici de evenimentele din viaţa sentimentală, căci singurul punct care cere acum să te dedici prioritar sunt planurile în desfăşurare de la serviciu, care nu pot ajunge la rezultate bune dacă mintea ta zboară mereu la altceva. Detaşează-te de orice alte preocupări şi dedică-te doar muncii!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Puterea, supremaţia, succesul – toate pot fi doar o iluzie dacă nu le exerciţi în cele mai potrivite formă. A o face pe şeful, a ridica tonul fără motiv, a încerca să-i domini pe ceilalţi printr-o atitudine de despot nu sunt cele mai adecvate căi de a-ţi demonstra valoarea, unicitatea sau supremaţia ca atare nu te folosi de aceste arme! Tu poţi arăta că eşti cel mai bun şi prin alte metode, nu prin cele bazate pe infatuare sau intimidare. Dacă o faci pe durul cu cei din jurul tău, poate câştigi o bătălie acum, pe moment, dar nu înseamnă că i-ai convins că puterea e la tine. E bine să-ţi vezi serios de treaba ta fără a căuta neapărat să ţi se dea dreptate sau să te afli doar pe primul loc: nimeni nu rămâne prea mult timp în frunte, deci nu asta contează!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Te simţi exclus dintr-o activitate şi toate încercările tale de a te integra, par să nu dea roade. Decât să suferi şi să te simţi dat la o parte, alungat, neluat în seamă, mai bine te-ai gândi ce anume îi face pe ceilalţi să te ţină la distanţă. Poate chiar nu te priveşte acel lucru, nu ai nimic în comun cu acea activitate, sau poate nu a venit încă momentul să te alături şi tu. Nu o lua atât de personal, cum că cineva ar avea ceva cu tine, pentru că nu e deloc aşa. Foloseşte timpul pe care-l ai la dispoziţie pentru alte treburi, pentru că va veni şi ziua când vei fi invitat să te alături şi, dacă nu vei fi disponibil, iar vei suferi că nu poţi participa. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com