Horoscopul zilei de joi, 14 decembrie 2017

BERBEC
Esti în fata unei decizii si ambele variante pe care le ai la dispozitie par la fel de profitabile. Dacă ai sta si ai cântări situatia pe toate părtile, cu luciditate si maturitate, ai descoperi totusi că doar una dintre ele este mai sigură si duce la un rezultat stabil, cealaltă ascunzând totusi niste puncte sensibile, ce pot genera erori. Cea mai mică suspiciune, dacă o ai, trebuie să-ti deschidă ochii asupra eventualelor riscuri si să tragă un semnal de alarmă, deci pune serios în balantă variantele si alege-o pe cea mai bună!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
La atitudinea bătăioasă pe care o abordezi în relatia cu ceilalti, ti se răspunde exact invers: cu tolerantă, simpatie, amabilitate, prietenie, ceea ce te va dezarma foarte repede. Nu are rost să vorbesti agresiv si nervos în orice situatie, mai ales cu cei dragi, ci trebuie să-ti aduci aminte zicala aceea românească: vorba dulce mult aduce! Schimbă-ti tonul, fii tu cel jovial si simpatic, asa cum te stie lumea, si ajustează-ti comportamentul în asa fel încât să fii pe placul tuturor, nu un pachet de nervi gata să explodeze la prima scânteie.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR


GEMENI
Nu te juca asa cu banii de care dispui, pentru că azi esti cam aerian si esti gata să închei tranzactii incomplet analizate, cu un mare factor de risc. Neglijenta cu care manipulezi banii si atitudinea usuratică pe care o abordezi când vine vorba de afaceri, cheltuieli, plăti pot avea ca efect erori neplăcute din care umorul nu te poate scoate asa cum ai crede. Cântăreste mai atent orice tranzactie financiară, oricât de măruntă, numără-ti până si restul pe care-l primesti la cumpărături, pentru că esti pasibil de o pagubă. Nu mare, dar suficient cât să-ti strice ziua.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI

RAC
Ar fi două directii la fel de interesante către care ai o atractie deosebită, dar totusi nu le poti duce pe amândouă la capăt cu succes. Cel mai greu va fi să alegi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dai azi dovadă, pentru că e foarte posibil să faci o alegere acum, dar să rămâi cu gândul la cealaltă întrebându-te întruna ce-ar fi fost dacă o alegeai de cealaltă? Nu renunta la cel de-al doilea plan, amână-l doar, pentru că s-ar putea să te ocupi si de el dacă-ti mai rămâne timp după aceea.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Esti în fata unui proiect nou care te entuziasmează la maximum. Nu esti asa de obicei, nu te aprinzi atât de repede, dar de data aceasta esti extrem de motivat să te apuci repede de treabă, să bati fierul cât e cald. Cineva este alături e tine si te încurajează, ceea ce îti este de mare ajutor, pentru că ai de multe ori nevoie de o sustinere de pe margine. Visul care se conturează te încântă, te înflăcărează, te atrage ca un magnet, si când ai un scop atât de frumos la orizont, cum să nu tragi tare ca să-l atingi mai repede?
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Privesti spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensă nerăbdare si entuziasm. Dacă ai putea să-ti păstrezi acest tonus până la capăt, roadele promitătoare pe care le astepti se vor ivi si mai repede, deoarece reusita acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investesti. Alungă orice urmă de suspiciune sau de teamă si ia-l pe pot în brate în fata oricărei provocări! Vei vedea cu bine încep să se aseze toate acela locul lor numai datorită acestei atitudini de învingător!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ


BALANŢĂ
E agitatie mare în jur, parcă toată lumea a uitat de politete si diplomatie si ridică tonul la orice fleac. Noroc că tu te poti detasa cel mai usor de atmosfera tensionată în care te afli, pentru că ai si alte lucruri la care să te gândesti. Tu nu pui la suflet nervii celor din jur, nici traficul, nici starea vremii, parcă ai fi de pe altă planetă. Se vede pe chipul tău că reusesti să-ti păstrezi calmul si zâmbetul, fără să te implici în iuresul nervos din preajmă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Emotiile acestei zile pot fi intense, ducând spre o stare de tristete, frică, nefericire profunde, dar pe care le poti stăpâni dacă nu te pierzi cu firea. Oricât de urâte ar fi uneori vestile, oricât de sensibil sau vulnerabil ai fi din când în când, detii toate instrumentele necesare pentru a învăta din orice lectie a vietii exact ce îti era dedicat. Nu o lua ca pe un afront personal, pentru că nimeni nu vrea să-ti demonstreze ceva prin aceste momente neplăcute, ci doar ca pe un avertisment oferit la timpul cel mai potrivit pentru a putea face unele schimbări urgente în viata ta. Nu e un esec, nu e o pedeapsă, ci doar o usoară zguduire pentru a te obliga să iei măsuri rapide!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Luptă-te pentru sansa ta la succes, pentru că ai toate calitătile necesare unui învingător: ai si ambitie, si cunostintele necesare, si încredere în fortele proprii, dar îti mai trebuie si un dram de tupeu ca să faci un pas în fată si să atragi atentia asupra ta. Probabil ai si tupeu, deci ce mai astepti? Este o ocazie bună de a arăta că esti cel mai bun, cel mai pregătit pentru pozitia sau functia care este pusă în joc, si cu un pic de efort, vei reusi să obtii succesul deplin. Sunt si altii la fel de bine pregătiti care urmăresc acelasi lucru, dar tu ai totusi niste atuuri: foloseste-te de ele cu mai multă încredere!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR

CAPRICORN
Esti tras în două directii si ambele au si avantaje care merită atentie, dar si unele dezavantaje pe care trebuie să le eviti. Nu stii ce să alegi, pentru că ambele sensuri sunt la fel de ofertante, tocmai de aceea va trebui să pui în balantă efectele pe care le are fiecare dintre ele asupra ta. Nu contează ceea ce îti oferă ele acum, pe loc, ci ceea ce deschid în perspectivă. Gândeste-te ca atare mai mult la viitor decât la prezent.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
În loc să te simti vinovat pentru cine stie ce greseală si să-ti faci atâtea procese de constiintă, mai bine ai pune mâna pe unelte să repari ce ai făcut. Nu lacrimile sau regretele repară problema, ci o actiune care să compenseze de urgentă ceea ce ai stricat. Ai toate sansele să restabilesti echilibrul normal în problema respectivă, deci lasă lamentările si apucă-te de treabă. Da, recunoasteti greseala, dacă ai comis-o, arată-ti părerile de rău pentru ce ai făcut, dar grăbeste-te să compensezi eroarea cu o faptă bună, în schimb. Întotdeauna există si un remediu: ai sanse să-l găsesti dacă actionezi repede!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Chiar dacă unele proiecte înaintează extrem de lent, nu te deranjează deloc această lentoare, pentru că nimeni nu gestionează mai bine trecerea timpului ca tine. Stii să profiti de răgazul pe care îl ai la dispozitie pentru a pregăti viitoarea reusită în detaliu, cu calm si răbdare. Tu esti de părere că succesele durabile se ating greu si prin efort îndelungat, de aceea nu ai nimic împotriva unei ascensiuni lente. Esti convins că, mai devreme sau mai târziu, vei ajunge la tintă. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com